درپی تذکر مهدی کوچک‌زاده مبنی بر این که محتشمی‌پور به دلیل زیر سوال بردن انتخابات دیگر نمی‌تواند رئیس دبیرخانه حمایت از کنفرانس انقلاب اسلامی باشد، لاریجانی اعلام کرد که در این زمینه با رهبری مشورت خواهد کرد.

به گزارش خبرآنلاین، این نماینده حامی دولت در تذکری با اشاره به اینکه محتشمی‌پور رئیس کمیته صیانت از آراء بوده است، گفت: از آنجا که رهبر انقلاب اعلام کردند که جرمی بالاتر از زیر سوال بردن انتخابات نیست، چنین کسی دیگر نمی‌تواند به عنوان منصوب رئیس مجلس در جایگاه رئیس دبیرخانه حمایت از کنفرانس انقلاب اسلامی باشد.

کوچک‌زاده بر این اساس از رییس مجلس خواست که به این مساله ترتیب اثر دهند.

لاریجانی در پاسخ به وی بدون آنکه نامی از محتشمی‌پور ببرد، گفت: این فرد از مجلس هفتم این سمت را برعهده داشته که برای انتصاب وی با مقام معظم رهبری نیز مشورت می‌شده است، اما ما هم دوباره مشورت و نظر شما را دنبال می‌کنیم.

کد خبر 29038

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ali IR ۰۹:۵۵ - ۱۳۸۸/۰۹/۱۸
    0 0
    chera?
  • بدون نام IR ۱۲:۳۰ - ۱۳۸۸/۰۹/۱۸
    0 0
    آقاي محتشمي رئیس دبیرخانه دائمي كنفرانس فلسطين مي باشد نه کنفرانس انقلاب اسلامی

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین