رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: یکی از مشکلات پس از پیروزی انقلاب، چگونگی حفظ و نگهداری و حتی استفاده از مجموعه میراث‌های فرهنگی کشور بود. بعضی‌ها نمی‌پسندیدند ابنیه تاریخی مثل کاخ‌ها باقی بماند.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی  مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در دیدار رئیس و معاونان سازمان میراث فرهنگی و جمعی از اعضای پژوهشکده این سازمان و کارشناسان طراحی و اجرای مرمت و بازسازی تابلوهای نقاشی مربوط به آثار فرهنگی کشور، بر اهمیت ابنیه تاریخی کشور و ضرورت حفظ آنها تأکید کرد و با اشاره به سوابق تاریخی کاخ‌های باقی‌مانده  از دوران گذشته به عنوان میراث‌های فرهنگی کشور و ویژگی‌های ساختمان و امکانات آنها، گفت: یکی از مشکلات پس از پیروزی انقلاب، چگونگی حفظ و نگهداری و حتی استفاده از مجموعه این‌گونه ساختمان‌ها بود که بعضی‌ها نمی‌پسندیدند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این مطلب که «در سال‌های حضور در مجلس شورای اسلامی و ریاست جمهوری، به همه‌ شهرستان‌های ایران سفر کرده‌ام»، از آثار باستانی با ارزش و میراث ارزشمند فرهنگی و صنایع دستی کشور به نیکی یاد کرد و گفت: ایران جزو کشورهای نادر دنیاست که اگر به گنجینه‌های فرهنگی و تمدنی آن توجه و برای نشان دادن آن به جهانیان، برنامه‌ریزی شود، مردم اغلب کشورهای دنیا به این کشور خواهند آمد.

هاشمی رفسنجانی سیاست‌ خارجی درست و ایجاد شرایط مناسب و امن را شرطی مهم برای گسترش توریسم، ایرانگردی و سفرهای مردم اقصی نقاط جهان به ایران دانست.

وی با یادآوری جایگاه و نقش جاده‌ ابریشم و دانشگاه جندی شاپور به عنوان دو مصداق روشن از سوابق تمدنی و فرهنگی ایران، گفت: با دلایل متقن و مستند و بدون مبالغه می‌گویم که تمدن ایرانی سهم بزرگی در تمدن‌های بشری دارد و حیف است که نتوانیم ایران عزیز و امکاناتش را معرفی کنیم.

وی با اشاره به زحماتی که کارشناسان برای ترمیم تابلوها کشیدند، افزود: اما کاری که کارشناسان سازمان میراث فرهنگی برای ترمیم تابلوهای سوخته شده انجام داده‌اند، قابل ستایش است.

29219

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 560405

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 5 =