معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان گفت: بیش از 70 درصد کسانی که از منزل فرار می کنند با کمک کارشناسان و مشاوران پلیس به کانون خانواده خود برمی گردند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ جهانگير كريمي پيرامون پديده فرار از منزل گفت: موضوع فرار از منزل به صورت مفقودي به پليس گزارش مي شود و از همان ابتدا تمام تلاش ها براي يافتن فرد و جلوگيري از افتادن وي در دام باندها و مجرمان و سوءاستفاده از آنان انجام مي شود.

اين مقام مسئول عنوان داشت: در بررسي پرونده ها به اين نتيجه رسيديم كه وقوع فرار از منزل بيشتر در خانواده هاي آشفته كه با فقدان پدر يا مادر در منزل همراه است اتفاق مي افتد.

وي افزود: برخي ديگر از فرار ها در منازلي اتفاق مي افتد كه پدر و مادر به ظاهر در كانون خانواده وجود دارند اما والدين به قدري درگير مشكلات و دغدغه هاي خود هستند كه وقتي براي رسيدگي به فرزندان خود ندارند و يا روش ها و مهارت هاي لازم براي ارتباط صحيح با فرزند خود را دارا نيستند و بخشي ديگر از فرارها نيز ناشي از اختلالات رواني و مشكلات شخصيتي افراد شكل مي گيرد.

اين مقام انتظامي بيان داشت: بخشي از فرار از منزل ها كه امروزه به يك تهديد جدي تبديل شده ناشي از ارتباطات نامتعارف در شبكه هاي اجتماعي است.

وي افزود: هرچند كه امروزه شبكه هاي اجتماعي روابط بين افراد را تسهيل كرده است اما اين روابط در سايه غفلت والدين از فرزندانشان باعث شده كه دختران و پسران نوجوان در اين شبكه ها با هم آشنا شده ، قرار بگذارند و بعد هم فرار كرده و دچار آسيب هاي ديگر شوند.
سرهنگ كريمي گفت: مسلماً خانواده هايي كه آشفته هستند، خشونت در آنها وجود دارد، يا خانواده هايي كه با فرزندانشان به درستي ارتباط برقرار نمي كنند زمينه ساز بروز ارتباط با افراد غريبه و به تبع پديده فرار از منزل براي فرزندانشان مي شوند.

معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان با بيان اينكه 70 درصد افرادي كه از منزل فرار مي كنند با تلاش كارشناسان و مشاوران پليس به كانون خانواده خود بر مي گردند گفت: متاسفانه 30 درصد اين افراد به علت آشفتگي ها و نابساماني هاي درون خانوادگي حاضر به برگشت به كانون خانواده نبوده و ترجيح مي دهند جدا از خانواده به زندگي خود ادامه دهنده يا تحت پوشش مراكز حمايتي بهزيستي قرار گيرند.

وي بيان داشت: بررسي ها نشان مي دهد كه به دليل تاثيري كه اطلاع رساني خوبي كه در اين زمينه صورت گرفته و همچنين توصيه هاي مراكز مشاوره و افزايش سطح سواد جامعه خوشبختانه آمار كلي پديده فرار از منزل به شكل چشمگيري روبه كاهش است اما براي جامعه ما حتي يك مورد هم زياد است و بايستي همه خانواده ها و ديگر نهادهاي متولي مانند بهزيستي، پليس و آموزش وپرورش در اين حوزه ورود پيدا كنند تا از وقوع اين گونه مسايل در جامعه جلوگيري شود.

معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان گفت: توصيه ما اين است كه خانواده ها بر رفتار فرزندان خود نظارت داشته باشند و حتماً اگر ديدند كه رفتار فرزندشان با خواسته ها و ايده آل هاي آنها منطبق نيست يا فاصله گرفته به يك مركز مشاوره مراجعه و از كارشناسان مشاوره كمك بگيرند.

وي با بيان اينكه نظارت بايد هوشمندانه، عاقلانه و مستمر باشد عنوان داشت: جاهايي هم كه اين نظارت ها شديد شده و مبتني بر علم روانشناسي و منطبق بر روحيات فرزندان نباشد باعث مي شود كه همين نظارت ها نيز منجر به فرار از منزل شود بنابر اين خانواده ها بايد شيوه مطلوب نظارت بر فرزندانشان را نيز فرا بگيرند.

سرهنگ كريمي خاطر نشان كرد: توصيه ديگر ما اين است كه به محض مفقودي فرزندانشان بلافاصله موضوع را به شماره تلفن 110 يا به نزديك ترين كلانتري محل گزارش كنند و اطلاعات لازم در خصوص فرد گم شده را به صورت دقيق بيان نمايند ، چرا كه تجربه ثابت كرده پليس براي پيدا كردن فرار 99 درصد كساني كه در ساعات اوليه مفقودي توسط خانواده ها مديريت شدند موفق بوده و توانسته آنها را به كانون خانواده خود برگرداند.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 640282

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 3 =