خبرآنلاین

آخرین به روز رسانی: 1 دقیقه قبل
کد مطلب: 26528
زمان انتشار: چهارشنبه 4 آذر 1388 - 09:21:36
مشارکت در لیتیم؛ حمایت از اورانیوم + عکس
دستاورد سفر احمدی نژاد به بولیوی؛

مشارکت در لیتیم؛ حمایت از اورانیوم + عکس

سیاست  - بنا بر گزارش خبرگزاری فرانسه ایران و بولیوی توافقی را امضا کردند که طبق آن ایران در تحقیقات معدنی در بولیوی مشارکت خواهد کرد.

بولیوی دارای منطقه ای است که نیمی از ذخیره لیتیم شناخته شده جهان را در بر دارد. این ماده معدنی  و فلز سبک در باطری های قابل شارژ تلفن های همراه، لپ تاپ ها و اتومبیل های الکتریکی کاربرد دارد. به نوشته اسوشییتدپرس با این توافق ایران در لیست کشورهایی قرار گرفت که برای کمک به بولیوی جهت تجاری کردن لیتیم در کنار سایر کشورها با یکدیگر رقابت خواهند کرد.
شرکت هایی از فرانسه، ژاپن و کره جنوبی برای سرمایه گذاری در این منطقه با هم رقابت می کنند، منطقه ای که تخمین زده می شود بالغ بر 100 میلیون تن لیتیم یعنی نیمی از ذخایر لیتیم را در اختیار دارد.
طبق توافق دیگری ایران 2 مرکز دیالیز در بولیوی خواهد ساخت.  
بنا بر گزارش اسوشییتدپرس مورالس و احمدی نژاد با صدور بیانیه ای از «حق تمامی ملت ها برای استفاده و توسعه انرژی هسته ای برای مقاصد صلح آمیز دفاع کردند» و رهبران رژیم صهیونیستی را به خاطر «جنایات جنگی در غزه» محکوم کردند. 
احمدی نژاد یک بیمارستان و دو کارخانه تولید شیر خشک را با ویدئو کنفرانس افتتاح کرد. 

مورالس و احمدی نژاد

مورالس و احمدی نژاد

کد مطلب: 26528
زمان انتشار: چهارشنبه 4 آذر 1388 - 09:21:36
نظرات
هیچ نظری درباره این مطلب تا کنون به ثبت نرسیده است.
فرم ارسال نظر

نام (اختیاری)

پست الکترونیک (اختیاری)  

آدرس وب سایت یا وبلاگ

نظر شما  

لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید:

 = 6+4

دیگر مطالب
تبلیغات
یادداشت
گفت و گو
صفحه اصلی | درباره ما | ارتباط با ما | جستجو | نقشه سایت | فید مطالب | آرشیو

استفاده از کلیه مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.
stat

Designed and Developed by DORHOST