معمولا هیاتهای حل اختلاف اگر مدرک یا مستندی دال بر حقوقی بیشتر از حداقل حقوق ارائه نشود مبنا را همان حداقل حقوق می‌گذارند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، کاربری در صفحه مشکلات مردم نوشته است: سلام .  من حدود یک سال در کارگاه کار می کردم و نه بیمه کرد نه حق و حوق را درست حسابی داد. من  رفتم اداره کار شکایت کردم و بعد از حدود دو ما برو بیا و کلی دوندگی که من اونجا کار کردم . {چون هیچ قراردای نداشتم و بیمه نکرده بود ولی حدود دو سه ماه اسمم توسط بازرس بیمه نوشته شده بود } رای صادر بر اساس کف پایه حقوق برای من صادر شد {چون کار فرما به هیچ وج به اداره کار یا بیمه نرفته و نمی رود} من عتراض کردم به رای صادر شده و قرار شد یک ماه دیگر دوباره به اداره بیمه بروم حقوق که من با کار فرما صحبت کرده بودم یک ونیم بود ولی او هر ماه به دلایلی 1.300 پرداخت می کرد که اخر مجبور به شکایت شدم و چون پرینت حسابی که من به اداره کار دادم هر بار با ماه دیگر فرق می کند چون مقداری را دستی میداد حتی حقوق 1.300 نیز با پیرنت قابل ثابت کردن نیست . آیا راهی هست که من بتوانم در جلسه دوم حقوق خود را ثابت کنم . لازم به ذکر است که من طراح و اپراتور دستگاه cnc میباشم و به طور معمول در شهرکی که من مشغول به کارم حقوق اپراتور  cncاز 1.300 تا 2 ملیون می باشد ممنون."

در این زمینه روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی پاسخ داد: معمولا هیاتهای حل اختلاف اگر مدرک یا مستندی دال بر حقوقی بیشتر از حداقل حقوق ارائه نشود مبنا را همان حداقل حقوق می گذارند. ایرادی هم به عملکرد آنها نیست زیرا بدون مدرک متقن نمی توان رای بیشتر از حداقل حقوق صادر کرد. البته شما می توانید نرم میزان حقوق شغل خود را به هیاتهای حل اختلاف ارائه کنید.



46232

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 571165

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 2 =