احمدرضا نخجوانی با اشاره به توجه و نیاز کاربران به تولیدات محتوایی باکیفیت گفت: یکی از بهترین کارهایی که توانستیم براساس پروانه FCP انجام دهیم تمرکز بر ارایه محتوای دیجیتال با کیفیت بود. بر همین اساس سرویس ویژهای را راهاندازی کردیم که این پروژه شامل زیر مجموعههای دیگری در زمینه پخش فیلم و سریال، تولید محتوا در زمینه فناوری اطلاعات، ورزش و ... میشد که مدتی است ارایه این خدمات از سوی شرکت به خاطر شکایت صدا وسیما با مشکلاتی همراه شده است.
وی در توضیح شکایت صدا و سیما از شرکتهای ارائه کننده خدمات تصویری اعلام کرد: مشکل شرکتهای متعددی که در این زمینه فعالیت دارند بیشباهت به یکدیگر نیست و این در حالی است که در بسیاری موارد این شرکتها هیچ کار غیر قانونی انجام نداده و تمام فعالیتهای محتواییشان بر اساس پروانهی محتوای دیجیتال است که توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صادر شده است.
مدیرعامل این شرکت اینترنتی همچنین اظهار کرد: مقامات وزارت ارتباطات قولهایی در خصوص به تفاهم رسیدن با صدا و سیما دادهاند و در این زمینه مذاکراتی نیز انجام شده است اما تاکنون این گفت وگوها نتیجهای نداشته است. ما منطبق با پروانه و قانون پیش رفته ایم و اگر قرار است سوء تفاهم ها برطرف شود، باید این ماجرا بین وزارت فرهنگ و ارشاد و صدا و سیما حل شود.
نخجوانی در بخش دیگری از صحبتهای خود در پاسخ به سوالی در خصوص اینکه وزیر ارتباطات و همچنین مدیرعامل زیرساخت انتقادهایی در زمینه کند پیشرفتن فعالیت شرکتهای دارنده پروانه FCP براساس تعهداتشان اعلام کردهاند توضیح داد: ما در حال حاضر توانستهایم خدمات VOICE تلفنثابت با کد 9100 را در 17 استان کشور راهاندازی کنیم.
وی ادامه داد: شاید کمی سرعت این راهاندازیها به خاطر دریافت تاییدات حاکمیتی و همچنین جریان برقراری اینترکانکشن با مخابرات استان ها و اپراتورهای همراه کند پیش میرود اما همین حالا در شهر پردیس استان تهران، بم در استان کرمان، شهر صدرا در استان فارس و... مشغول ارایه سرویس هستیم.
نخجوانی همچنین به وضعیت این شرکت در حوزه اپراتور مجازی (MVNO) اشاره و اعلام کرد: در حال حاضر قرارداد این شرکت با اپراتور سوم همراه کشور نهایی شده و تا چند ماه دیگر خدمات اپراتور مجازی ما رونمایی خواهد شد.
مدیرعامل این شرکت اینترنتی در ادامه با اعلام این که به زودی ارایه سرویس کنسرسیوم دارندگان فرکانس TDD-LTE شروع خواهد شد افزود: در مزایدهای که رگولاتوری برگزار کرد، یک کنسرسیوم متشکل از شرکت شاتل، هایوب، پیشگامان و آسیاتک موفق به خرید فرکانس 2600 مگاهرتز شد تا بتواند بر بستر TDD-LTE به مشتریان خود سرویس اینترنت پرسرعت ارایه کند. در همین زمینه هم این کنسرسیوم با امضای تفاهمنامه با شرکت فنلاندی نوکیا به امکان نصب تجهیزات در شبکه خود سرعت بخشیده و ارایه سرویس برمبنای این تکنولوژی در ماههای آینده و شهرهای اصلی کشور آغاز خواهد شد.
5656
نظر شما