به گفته مدیر برنامه آنفلوآنزای وزارت بهداشت تاکنون موردی از این بیماری در ایران مشاهده نشده است.

 ایسنا نوشت:

مدیر برنامه آنفلوآنزا وزارت بهداشت با بیان این که بیماری «تب کیو» (آنفلوآنزای بزی) بیماری جدیدی نیست، گفت: درمان این بیماری از قدیم موجود است. داروی این بیماری آنتی بیوتیک است و در درمان آن هم موثر است.

دکتر محمود سروش با اشاره به بیماری «تب کیو» گفت: عامل ایجاد کننده این بیماری نوعی باکتری است. این بیماری از انسان به انسان منتقل نمی‌شود و در مزارع و گله‌های بز مشاهده می‌شود و افرادی که به نوعی با گله‌های بز در ارتباط هستند در معرض خطر این بیماری قرار دارند.

وی با بیان این که تاکنون موردی از بیماری «تب کیو» در ایران مشاهده نشده است، گفت: این بیماری در کشور هلند و در مزارع نگهداری بز، چندین نفر را مبتلا کرده است. مدیر برنامه آنفلوآنزا وزارت بهداشت گفت: هنوز موردی از انتقال بیماری «تب کیو» از هلند به دیگر کشورها گزارش نشده است. انتقال این بیماری از هلند به دیگر کشورها در صورت صادرات بز از این کشور امکان پذیر است.

گفتنی است؛ بعد از آنفلوآنزای پرندگان و آنفلوآنزای خوکی این بار اپیدمی آنفلوآنزای بزی در هلند نگران کننده شده است. گزارش‌ها حاکی از آن است که حدود 2300 نفر تاکنون در این کشور به آنفلوآنزای بزی مبتلا شده و شش نفر جان خود را از دست داده‌اند. دولت هلند نیز نسبت به تاثیر این اپیدمی ابزار نگرانی کرده و در نظر دارد که صدها هزار بز و گوسفند را که ممکن است آلوده به این بیماری باشند، به منظور پیشگیری از شیوع بیشتر این ویروس نابود سازد.

علائم این نوع آنفلوآنزا که به نام «تب کیو» معروف است، شبیه به آنفلوانزای معمولی و شامل، خستگی، سردردهای شدید، دردهای ماهیچه‌ای، کندی ضربان قلب و اسهال است. همچنین تاکنون موردی از انتقال فرد به فرد این بیماری گزارش نشده است.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 32580

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 11 =