همشهری آنلاین نوشت: پای مرغ را جایگزین قرص‌های اروپایی که با نام غضروف کوسه ماهی در بازار دارو موجود است کنید، تا بدون پرداخت هزینه‌های بالا به راحتی از اثرات آن بهره ببرید.

توصیه می‌شود بیمارانی که از پوکی استخوان رنج می‌برند از پای مرغ در رژیم غذایی خود استفاده کنند.

پای مرغ دارای مقدار زیادی پروتئین و ویتامین‌هایی است که برای بدن بسیار ضروری است، به همین جهت افرادی که از کمبود کلسیم، پوکی استخوان و آرتروز رنج می‌برند از این ماده خوراکی استفاده کنند چرا که می‌توان با استفاده از آن نظام استخوان‌ها را به کلی تغییر داد.

پای مرغ حاوی مقدار زیادی مواد غضروف ساز است و به همین دلیل است که برای درمان بچه‌هایی که به نکروز استخوانی مبتلا هستند، مصرف پای مرغ تجویز می‌شود.

پای مرغ را جایگزین قرص‌های اروپایی که با نام غضروف کوسه ماهی در بازار دارو موجود است کنید، متاسفانه برخی پزشکان وقتی بیماری با مشکلی پوکی استخوان به آن‌ها مراجعه می‌کند به جای اینکه حساب درآمد بیمار را بکنند آن‌ها را به دنبال قرص‌های گران قیمتی می‌فرستند که ممکن است هیچ خاصیتی نیز برای وی نداشته باشد در صورتی که با یک درمان ساده مانند تجویز اضافه کردن پای مرغ در سبد غذاییشان می‌توانند به راحتی معالجه شوند.

یکی از دلایل بروز بیماری نرمی استخوان کمبود ویتامین دی و تغذیه نامناسب است و اگر کلسیم به میزان کافی در بدن نباشد افراد گرفتار آن می‌شوند که این بیماری با مصرف پای مرغ به طور مستمر قابل پیشگیری و درمان خواهد بود.

پای مرغ را ظرف چندین ساعت در مقداری آب بجوشانید و در هر غذایی که می‌خورید مقداری از آن را اضافه کنید تا از فواید آن بهره‌مند شوید.

البته افرادی که مبتلا به بیماری قلبی و چربی خون و کلسترول بالا هستند از مصرف آن بپرهیزند و یا اینکه چربی آن را بگیرند.

۵۴۵۴

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 530015

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۲۲:۱۶ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۴
    2 3
    ما شب شام آب پای مرغ میخوریم خیلی خوشمزست توش نون ترید میکنیم و مزه کله پاچه میده. و درد مفاصلمون هم خیلی بهتر شده
  • بی نام A1 ۰۵:۳۲ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۵
    9 0
    چربیش چی میشه آخه؟
    • بی نام IR ۱۰:۲۵ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۵
      1 0
      چربیش خیلی کمه.نیم کیلو آب پای مرغ اندازه 2 قاشق غذاخوری چربی توی قابلمه تشکیل میشه. همش ژله میشه.