حوادث اعضای باند تبهکاران قبل از فروش جسد 600 میلیون تومانی نوزاد سه ماهه در دام پلیس گرفتار شدند.

روزنامه ایران در این باره نوشت:
چندی قبل کارآگاهان پلیس آگاهی کرمان در جریان فعالیت‌های زیرزمینی اعضای شبکه بزرگ جعل و کلاهبرداری قرار گرفتند. بررسی‌ها نشان می‌داد «رحمان» سرکرده باند حرفه‌ای جعل با دریافت مبالغ قابل توجه به جعل مدارک شناسایی از جمله گواهینامه و کارت پایان خدمت می‌پردازد.

کارآگاهان پس از چند روز تعقیب و مراقبت نامحسوس شامگاه 27 آبان «رحمان» را شناسایی و دستگیر کردند.

متهم منکر هر گونه جرمی بود که کارآگاهان در بازرسی کیف او با اوراق و مدارک جعلی و فهرست مشخصات سفارش‌دهندگان روبه‌رو شدند. در لابه‌لای اسناد یک رسید جعلی بانکی هم کشف شد که در ادامه بررسی‌ها مشخص شد «رحمان» با جعل رسید سه میلیون و 150 هزار تومانی یک زندانی دیه را آزاد کرده است.

در ادامه کارآگاهان یکی دیگر از اعضای شبکه - امین - را شناسایی کرده و پی بردند مرد تبهکار پس از شکار افراد ساده‌لوح آنها را به خانه کشانده و با فریبکاری از آنها کلاهبرداری می‌کند. او همچنین متقاضیان اسناد جعلی را نیز شناسایی و به «رحمان» معرفی می‌کرد و از این راه نیز مبلغی به جیب می‌زد.

از سوی دیگر کارآگاهان با کشف جسد مومیایی یک نوزاد سه ماهه در مخفیگاه تبهکاران به راز عجیب دیگری پی بردند.

سرهنگ کارآگاه پوررضا قلی - رئیس پلیس آگاهی کرمان - در این‌باره گفت: زمانی که مأموران مخفیگاه اعضای باند را در شهرستان رفسنجان شناسایی کرده و در عملیاتی ضربتی پنج تن از آنها به نام‌های «داریوش»، «حسن»، «عباس»، «علی»و «مصطفی» را دستگیر کردند، 9 قبضه قمه، تجهیزات جعل، اسناد و مدارک تقلبی، جسد مومیایی 30 سانتیمتری و گزارش جعلی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان را نیز کشف کردند.

متهمان مدعی بودند جسد مومیایی متعلق به انسان‌های کوتوله «شهداد» است و قدمت چند صد ساله دارد اما کارشناسان پزشکی قانونی و میراث فرهنگی این ادعا را رد کردند.

در گزارش پزشکی قانونی آمده بود، جسد متعلق به نوزادی سه ماهه است که تبهکاران با جعل گزارش دانشگاه اصفهان قصد داشتند آن را به جای «مومیایی» ارزشمند و تاریخی 600 میلیون تومان بفروشند. این در حالی بود که اعضای باند اعتراف کردند پیکر نوزاد سه ماهه را در حاشیه شهر یافته و پس از مومیایی تصمیم به فروش جسد داشتند که ناکام ماندند.

سرهنگ پوررضا قلی ادامه داد: تبهکاران دو قطعه زمین دولتی در منطقه الغدیر را هم با اسناد جعلی فروخته‌اند که تحقیق در این‌باره نیز ادامه دارد. چند تن از سفارش‌دهندگان اسناد جعلی نیز دستگیر شده‌اند.

توصیه های پلیسی
سرهنگ عبدالله قاسمی - رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی - با هشدار به متقاضیان اسناد جعلی گفت: افرادی که از اسناد جعلی استفاده می‌کنند براساس قانون مجرم هستند و پلیس و دستگاه قضایی با آنها به شدت برخورد خواهد کرد. حال آنکه پلیس آگاهی به تجهیزات پیشرفته کشف اسناد و اوراق جعلی مجهز شده و مأموران به راحتی می‌توانند اصل یا جعلی بودن مدارک و اسناد را مشخص کنند.

وی افزود: به مردم توصیه می‌شود هنگام خرید زمین، املاک و خودرو هم از اصل بودن سند مطمئن باشند و قبل از معامله موضوع را از طریق سازمان‌های ذیربط استعلام کنند.
56181

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 121029

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 8 =