ایلنا نوشت: عضو شورای شهر تهران گفت: مکانیزم انتخاب شهردار در کشور ما مشکل دارد، در بحث انتخاب شهردار مشکل داریم. باید چندین نفر در بحث شهرداری کاندیدا شوند برنامه‌های خود را اعلام کنند و از میان آن‌ها شهردار انتخاب شود.

 احمد دنیامالی پس از ثبت‌نام در انتخابات شورای شهر تهران با حضور در جمع خبرنگاران با اشاره به ورود ناو هواپیمایی آمریکا و برخورد نیروهای ارتش و سپاه با آنها گفت: شاهد بودیم در این ایام عید یک ناو هواپیمایی وارد تنگه هرمز شد که بر خلاف انعکاسی که در دنیا از هوشیاری بچه‌های سپاه و ارتش منعکس شد، ما حرفه‌ای عمل کردیم.

او تاكيد کرد: دنیا باید بداند با این که ما در شرایط انتخابات هستیم به تحرکات منطقه توجه کامل داریم و گوش به فرمان هستیم و اگر لازم باشد آماده پوشیدن رخت و لباس بسیجی هستیم.

او در پاسخ به سوالی درباره این که این چه نقاط ضعفی در شهرداری وجود دارد، گفت: ما خلاء قانونی داریم شورای شهر ما شورای شهر نیست، شورای شهرداری است. تا زمانی که لایحه مدیریت شهری مصوب نشود و ما به سمت تمرکززدایی دولت نرویم، نمی‌توانیم در همه امور شهری ورود کنیم. البته یکی از نقاط قوت دولت تدبیر و امید اقدام پسندیده‌ای بود که در جهت توسعه مدیریت شهری انجام شد. لایحه مدیریت شهری باید در مجلس شورای اسلامی به تصویب برسد.

او مطرح کرد: در حال حاضر اگر کسی مستقل باشد و به هیچ یک از دو جناح وابسته نباشد چگونه می‌تواند شهردار شود؟

دنیامالی تاكيد کرد: مکانیزم انتخاب شهردار در کشور ما مشکل دارد، در بحث انتخاب شهردار مشکل داریم. باید چندین نفر در بحث شهرداری کاندیدا شوند برنامه‌های خود را اعلام کنند و از میان آن‌ها شهردار انتخاب شود.

او پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه که شما در شورای شهر چهارم در لیست اصلاح‌طلبان حضور داشتید اما عملکردی در جهت رویکرد اصلاحات نداشتید و حتی اعلام کردید به قالیباف رای می‌دهید، گفت: جریان اصلاح‌طلبی در درون و ذاتش بر پایه تجمیع آرا است و عده‌ای فکر می‌کنند جریان اصلاح‌طلبی دیکته از بالا به پایین است و همه باید تایید کنند این غلط است و من نیز قبول ندارم.

این عضو شورای شهر یادآور شد: چرا نمی‌گویند که من ۴ بار به آقای مسجد جامعی رای دادم، به برخی از سران اصلاحات حمله شد تنها کسی بودم که دفاع کردم. این درست نیست من اعلام کردم من به شخصی رای می‌دهم که قوی‌تر از شهردار فعلی باشد.

دنیامالی تاکید کرد: در حال حاضر هم معتقدم باید به دنبال نیروهای قوی‌تر و شاداب‌تر برویم و بر اساس منافع مردم عمل کنیم. جریان اصلاحات هم در همین راستا گام برداشته و سران اصلاحات هم بارها تاکید کرده‌اند که منافع مردم را ارجح می‌دانند.

او در پاسخ به اين سوال که چرا جریان استیضاح شهردار مورد قبول قرار نگرفت، گفت: پایه استضیاح باید قوی باشد، کمیته‌ای را مشخص کردیم به نام کمیته تخصیص در سال اول شورا که مورد اعتراض فرمانداری قرار گرفت. طبق قانون ۶ نفر از روسای کمیسیون‌ها باید در این شورا حضور داشته باشند اما مخالفت کرده‌اند که چنین کمیسیونی وجود داشته باشد.

دنیامالی یادآور شد: چیزی هنوز قانون نشده که بخواهیم بر پایه آن استیضاح را قرار دهیم. شهردار وقت به رییس وقت شورا که آقای مسجد جامعی بودند گفتند اگر شما دو خط بنوسید من کار را انجام می‌دهم و کمیسیون را به تصویب می‌رسانیم که هنوز قانون نشده و بلاتکلیف است و در حل اختلاف وجود دارد.

این عضو شورای شهر در پایان گفت: واقعا توقع دارید من خلاف قانون عمل کنم و به طرح استیضاح شهردار رای بدهم، بر اساس نظرات کارشناسی باید عمل کرد. استیضاح پایه ضعیفی داشت و تا زمانی که قانونی نشود نمی‌گذاریم که اتفاق بیفتد، شهر که بی‌کلانتر نیست.

47234

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 649125

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 1 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۰:۴۰ - ۱۳۹۶/۰۱/۰۶
    8 3
    شما زماني معاون فني و مهندسي همين شهردار بوديد پس هيچوقت راي به استيضاح ايشان نميدي
  • بی نام IR ۱۱:۰۶ - ۱۳۹۶/۰۱/۰۶
    11 0
    اصلا فلسفه بودن شورا زیر سوال است خودتوت شهرداری را انتخاب می کنیدکه جواب گوی خودتون نیست . این مثل یک تف سربالاست . طرحهای شما به هیچ گرفته می شود اصلا شورای شهر برای چیه فقط خرج شهرداری بالا می ره. اتفاقا ایتطوری از زیر نظر دولت بیرون رفته هم بریز بپاشهای شهرداری زیاد شده هم طرحهای کوته بینانه اجرا می شود وهم تخلف زیادی را مرتکب می شود وبه هیچ کس جوابگو نیست . البته قوه قضایی برای شهردارهای همسو با خودش هیچی را نمی بیند واگر هم ببیند ان را ماست مالی می کند