به روزشده : ۱۲ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۱۵:۲۲ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۸ | نسخه چاپی

محصولی: سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها در وزارت رفاه تشکیل شد

اقتصاد سیاسی - بر اساس گفته وزیر رفاه و تامین اجتماعی سازمان هدفمند کردن یارانه ها در نهایت در این وزارتخانه تشکیل شد.

خبرگزاری پانا نوشت:
با تشکیل سازمان هدفمند سازی یارانه ها به عنوان زیر مجموعه وزارت رفاه اجرای کار هدفمند سازی یارانه ها به این وزارتخانه سپرده شد.

وی به وضعیت بیمه در کشور اشاره کرد و افزود : به دنبال آن هستیم که بیمه های پایه در کل کشور واحد شود یعنی یک نوع بیمه در کشور داشته باشیم و همه عضو آن باشند و یک نوع خدمات را ارائه دهیم .

وزیر رفاه تاکید کرد:بیمه های تکمیلی بر مبنای توانایی هر فرد وعقد قراردادی که باسازمانها و شرکت های بیمه ای انجام می شود افراد می توانند از آنها برخوردار باشند .

وی در ادامه به اجرای قانون هدفمند سازی یارانه ها اشاره کردو افزود :با توجه به این که هم در قانون نظام جامع رفاه وتامین اجتماعی پیش بینی شده و طی بحث هایی که درقانون هدفمند کردن یارانه ها از سوی نمایندگان به تصویب رسید و طبق اظهار نظر شخصی ریئس جمهور اجرای کار هدفمند سازی یارانه ها قرار است با تشکیل سازمان هدفمند سازی یارانه ها که زیر مجموعه وزارت رفاه است انجام شود.

نظرات

درحال بارگذاری نظرات...
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
چناچه تمایل دارید بلافاصله پس از انتشار نظرتان، موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده شود مربع مقابل را علامت بزنید.
چنانچه تمایل دارید واکنش متنی کاربران دیگر به نظر شما بلافاصله پس از انتشار از طریق ایمیل به اطلاع شما رسانده شود مربع مقابل را علامت بزنید.
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 1 + 8

توجه!

خبرآنلاین نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی کند
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمییابند
اگرچه تلاش می شود نظرات ظرف 2ساعت تعیین تکلیف شوند اما نظراتی که پس از ساعت 19 نوشته شود حداکثر تا 9 صبح روز بعد منتشر می شوند
ارسال نظر
38097
  • آخرین خبرها
  • دیگر خبرها
بیشتر...
بیشتر...