سایت رجانیوز نوشت:

پیدا نشدن بهانه‌های مناسب و عدم همراهی اجتماعات مردمی با نیروهای اغتشاشگر و افراطی موجب شده است ستاد اغتشاش دست به طراحی جدیدی بزند.

جریان موسوم به سبز در تازه‌ترین اقدام خود و پس از برگزاری تجمع در مخالفت با آزادی مردم فلسطین از دست غاصبان غربی در روز قدس و برای دور نماندن از برگزاری تجمعات مداوم غیرقانونی در تهران، قصد دارند با سوء استفاده از احساسات و عواطف خانواده‌ها و دوستان نزدیک زندانیان سیاسی آنان را ترغیب کنند تا به هر بهانه‌ای در مقابل زندان اوین تجمع کنند.

از بهانه‌های که سران جنبش سبز در این خصوص طرح‌ریزی کرده‌اند علاوه بر مراسم مذهبی، برگزاری سالروز تولد و سالگرد ازدواج زندانیان سیاسی است تا بتوانند با این شگرد خانواده‌‌ها و دوستان نزدیک این زندانیان سیاسی را به تجمعات غیرقانونی در مقابل زندان اوین ترغیب کنند.

کد خبر 18044

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین