۰ نفر
۲۱ فروردین ۱۳۹۰ - ۰۹:۲۹

سحر عصرآزاد

«کلاه قرمزی 90» یک بار دیگر ثابت کرد آنچه برای مخاطبان دیروز و امروز جذابیت دارد مهمان شدن به سادگی و صمیمیت دوران کودکی است، حتی به واسطه همراهی با چند عروسک خاطره‌ساز که برای نسل جدید جذابیت امروز و برای نسل قدیم خاطره‌سازی دیروز را به همراه دارند.

مجموعه تلویزیونی «کلاه قرمزی 90» در ایام نوروز به عنوان یکی از مجموعه‌های عصرانه شبکه دو سیما پخش شد تا هوشمندی سازندگان و خالقانش را یادآورمان شود. حمید جبلی و ایرج طهماسب که همیشه می‌دانند کِی، کجا و چگونه حاضر باشند تا بتوانند مخاطب را با خود همراه کنند.

مخاطبی که از روند، محتوا، ساختار و ... چهره‌های تکراری بازیگران مجموعه‌های طنز تلویزیونی به خصوص مناسبتی دلزده شده و به دنبال یک هوای تازه است و چه خوب که این هوای تازه را خالقان این مجموعه عروسکی به مردم هدیه کردند.

«کلاه قرمزی 90» بر پیشینه‌ای چندین ساله مسیر حرکت خود را آغاز کرد. پیشینه‌ای که از برنامه کودک تلویزیون با تولد عروسک کلاه قرمزی در کنار آقای مجری آغاز شد و به تدریج کاراکترهای مکملی به آن اضافه شدند که خوش درخشیدند. کاراکترهایی چون گلابی، ژولی پولی و نهایتاً پسرخاله که جذابیت این زوج طلایی راه آنها را به سینما باز کرد.

فیلم‌های سینمایی «کلاه قرمزی و پسرخاله» و «کلاه قرمزی و سروناز» حاصل هوشمندی خالقان این عروسک‌های شیرین بودند که تنها به حرکت روی عادت تماشاگران و دوست‌داشتنی بودن کلاه قرمزی و پسرخاله اکتفا نکردند و هر بار شخصیت‌های جدیدی را مکمل این زوج طلایی کردند که باعث جذابیت بیشتر و برقراری پیوند ناگسستنی با مردم شدند.

کلاه قرمزی و آقای مجری نوروز دو سال قبل هم پس از سال‌ها دوباره به مدیوم تلویزیون بازگشتند و هوشمندانه به هدف زدند. چراکه همان نوروز هم این برنامه تبدیل به محبوب‌ترین برنامه تلویزیونی شد نه فقط برنامه کودک.

حالا در نوروز 90 که دلزدگی مخاطب از روند تخت برنامه‌ها، مجموعه‌ها و فیلم‌های تلویزیونی رو به فرونی گذاشته و برنامه «بچه‌های دیروز» و تکرار کارتون‌های دهه شصت برنامه محبوب مخاطبان تلویزیونی شده‌اند، باید «کلاه قرمزی 90» و این رجعت هوشمندانه را هدیه خالقان این برنامه به همه نسل‌ها دانست.

این بار هم کاراکترهای مکمل شیرین و جدیدی در کنار آقای مجری، کلاه قرمزی و پسرخاله قرار گرفتند که هرکدام جذابیت خاص خودشان را داشتند و توانستند هوای تازه‌ای به روابط این شخصیت‌های آشنا و دوست‌داشتنی اضافه کنند و در عین حال خودشان هم هویت داشته باشند. کاراکترهایی مثل ببعی، فامیل دور، پسرعمه‌زا و ... که هر کدام حکایتی داشتند.

موقع تماشای «کلاه قرمزی 90» وقتی چند نسل مختلف را می‌دیدی که در کنار هم پای تلویزیون نشسته و هر کدام غرق رویای خود هستند این قطعه از سهراب برایت تداعی می‌شد:

طفل پاورچین پاورچین، دور شد کم کم در کوچه سنجاقک‌ها

بار خود را بستم، رفتم از شهر خیالات سبک بیرون

دلم از غربت سنجاقک پر

کلاه قرمزی برای همه نسل‌ها تداعی کوچه‌های پر سنجاقک کودکی است. نسلی که امروز در غربت از دست رفتن کودکی دنیای اطرافش را به دنبال نشانه‌ای از آن می‌کاود و نسلی که هنوز در خیالات سبک کودکی غرق رویازدگی است.

54143

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 142222

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 2 =