رئیس فراکسیون امید در مجلس با بیان اینکه عده‌ای مترصد فروپاشی شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان بودند، بر ضرورت فعالیت این شورا با حفظ انسجام تاکید کرد.

به گزارش خبرآنلاین، محمدرضا عارف در جمع نمایندگان استانی شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان و همچنین در جمع اعضای شورای مرکزی حزب اعتماد ملی سخن گرفت. او با گلایه از برخی تسویه‌حساب‌ها در تریبون‌های رسمی کشور،گفت: امروز مهم‌ترین مطالبه مردم رسیدگی به وضعیت معیشتی آنهاست و جایز نیست وقت خدمتگزاری به مردم به بگومگوهای بی‌حاصل اختصاص پیدا کند.

نماینده مردم تهران در مجلس با قدردانی از تلاش و همت اعضای این شورا در سراسر کشور بخصوص در جریان انتخابات مجلس، یکی از دستاوردهای مهم اصلاح‌طلبان در یک دهه اخیر را تشکیل شورای‌عالی سیاست‌گذاری دانست و گفت: استمرار وحدت شکل‌گرفته بین اصلاح‌طلبان بعد از انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ به یُمن تشکیل شورای عالی سیاست‌گذاری بود و عملکرد خوب این شورا در جریان انتخابات مجلس دهم باعث شد حامیان این گفتمان به‌خصوص جوانان به این شورا دل ببندند به همین دلیل استمرار این شورا پاسخ به حمایت هواداران گفتمان اصلاح‌طلبی است.

اهم سخنان عارف به شرح زیر است:

** ظرفیت جریان اصلاحات در انتخابات مجلس مشخص شد چراکه علی‌رغم برخی بی‌مهری‌ها نسبت ‌به چهره‌های متدین و موجه اصلاح‌طلب که امکان حضور در انتخابات مجلس برای آن‌ها فراهم نشد، اما اصلاح‌طلبان عقب‌نشینی نکردند و با محوریت شورای عالی سیاست‌گذاری، حضور جدی در انتخابات داشتند و دستاوردهای ارزنده‌ای هم کسب کردند.

** «تعصب به هویت» مسئله مهمی در جریان اصلاح‌طلب است. در برخی مواقع ترجیح منافع ملی بر منافع جریانی به‌ویژه در جریان انتخابات مجلس دهم و به خاطر رد صلاحیت‌ها باعث شد از هویت خودمان خوب دفاع نکنیم و گاه از آن عبور کنیم.

** فراکسیون امید در طی مدت فعالیت خود تلاش کرد بین اعضای فراکسیون هماهنگی و انسجام‌بخشی ایجاد شود که به دلیل حضور چهره‌های جدید در مجلس زمان نسبتاً زیادی صرف هماهنگی بین اعضای فراکسیون شد. ولی در انتخابات هیئت‌رئیسه دائم مجلس حضور ۵ نماینده عضو فراکسیون امید و نیز رأی آوری ۲۲ عضو فراکسیون در انتخابات ناظران در مجامع و نیز حضور ۳۲ نفر از اعضای فراکسیون در هیئت‌رئیسه کمیسیون‌ها نشان از نتیجه بخش بودن تلاش اعضای فراکسیون برای تأثیرگذاری در مجلس است.

** نقدهایی که به عملکرد فراکسیون امید می‌شود، نشان از علاقه منتقدان به‌خصوص جوانان به فراکسیون امید است و اعضای فراکسیون امید به انتقادها توجه دارند و در ادامه مسیر با آسیب‌شناسی عملکرد خود مطمئناً تأثیرگذاری بیشتری در مجلس خواهند داشت.

** در برخی از مقاطع به خاطر شرایط تحمیل‌شده به جریان اصلاح‌طلب به مانند انتخابات مجلس نهم در سال ۹۱، اصلاح‌طلبان به خاطر عدم شرکت در انتخابات اشتباه راهبردی مرتکب شدند. در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ با تجربه گرفتن از برخی اشتباه‌های راهبردی گذشته، اصلاح‌طلبان میدان‌دار انتخابات شدند و پیروزی به دست آمده در آن انتخابات به جهت هماهنگی و وحدت بین اصلاح‌طلبان بود.

** باید به سمت تحزب برویم چون جبهه‌ها مسئولیت‌پذیری کمتری دارند. نمونه‌اش ۸ سال دوران آقای احمدی‌نژاد بود که جریان رقیب اصلاحات حاضر نشدند مسئولیت آن دوران را بپذیرد.

** علی‌رغم اینکه همه امکانHت عمومی و رسانه‌ای در اختیار جریان رقیب اصلاحات است و دائماً از تریبون‌های مختلف علیه اصلاح‌طلبان به اتهام زنی مشغولند اما مردم نشان دادند به گفتمان اصلاح‌طلبی علاقمند هستند.

** امروز مهم‌ترین مطالبه مردم رسیدگی به وضعیت معیشتی آنهاست و جایز نیست وقت خدمتگزاری به مردم به بگومگوهای بی‌حاصل سیاسی اختصاص پیدا کند.

29213

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 558950

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 4 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام ۱۰:۰۸ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۱
    3 14
    در مسير انقلاب باشيد
  • بدون نام ۱۱:۳۶ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۱
    8 1
    دورود بر عارف
  • بی نام IR ۱۱:۴۵ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۱
    7 5
    شما اول اصلاح طلبیتونو ثابت کنید.
  • مرجان A1 ۱۱:۵۵ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۱
    5 14
    مگرشمامسؤولیت خرابکاریهایتان تاکنون راپذیرفته ایدکه ازدیگران چنین انتظاری داریدازقدیم گفته اندیک سوزن به خودت بزن یه جوالدوز به مردم
  • بی نام A1 ۰۵:۲۵ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۲
    2 0
    تفکر در مسیر صداقت و صفا نتیجه می دهد نگران فحاشیها و تندخوییها نباشید