۰ نفر
۲۷ آبان ۱۳۸۸ - ۱۲:۵۲

یک محقق و استاد دانشگاه گفت: در هنگام ناراحتی و عصبانیت یک ماده شیمیایی در بدن ترشح می شود که گریه کردن باعث خروج این ماده و آرامش روحی می شود.

خبرگزاری مهر نوشت:

دکتر مجید ابهری، آسیب شناس اجتماعی و متخصص علوم رفتاری به تحقیقاتی که توسط گروه پژوهشهای فوق دکترای دانشگاه شهید بهشتی (MPH ) انجام شده بود اشاره کرده و گفت: در این پژوهش مشخص شد که فشارهای روانی باعث بهم خوردن تعادل شیمیایی بدن  شده و در اثر این عدم تعادل برخی مواد سمی در بدن ترشح می شود.

به گفته ابهری گریه باعث خروج این ماده سمی از بدن می شود و در نتیجه آرامش روحی و تعادل رفتاری دوباره در درون بدن برقرار می شود.

این محقق تاکید کرد: این پژوهشها نشان داد که با توجه به تولید اشک در مواقع ناراحتی غم و فشارهای روحی، اینگونه اشکها از اشکهای معمولی متفاوت بوده و آب اشکهای ناشی از فشارهای روحی و روانی دارای نوعی ترکیب بنام کاتکولامین ( ترکیبی از کاتکول و آمین) که دارای عمل و اثر سمپاتومیتیک تغییرات شیمیایی مغزی است.

این استاد دانشگاه  گفت: با توجه به اینکه باقی ماندن این ماده در بدن باعث بروز بعضی از ناراحتیهای عصبی و فیزیکی می شود به آن گروه از افراد که در موقع غم مانع گریه کردن دیگران می شود باید گفت به خاطر سلامت انسانها نباید مانع گریستن آنها شد چرا که سلامتی روح و روان و در نتیجه ثبات رفتاری بستگی به تخلیه روحی دارد. مخصوصا وقتی که انسانها مرتکب گناه یا خطایی شده این حالت باعث تصویر روحی او می شود یعنی می توان گفت گریه بر هر درد بی درمان دواست.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 25392

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 9 =