تحصیل ۴۰۰ هزار دانش‌آموز خارجی در ایران با ۸۰۰ میلیارد تومان

قائم مقام وزیر و رئیس مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور از تحصیل 400 هزار دانش آموز اتباع خارجی در جمهوری اسلامی ایران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آموزش و پرورش؛ خلیل بابالو در مراسم امضای تفاهم نامه موسوم به GGP بین دو کشور ژاپن و ایران که با حضور سفیر ژاپن در ساختمان امور بین الملل وزارت آموزش و پرورش برگزار شد، اظهار کرد: قرابت فرهنگی بین مردم ایران و ژاپن باعث شده تا این کشور در دیدگاه ایرانیان جایگاه مثبتی داشته باشد.

وی با بیان اینکه کشورهای ایران و ژاپن هر دو درگیر جنگ و مصائب بعداز آن شده اند و این امر مشترکاتی را بین مردم دو کشور ایجاد کرده است، گفت: زمینه های رشد تعلیم وتربیت در دیدگاه رهبران دو کشور دارای مشترکاتی است و تبادل تجربیات می‌تواند در ارتقای کیفیت آموزش و پرورش مؤثر باشد.

بابالو گفت: علیرغم تحریم‌های ظالمانه و مشکلات مالی به خاطر درک انسانی از نقش آموزش در تربیت دانش آموزان در سال جاری میزبان بیش از 400 هزار دانش آموز پناهنده هستیم.

وی با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر پوشش تحصیلی اتباع خارجی افزود: با نگاه انسان دوستانه ای که در جمهوری اسلامی ایران وجود دارد، تلاش کرده‌ایم هیچ دانش آموز خارجی در ایران از تحصیل بازنماند و تاکنون بیش از 800 میلیارد تومان هزینه تحصیل اتباع خارجی کرده ایم.

رئیس مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور خاطرنشان کرد: صرف نظر از بحث مادی، نگاه مثبت کشور ژاپن به تعلیم وتربیت و توجه به مناطق محروم بسیار ارزشمند است و امیدواریم بیش از پیش شاهد توسعه و تقویت ارتباطات فرهنگی بین دو کشور باشیم.

GGp پروژهای هستند که از محل اعتبارات بلاعوض دولت ژاپن و برای اجرای پروژهایی در زمینه توسعه و تامین امنیت انسانی و برحسب نیازهای متفاوت کشورهای در حال توسعه اجرا می شوند و در ایران این پروژه ها در مناطق کم برخوردار اجرا می شود.

۴۷۴۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 638265

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 14 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • علی رضا IR ۱۴:۵۷ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۱
    0 0
    99 درصد آنها از افاغنه هستند و همیشه طلبکار دولت و ملت ایران هم هستند. آقایان مسئول چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است. هزاران مدرسه بچه های ایرانی در کشور در سال سیستم برودتی و گرمایشی ندارند ولی مسئولان به مانند نقل و نبات بودجه مدارس و فرهنگیان ایرانی را به افاغنه ای هبه می کنند که دولت و ملت شان همیشه از ایران هم طلبکارند شاید عده ای از افاغنه زیر این کامنت بنویسند که کمیسیاریای عالی سازمان ملل به ایران کمک می کنند جهت اطلاع هموطنان عزیزم بگویم بودجه آموزشی که سازمان ملل در اختیار ایران در حوزه آموزش افاغنه قرار می دهد حتی یک دهم مبلغ 800 میلیارد تومان هم نیست ولی مسئولان ایران بر خلاف رضایت مردم ایران بودجه ملت ایران را برای افاغنه حاتم بخشی می کنند چرا؟