آخرین آمار و اخبار دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور از زبان رئیس دانشگاه

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در نشستی خبری در سنندج به سوالات خبرنگاران پاسخ گفت.

به گزارش خبرآنلاین کردستان، دکتر محمد اخباری در این نشست گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی بزرگترین دانشگاه نظام مهارتی است که همواره برای ارتقای سطح کیفی مراکز، مدرسان، رشته‌ها و ... در تلاش است.

وی با اشاره به اینکه اهداف این دانشگاه در راستای توسعه کشور است، افزود: شعاری که توسط رهبر معظم انقلاب برای سال جاری تعیین شده است، در راستای اهداف دانشگاه‌هاست، به این معنا که دانشگاه‌ها با دانش بنیان کردن اقتصاد و تولید علم باید در راه توسعه کشور گام بردارند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور عنوان کرد: هدف اساسی این دانشگاه به کارگیری مهارت افراد و جلوگیری از هدر رفت منابع و هزینه‌هاست.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر یک هزار شعبه دانشگاه جامع علمی کاربردی در کشور فعال هستند، تصریح کرد: 470 هزار دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.

اخباری همچنین به تعداد مدرسان این دانشگاه اشاره کرد و افزود: 45 هزار مدرس در 800 رشته که توسط دانشگاه، کارخانجات و دستگاه‌های مختلف تدوین شده است، در این دانشگاه در حال آموزش مهارت به دانشجویان هستند.

وی با اشاره به اینکه 78 درصد فارغ التحصیلان این دانشگاه شاغل هستند، بیان کرد: تا کنون یک میلیون و 200 هزار نفر از فارغ التحصیلان این دانشگاه مشغول به کار شده‌اند و این نقطه قوتی برای دانشگاه است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور ادامه داد: هر یک از رشته‌های موجود در این دانشگاه، چهار شغل را تحت پوشش قرار می‌دهد و در مجموع می‌توان گفت این دانشگاه 3200 شغل را تحت پوشش قرار داده است.

وی با اشاره به فعالیت‌های این دانشگاه در چهار زمینه صنعت، خدمات، فرهنگ و هنر و کشاورزی، اعلام کرد: 32 درصد دانشجویان در رشته‌های صنعتی، 47 درصد در حوزه خدمات، 20 درصد در فرهنگ و هنر و 1.5 درصد نیز در حوزه کشاورزی مشغول به تحصیل هستند.

اخباری 60 درصد دروس این دانشگاه را مهارتی اعلام کرد و افزود: در تلاشیم تا با ارتقای کیفیت مدرسین و استفاده از اساتید خبره، سطح مهارتی دانشجویان را نیز افزایش دهیم و آنها را برای ورود به بازار کار آماده کنیم.

وی با اشاره به فعالیت‌های دانشگاه در راستای ارائه آموزش‌های کوتاه مدت، اعلام کرد: تا کنون 350 پودمان در این دانشگاه تعریف شده است که تا پایان سال به هزار پودمان افزایش می‌یابد.

وی با اشاره به اینکه این دانشگاه به دنبال دیپلماسی علمی است، خاطرنشان کرد: در این راستا تفاهم نامه‌های متعددی با کشورهای همسایه و دانشگاه‌های پلی تکنیک اربیل و سلیمانیه امضا شده است که موجب گسترده شدن فعالیت‌های دانشگاه در خارج از کشور نیز خواهد شد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور، استان کردستان را استان پایلوت برای آموزش‌های علمی کاربردی به اقلیم کردستان اعلام کرد و گفت: امیدواریم هر چه سریعتر زمینه برای ایفای نقش این دانشگاه در فراتر از مرزهای کشور ایجاد شود.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 533744

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 4 =