رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با اشاره به محدودیت‌های تردد در روزهای پنجشنبه و جمعه آخر سال از محرومیت 2 هزار و 100 راننده در پایتخت خبر داد.

به گزارش ایسنا:

 سرهنگ سید هادی هاشمی روز دوشنبه با اشاره به نصب دوربین‌های کنترل سرعت در تهران طی یکسال گذشته گفت: خودروهایی که بیش از 140 کیلومتر بر ساعت سرعت داشته باشند، مورد تست سلامت قرار می‌گیرند که بر این اساس 2 هزار و 100 نفر از رانندگانی که سرعت غیر مجاز در پایتخت داشتند با محرومیت‌های رانندگی از یک ماه تا یک سال روبرو شدند که 20 نفر از این رانندگان به دلیل نداشتن صلاحیت برای همیشه از رانندگی محروم شدند.

 وی نخستین راننده متخلف که موجب سلب صلاحیت رانندگی وی شد را یک خانم عنوان کرد و گفت: این فرد در بزرگراه نیایش با بی‌ام‌و خود 207 کیلومتر بر ساعت سرعت داشته است!

 رییس پلیس راهور تهران در عین حال تاکید کرد: متاسفانه بیشترین تخلف خانم‌ها استفاده از تلفن همراه در حین رانندگی است به شکلی که کمتر خانمی‌را می‌توان دید که در حال رانندگی با تلفن همراه خود صحبت نمی‌کند.

 وی با اشاره به اینکه تاکسی‌ها در کشور 20 درصد مسافر را جا به جا می‌کنند گفت: از شیوه عملکرد تاکسی رانی راضی نیستم چرا که عمده تخلفات را در ترافیک تهران تاکسی‌ها مرتکب می‌شوند.

 رییس پلیس راهور تهران با اشاره به اینکه در سال جاری 7 هزار تاکسی متخلف توقیف شده‌اند گفت: اگر تاکسیرانی فکر جدی در خصوص تخلفات تاکسی‌ها نکند سال آینده با معضلی جدی در این خصوص مواجه می‌شویم.

 وی در خصوص اجرای طرح ترافیک گفت: طرح ترافیک امسال تا ظهر روز پنجشنبه اجرا می‌شود و از 14 فروردین ماه سال آینده نیز خودروها فقط با آرم‌های جدید اجازه تردد دارند در غیر این صورت پلیس از تردد آنها جلوگیری می‌کند.

 رییس پلیس راهور تهران تاکید کرد: از ظهر پنجشنبه تا 13 فروردین ماه طرح ترافیک در تهران اجرا نمی‌شود و طرح‌های قدیم نیز تنها تا پایان سال جاری اعتبار دارند.

 وی به وضعیت اسفند ماه و ترافیک آن اشاره کرد و گفت: استفاده از وسیله نقلیه در اسفندماه سال جاری با همکاری مردم 20 درصد کاهش یافت از سوی دیگر توقف‌های غیر مجاز نیز 35 درصد کاهش نشان می‌دهد.

 رییس پلیس راهور تهران به مراسم زیارت اهل قبور در روزهای پایانی سال اشاره کرد و گفت: ‌از شهروندان می‌خواهیم زیارت اهل قبور را فقط به روز پنجشنبه و جمعه آخر سال موکول نکنند چرا که در این روز با حجم بالای ترافیک مواجه خواهیم بود.

 وی گفت: آمارها نشان می‌دهد در پنج شنبه آخر سال 87 یک میلیون و 69 هزار و 600 نفر به بهشت زهرا(س) مراجعه کردند که از این تعداد حدود 922 هزار نفر با وسیله نقلیه شخصی و 148 هزار نفر نیز با مترو آمدند همچنین در آخرین جمعه سال گذشته نیز یک میلیون و 532 هزار نفر به بهشت زهرا(س) رفتند که از این تعداد یک میلیون و 346 هزار نفر با وسیله نقلیه شخصی و 148 هزار نفر نیز با مترو آمدند که بدین ترتیب در پنجشنبه و جمعه آخر سال 87 حدود 2 میلیون و 600 هزار نفر به بهشت زهرا(س) رفتند.

 رییس پلیس راهور تهران به محدودیتهای تردد اشاره کرد و گفت: ‌بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده توقف و تردد کلیه وسایط نقلیه سنگین در محور قدیم تهران - قم از ساعت 5 صبح روز پنج شنبه و جمعه هفته جاری تا ساعت 22 همان روز‌ها ممنوع بوده و رانندگان این دسته از وسایط نقلیه می‌توانند از مسیر جاده قدیم تهرن - قم، حسن آباد به سمت آزادراه تهران ساوه و جاده کمربندی حسن آباد - ورامین و بالعکس تردد کنند. همچنین خودروهای سنگین که از تهران قصد خروج دارند نیز باید از مسیر ورامین به سمت کمربندی حسن آباد وارد جاده قدیم شده و از مسیر آزادگان - آزاد راه تهران ساوه و حسن آباد و جاده قم تردد کنند.

 وی با اشاره به اینکه بریدگی مقابل درب گلدسته تا پایان مراسم مسدود می‌باشد گفت: همچنین از ساعت یک بامداد روز پنج شنبه 27 اسفند ماه سال جاری تا پایان مراسم سه راهی باقر شهر مسیر شرق به غرب بلوار امام خمینی (ره) مسدود خواهد بود. از سوی دیگر سه راهی کهریزک واقع در جاده قدیم قم از ساعت 6 صبح روز پنجشنبه به سمت شمال مسدود بوده و بار ترافیکی از طریق جاده، سایت و سه راهی قمصر به سمت بلوار فلسطین (باقرشهر) هدایت می‌شود.

 رییس پلیس راهور تهران به مسیرهای ورود قطعات جدید و قدیم و طرح توسعه بهشت زهرا(س) اشاره کرد و گفت: مسیر غرب بزرگراه آزادگان شامل پل ساوه - بزرگراه آزادگان - بزرگراه خلیج فارس (اتوبان تهران - قم) - بلوار امام خمینی (ره) - درب 13 آبان برای قطعات قدیم 1 تا 121، پل ساوه - بزرگراه آزادگان - پل شهید صنیع خانی - بزرگراه صالح آباد - میدان ساعت - درب ساعت برای قطعات جدید 201 تا 258، مسیر بزرگراه نواب شامل بزرگراه نواب - خیابان جوانه - بزرگراه شهید کاظمی - اتوبان تهران قم - بلوار امام خمینی (ره) - درب 13 آبان برای قطعات قدیم 1 تا 121، بزرگراه نواب - بزرگراه تند گویان بزرگراه صالح آباد - میدان ساعت - درب ساعت برای قطعات جدید 201 تا 258، مسیر بزرگراه تندگویان شامل بزرگراه تندگویان - بزرگراه آزادگان - اتوبان تهران قم - بلوار امام خمینی (ره) - درب 13 آبان برای قطعات قدیم 1 تا 121، بزرگراه تند گویان بزرگراه صالح آباد - میدان ساعت - درب ساعت برای قطعات جدید 201 تا 258، مسیر شرق بزرگراه آزادگان شامل خیابان فدائیان اسلام - بزرگراه آزادگان - پل شهید رجایی - جاده قدیم قم - درب گلدسته برای طرح توسعه قطعات 301 تا 310 و قطعات جدید 201 تا 258 و سه راه افسریه - بزرگراه آزادگان پل شهید رجایی - جاده قدیم قم - درب طرح توسعه برای طرح توسعه قطعات 301 تا 310 و قطعات جدید 201 تا 258 در نظر گرفته شده است.

 

 

 

کد خبر 49766

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار