۰ نفر
۱ فروردین ۱۳۸۹ - ۰۸:۵۵

«یان مک‌ایوان» نویسنده کتابی که براساس آن فیلم برنده اسکاری ساخته شد درحال نوشتن نسخه اپرایی رمانش است.

به گزارش خبرآنلاین «تاوان» رمانی تحسین‌شده بود که به صورت فیلم درآمد و جوایز متعددی کسب کرد. این روزها «یان مک‌ایوان» تصمیم گرفته کتابش را به صورت اپرا دربیاورد.

«مک‌ایوان» اعلام کرد به همراه «مایکل برکلی» آهنگساز و «کریگ رین» شاعر بر روی اقتباسی از این رمان برای اپرا کار می‌کند.

«مک‌ایوان» به روزنامه «فرایدیز تایمز» گفت این اپرا عظیم خواهد بود و «قطعا اجرایی کوچک نخواهد بود.»

داستان رمان «تاوان» در خانه‌ای ییلاقی در انگلستان شروع می‌شود و در فرانسه دوران جنگ دوم جهانی ادامه می‌یابد و داستانی عاشقانه محور اصلی ماجرا است. داستان عاشقانه‌ای که کج‌فهمی یک کودک آن را به تراژدی نزدیک می‌کند.

«برکلی» اعلام کرد مضمون تمنا و عشق این رمان بسیار «اپرایی» است.

این رمان که در سال 2001 چاپ شد یکی از نامزدهای فهرست نهایی جایزه «بوکر» بود. سال 2007 فیلمی براساس این رمان با بازی «کایرا نایتلی» ساخته شد که در 7 رشته نامزد جایزه اسکار شد و یک جایزه برای موسیقی دریافت کرد.

به نقل از این روزنامه تالارهای اپرا در انگلستان، آلمان و آمریکا درحال گفت‌وگو برای مشارکت در تولید این اپرا برای اجرا در سال 2013 هستند.

آسوشیتدپرس / 19 مارس

کد مطلب 50469

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 15 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین