فناوری جدیدی که می‌تواند تبدیل به کابوس شود: ضبط هر آنچه که می‌بینید

ا‌ز یاد بردن تصاویر اتفاق‌های دردناک یکی از روش‌های انسانها برای بازگشت به زندگی است. به گزارش ایسنا اما محققان دانشگاه رایس موفق به ابداع نوعی فناوری شدند که دیده های افراد را ذخیره می‌کند.

سیستم "رد آی" (RedEye) نوعی فناوری است که به سیستم‌های کامپیوتری امکان ذخیره آنچه را که کاربر دیده و جاهایی را که رفته، می‌دهد.

محققان دانشگاه رایس در حال بررسی بر روی تکنولوژی دوربین جدیدی هستند که مدام مراقب محیط اطراف است و آنها را ذخیره می‌کند.

این فناوری دید مستمری را برای سیستم‌های کامپیوتری فراهم می‌کند. تیم محققان با ایجاد این تکنولوژی چیزی شبیه به یک دستیار شخصی ارائه داده‌اند که می‌تواند تمامی ملاقات‌های شما و موارد دیگر را در خود ذخیره کرده و در صورت لزوم به کاربر یادآوری کند.

گفته می‌شود این فناوری باعث رونق صنعت فناوری‌های پوشیدنی خواهد شد.

یکی از مواردی که در طراحی این فن آوری مورد اهمیت است، مصرف بالای انرژی است . همانطور که دوربین‌ گوشی‌های هوشمند برای ذخیره ویدئو از باتری انرژی زیادی می‌گیرند، این فناوری هم انرژی زیادی مصرف می‌کند.

محققان سال گذشته اظهار کردند که با بهینه‌سازی نرم‌افزاری می‌توان مصرف انرژی را به میزان 10 درصد کاهش داد.

از آن زمان محققان در حال بررسی سخت‌افزاری و نرم‌افزاری هستند و مهمترین نکته در مصرف انرژی تبدیل تصاویر آنالوگ به دیجیتال است.

سیگنال‌های دنیای واقعی که سنسور دوربین آنها را ذخیره می‌کند در فرمت آنالوگ هستند و باید به فرمت دیجیتال تبدیل شوند که این کار انرژی زیادی مصرف می‌کند.

برای دستیابی به این هدف دانشمندان از سیستم یادگیری ماشینی به نام "شبکه‌های عصبی پیچیده" که در ساختار قشر بینایی حیوانات وجود دارد، استفاده کردند.

در این سیستم به جای تبدیل تمامی داده‌های در حال ذخیره به فرمت دیجیتال، تصاویر را انتخاب کردند.

یافته‌های این بررسی در مجله online منتشر شده است.

۵۴۵۴

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 550389

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 8 =