میرحسین موسوی حادثه تروریستی روز گذشته که منجر به شهادت تعدادی از فرماندهان ارشد سپاه پاسداران و تعدادی از سران قبایل و طوایف سیستان و بلوچستان شد را تسلیت گفت.

  به گزارش آفتاب،‌ در پیام میرحسین موسوی آمده است:

 

خبر شهادت تعدادی از فرماندهان سپاه پاسداران و دیگر افراد بیگناه در حادثه تروریستی سیستان و بلوچستان مردم ما را متاثر کرده است. خشونت لجام گسیخته‌ای که تعصب و قشری‌گری در مرزهای شرقی کشور ما بر انگیخته است جا دارد این تامل را در ما برانگیزد که بذرهایی از این نوع در هر کجا و هر زمان که کاشته شوند به فاصله چند سال چه بحران های ریشه‌داری را شکل می‌دهند و چگونه مجال زندگی را بر انسان‌ها تنگ می‌کنند. وظیفه ملی همه ایرانیان از هر قشر و قومیتی است که اجازه صدور بحران‌هایی که هنوز به خارج از مرزهای ما تعلق دارند را به خاک خود ندهند. امنیت، وحدت و تمامیت ارضی کشور ودیعه‌ای بزرگ است که همه ما در زمینه حراست از آن در برابر نسل‌های آینده مسئولیت داریم.

اینجانب ضمن محکوم کردن حادثه تروریستی اخیر برای شهیدان آن رحمت و مغفرت و برای بازماندگانشان صبر و اجر از خداوند مسئلت می‌کنم.

 

کد خبر 20684

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • tasnim IR ۱۷:۱۳ - ۱۳۸۸/۰۷/۲۷
    0 0
    بعد از صدور آنهمه بیانیه علیه سپاه !! جالب بود...
  • بی نام IR ۰۴:۴۴ - ۱۳۸۸/۰۷/۲۸
    0 0
    درود بر موسوي
  • بی نام IR ۰۵:۴۷ - ۱۳۸۸/۰۷/۲۸
    0 0
    لازم نيست ايشان تسليت بگويند زيرانامبرده به همراه چند نفر ديگر منشاءاين تروريستها بودند ايشان در آشوبهاي وبه شهادت رساندن بسيجي در زمان پس از انتخابات باعث نفاق در كشور شدند نظامي كه با خون هزاران شهيد بدست آمده است وحرفهاي گهر بار رهبر عزيز را هم گوش نكردند ومقابل نظام وانقلاب ايستادند صدرصد بايد به اشد مجازات برسندبه اميد آن روز .
  • بی نام IR ۰۵:۵۵ - ۱۳۸۸/۰۷/۲۸
    0 0
    كسي كه جلوي انقلاب ورهبري ايستاده وحرفهاي رهبر عزيز را گوش نكرده وهم صدا با دشمنان انقلاب امريكاوبي بي سي ورضا پهلوي و...كشور را به آشوبهاي داخلي كشانده چگونه ادعاي تسليت گفتن ميكندلازم نيست ايشان مي بايست به اشد مجازات برسند تا ماري كه در آستين انفلاب بوده خشكنده شود انشاءالله.
  • آراد IR ۰۶:۰۲ - ۱۳۸۸/۰۷/۲۸
    0 0
    ضمن محكوم بودن اين گونه ترورها وانشاءا... نابودي عوامل آن درود بربزرگمردان آزاد انديش و پاك نيت

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین