به گزارش جوان آنلاين به نقل از نيوزويك، سالهاي متمادي است كه نيتروژن مايع فراسرد (دماي 321- فارنهايت معادل 196- درجه سانتيگراد) در آشپزخانههاي فوقالعاده مدرن به مد دمدمي مزاجي تبديل شده است. بي ويلسون در كتاب آشپزي دلنشين خود «چنگال را مد نظر داشته باش» مينويسد ناتان ميهروولد، مدير اجراي پيشين شركت مايكروسافت، همبرگر دلخواهش را ابتدا تا ظاهر شدن رنگ صورتي دلخواه آرام آرام و با حوصله ميپزد. سپس، در نيتروژن مايع مياندازد (تا دل همبرگر صورتي رنگ بماند) و در نهايت سرخ ميكند تا پوسته تردي تشكيل دهد.
حال، رابين سو فيشر لذت شگفت انگيز آشپزي با نيتروژن مايع را باري ديگر و اين بار با بستني Smitten كه «خوشمزهترين بستني دنيا» لقب گرفته بر سر زبانها و به خيابانها آورده است. او دستگاهي را اختراع كرده كه اجزاء تشكيل دهنده بستني را با حفظ بافت نرم خود يخ ميزند. اين فرآيند به قدري سريع انجام ميشود كه هر بستني با سفارش آن در لحظه تهيه ميشود و بنابراين، اين دسرهاي خوش مزه عاري از هر گونه مواد نگهدارنده و ماده امولسيون كننده خواهند بود.
فيشر از سال 2009 با واگن قرمز رنگ كوچكش شروع به فروختن بستني در پاركهاي سن فرانسيسكو كرد. اكنون او در باجه ساخته شده از مواد بازيافتي، با آوازهاي چاپ شده در انواع و اقسام مجلات فناوري و آشپزي، در فكر گسترش كسب و كار خود است.
منبع: مجله هفتگي نيوزويك