امضاء تفاهم نامه گروه صنعتی و پژوهشی زر و پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی

طی مراسم پاسداشت دهه مبارک فجر در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی اولین قرارداد در راستای توسعه کاربردهای فناوری پلاسمای سرد در صنایع غذایی و کشاورزی فی ما بین پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی، شرکت کاوش یاران فن پویا، گروه صنعتی و پژوهشی زر، و ستاد ویژه توسعه فناوری ‌نانو به صورت چهارجانبه امضاء شد.

به گزارش خبر گزاری خبر آنلاین عضو هیأت مدیره گروه صنعتی و پژوهشی زر در تشریح این تفاهم نامه گفت: «انتقال فناوری و دانش فنی، محور اصلی این تفاهم نامه است که بر اساس آن امکان سنجی بهره‏برداری صنعتی از ماشین آلات پلاسمای سرد جهت مهار فعالیت لیپولیتیکی و افزایش ماندگاری جوانه گندم مورد مطالعه و بررسی قرار خواهد گرفت.»
محسن امینی در ادامه صحبتهای خود به رویکرد دانش محور گروه تحت مدیریت خود اشاره کرد و گفت: هلدینگ زر با فعالیتهای مختلفی که در حوزه فرآوری غلات، تولید آرد و ماکارونی دارد محصولات تولیدی خود را با دانش روز مطابقت داده و با مطالعات واحد توسعه دانش خود طرح های توسعه‏ای آینده گروه را برنامه ریزی می کند.
گروه صنعتی و پژوهشی فرهیختگان زرنام و گروه صنعتی زرماکارون با امضای این تفاهم نامه به عنوان اولین گروه صنعتی، با مشارکت در زنجیره بلوغ فناوری پلاسمای سرد، به عنوان پیشگام توسعه فناوری‏های نوین در صنایع غذایی کشور نقش‏آفرینی کردند.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 635947

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 2 =