۰ نفر
۱۰ تیر ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۷
برداشت چیکو در هرمزگان آغاز شد

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان از برداشت میوه چیکو خبر داد و گفت: سطح زیر کشت محصول چیکو در هرمزگان 126 هکتار است و پیش‌بینی می‌شود از این سطح 100 تن محصول برداشت شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از هرمزگان، سید سعید مدرس با اشاره به آغاز برداشت چیکو در هرمزگان اظهار داشت: به‌دلیل خشکسالی‌های اخیر تولید امسال نسبت به سال قبل تغییری نداشته است.

وی عنوان کرد: شهرستان‌های میناب و رودان عمده مناطق کشت چیکو در استان هستند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان خاطر نشان کرد: محصولات برداشت‌شده علاوه بر عرضه در بازارهای داخلی استان به استان‌های تهران و اصفهان ارسال می‌شود.

مدرس اظهار کرد: عدم وجود بازار فروش، عدم صنایع بسته‌بندی و فرآوری از مهمترین مشکلات بهره‌برداران می‌باشد.

وی در پایان افزود: چیکو میوه گرمسیری با موطن هندوستان است که در سال‌های اخیر کشت آن در هرمزگان ترویج شده است و فصل برداشت این میوه از تیرماه آغاز و تا اوایل شهریور ادامه دارد.

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 551710

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 4 =