به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، یک گزارش درباره درصد تغییرات قیمت اقلام خوراکی منتشر شد.
طبق گزارش موسسه بامداد، براساس دادههای مرکز آمار نسبت به فروردین ۱۳۹۶ پیاز با رشد قیمت ۱۵۹۸ درصدی بیشترین افزایش قیمت را داشته و گوشت قرمز (گوسفند و گوساله) با ۱۵۴۰ درصد افزایش در رده بعدی قرار داد.
بنا به این گزارش، انواع روغن خوراکی که در سال ۱۴۰۱ با آزادسازی قیمتها بیشترین جهش قیمت را داشتند حالا با کاهش قیمتهای جهانی، حتی کاهش قیمت نیز داشتهاند.
۲۲۳۲۲۵
نظر شما