۰ نفر
۲ دی ۱۳۸۸ - ۰۹:۵۳

یک فروند هواپیمای مسافربری آمریکا که در خاک جامائیکا نشسته بود از باند باران زده خارج شد و وحشت به جان ده ها مسافر و خدمه افتاد.

به گزارش  ایسکانیوز شامگاه سه شنبه بوئینگ 737 شرکت «امریکن ایرلاینز» به شماره پرواز 331 با 140 مسافر و خدمه از فرودگاه بین المللی «میامی» به «کینگستون» جامائیکا رسیده بود که ناگهان از باند خیس خارج شد.
چارلی ویلسون - سخنگوی امریکن ایرلاینز - اعلام کرد : خوشبختانه با مهارت خلبان به جان هیچ کدام از سرنشینان وحشتزده بوئینگ 737 آسیبی نرسید.
پیش تر گفته می شد هواپیمای مورد نظر به دو نیم تقسیم شده است.خرداد امسال نیز یک فروند بوئینگ 737 آمریکا به خاطر آتش سوزی ، مجبور به فرود اضطراری شد.

هواپیمای «امریکن ایرلاینز» به شماره پرواز 64 با 210 مسافر و خدمه از «نیویورک» به «زوریخ» سوئیس می رفت که ناگهان سامانه هشدار آتش به کار افتاد.در نتیجه ، خلبان مجبور به فرود اضطراری در فرودگاه هالیفاکس - شرق کانادا - شد و مسافران وحشتزده به سرعت تخلیه شدند.
سپس ماموران امنیتی به بررسی علت اصلی بروز این رخداد پرداختند و مشخص شد وجود آتش در بخشی از داخل هواپیما ، آژیر خطر سامانه هشدار را به کار انداخته بود

کد خبر 32173

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین