۰ نفر
۲۴ شهریور ۱۳۸۸ - ۱۰:۰۱

رسانه‌های دولتی هندوستان اعلام کردند: یک مرد جوان در ایالت «آسام» به دلیل این که می‌تواند روزانه یک‌هزار عنکبوت سمی را بخورد، رکودار کتاب رکوردهای گینس شد.

ایسنا گزارش می‌دهد:

«راجو هندیکو» مرد جوان 30 ساله‌ای است که به دلیل این که می‌تواند طی یک روز یک‌هزار عنکبوت را بخورد، نمایندگان کتاب رکوردهای گینس نام او را در این کتاب با عنوان «مرد عنکبوت‌خوار» به ثبت رساندند.

این مرد جوان در مصاحبه‌ای با خبرگزاری آسوشیتدپرس، عنوان کرد: هنگامی که سال دوم دبیرستان بودم، یک روز یک عنکبوت مرا نیش زد و من از شدت عصبانیت آن را گرفته و خوردم و با کمال تعجب متوجه شدم پس از خوردن عنکبوت هیچ اتفاقی برایم نیفتاد.

این مرد جوان که اهل منطقه «جورهات» در ایالت «آسام» هندوستان است، خاطر نشان کرد: پس از آن هر جا که عنکبوت می‌دیدم، آن را به دام انداخته و می‌خوردم. من از هشت عنکبوت در روز شروع کردم، تا این که امروز می‌توانم روزی یک‌هزار عنکبوت بخورم.

به گزارش ایسنا، این مرد جوان گوشه و کنار منزل، لابه لای شاخ و برگ درختان و حیاط خانه‌اش را می‌گردد تا عنکبوت‌ها را به دام انداخته و بخورد.

گفته می‌شود، تمامی دوستان، آشنایان و خانواده‌ این مرد جوان او را به دلیل این عادت غیر‌معمولش ترک کردند. با این حال او از این که عنکبوت‌خوار است، خوشحال بوده و اصلا دوست ندارد این عادت را ترک کند.

 

کد خبر 17259

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۶:۱۷ - ۱۳۸۸/۰۶/۲۶
    0 0
    مشمئز کننده بود.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین