۰ نفر
۱۸ آبان ۱۳۸۸ - ۰۳:۳۹

مهدی کروبى برخورد شدید با مردم و بویژه اعمال خشونت نسبت به زنان در جریان اعتراض‌هاى روز آبان را تقبیح کرد.

به گزارش حیات‌نو، وی در یک پیام ویدیویی  به چگونگى حضور خود در جمع راهپیمایان روز آبان و برخورد شدید با مردم که منجر به مجروح شدن دو محافظ خود شده بود اشاره کرده و گفته است که پس از این واقعه ناچار به بازگشت از مسیر راهپیمایى شده است.مهدى کروبى افزود: « روز آبان برخورد پلیس با مردم خیلى خشن بود، حتى محافظینى که با من بودند را کتک زدند و دو نفر از آنها را مضروب کردند».

کروبى از تغییر مداوم سیاست‌ها در قبال آمریکا انتقاد کرد و  ارسال پیام تبریک براى رئیس جمهور جدید آمریکا، مکاتبه‌هاى بدون پاسخ و ادامه مذاکرات، و در عین حال هیاهو و تبلیغات گسترده علیه آمریکا در داخل کشور را از مصداق‌هاى رفتار دوگانه شمردو گفت که این قبیل رفتارها «اعتماد مردم را از بین مى‌برد».

کروبى همچنین به نقل از یکى از نمایندگان مجلس که در سفر اخیر محمود احمدى‌نژاد وى را همراهى کرده بود، به برگزارى جلسه‌اى در نیویورک با حضور نزدیک به نفر از سیاستمداران و دانشگاهى‌ها، روزنامه‌نگاران و نظریه‌پردازان آمریکایى اشاره مى‌کند.وى سپس اضافه کرده است که « به عنوان یک عنصر سیاسى مى‌گویم اگر یک دهم چنین جلسه‌اى در زمان کل دولت‌هاى گذشته در این سال انجام مى‌شد قطعاً کفن‌پوشان در قم و تهران و تبریز معرکه راه مى‌انداختند».

 

کد خبر 23637

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بي نام IR ۰۴:۰۰ - ۱۳۸۸/۰۸/۱۸
    0 0
    سزاي كسي كه برعليه نظام ورهبري ايستادگي وبه نظام ضربه بزند وبا اجانب وحدت داشته باشد . کروبی چرا بايد محافظ داشته باشد ايشان مگر نمي گويد مردمي هستيم پس چرا فرار ودنبال سراغ موش مي گردند ملت ما بخاطر انقلاب وخون شهدا ورهبري درسي به كروبي وموسوي وخاتمي و...مي دهند كه عبرت برايشان باشند.
  • مجيد IR ۰۵:۱۴ - ۱۳۸۸/۰۸/۱۸
    0 0
    پير اصلاحات از كي تا حالا به فكر ملت افتاده است چرا قبلاً اين گونه صحبت ها را نميكرد كه حالا حامي حقوق ملت شده است.
  • یکی IR ۰۷:۱۳ - ۱۳۸۸/۰۸/۱۸
    0 0
    راست میگه خب! همین آقایون روح الله حسینیان که الان حامی بی چون و چرا احمدی نژاد هستند برای عبدالله نوری دادگاه روحانیت تشکیل دادند که چرا تو روزنامه ات نوشتی رابطه داشتن با آمریکا به نفع کشور است؟این مخالف نظر امام خمینی است.حالا خودشون پای میز مذاکره میشینن و چه و چه...اگه بده برا همه بده.نه؟!
  • بی نام IR ۰۷:۵۲ - ۱۳۸۸/۰۸/۱۸
    0 0
    قشر تحصیلکرده میدانند درکشور چه می گذرد همین کافی است !

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین