پرونده سفیر سابق ایران در اردن که در انگلستان به سر می برد وارد مرحله جدیدی شد.

 به گزارش خبرآنلاین پس از آنکه دولت آمریکا تلاشهای بسیاری را در 4سال اخیر برای دستگیری و محاکمه نصرت الله تاجیک انجام داد دولت انگلستان دست به اقدامی سیاسی زد.

در ادامه اقدامات سیاسی دولت انگلستان با ویزای خانواده آقای تاجیک جهت باقی ماندن کنار ایشان در ایام بازداشت خانگی مخالفت شد و به آنها اعلام شد است ظرف ده روز انگلستان را ترک کنند.

انگلستان از موقعیت موجود برای استرداد نصرت الله تاجیک استفاده خواهد کرد و با فرستادن خانواده او به ایران به دنبال کاهش جوانب رسانه ای مسئله است.

عنوان آخرین مطلب نصرت الله تاجیک در وبلاگش در خبرآنلاین که ساعت18:30 روز جمعه به وقت ایران نوشته شده «حجازی سرمایه اجتماعی اش را چگونه خرج کرد؟» است. او در بخش از این یادداشت با یادآوری اینکه در دوران دبستان هم‌مدرسه ای با ناصر حجازی بوده و قصد داشته نامه ای خطاب به ناصر حجازی بنویسد که بیماری اش فرصت به او نداده نوشته است که قصد دارد در آینده نکاتی را درباره فوتبال خطاب به سیاسیون و مسئولین ورزش کشور بنویسد.

این مطلب نشان می دهد که سفیر سابق ایران که در بازداشت خانگی به سر می برد با روحیه بالا روزها را می شمارد تا به وطن بازگردد اما هنوز گزارشی از نتایج پیگیری های دستگاه سیاست خارجی کشورمان درباره پرونده او منتشر نشده است.

اطلاعات بیشتر درباره نصرت الله تاجیک و سه تبعه دیگری ایرانی که وضعیتی مشابه او دارند را در ایـــنـــجـــا بخوانید.

تاجیک سفیر سابق ایران در اردن است که آمریکا به اتهام معامله دوربین دید در شب، طبق قوانین خود خواستار انتقال وی از انگلیس به آمریکا برای محاکمه است. او در 5سال اخیر در شهر دورهام انگلیس تحت بازداشت خانگی است.

نصرت الله تاجیک یکی از شهروندان ایرانی و سفیر سابق کشورمان در اردن است که بنا بر دلایل واهی و با تبانی آمریکایی-انگلیسی در چهارم آبان سال 85 در محل تحصیل خود و خانواده اش در شهر دورهام انگلیس بازداشت شد.

تاجیک که پیش از بازنشستگی در سمت‌هایی چون مشاور وزیر، مدیرکل وزارت خارجه و سفیر ایران در اردن حضور داشته است هم اکنون متهم است در تقویت بنیه دفاعی حزب الله لبنان و انتقال برخی وسایل نظامی به ایران نقش داشته و بر این اساس در فهرست تعقیب اف بی آی قرار دارد.

نزدیکان تاجیک به نقل از وی می گویند که اتهام انتقال فنآوری نظامی به ایران تنها مبتنی بر خرید یک دوربین صنعتی برای یک شرکت تولیدی در داخل ایران بوده و عملا بی اساس است چرا که دوربین خریداری شده از سازنده هلندی در بازار موجود بوده و به هیچ وجه کالایی حساس و یا دارای کاربرد دوگانه محسوب نمی‌شود.

/2727

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 160411

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ايراني(م) IR ۰۶:۵۶ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۱
    0 1
    نكته حائز اهميت : تحت نظر و بازداشته اماوبلاگش فعال و قابل استفاده است .(ننه خبر كامنت بزن تا بيطرفيت ثابت بشه)
  • بدون نام IS ۰۸:۴۸ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۱
    0 0
    ببخشيد بعد از بازنشستگي چي تحصيل ميكردند ايشون توي انگليس؟ مگه دانشگاههاي ما خدا نكرده ظرفيت. آموزشي ايشون را نداشتن؟!!!
  • ايراني(م) IR ۰۹:۳۶ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۱
    0 0
    درود،درود بر خبر آنلاين