دبیر شورای عالی امنیت ملی شمخانی گفت: ما از حالت کمیته امدادی باید بیرون آییم. این افتخار نیست برای یک استان که بگوید من افراد در نوبت در کمیته امداد دارم. ما باید مردم را توانمند کنیم.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علی شمخانی در کنگره اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: مهم ترین و اولین اولویت اقتصاد ایران، اقتصاد مردمی است، اما گرفتار یک چرخه شده ایم و آن هم استمرار چرخه های فقر و محرومیت، انباشت مطالبات بدون پاسخ، فساد و اختلالات امنیت اقتصادی.
وی با بیان این که در رابطه با اقتصاد مقاومتی از بخش های مختلف کشور نظرخواهی و بعد بازخورد آن به جامعه منتقل شد، افزود: تنها راه برون رفت از شرایط کنونی، اقتصاد مقاومتی است.
دبیر شورای عالی امنیت ملی عنوان کرد: ما سال ها دعوا داشتیم و هنوز هم داریم که آیا اقتصاد آزاد درست است یا خیر و حتی در رابطه با اقتصاد اسلامی صحبت می کردیم. اما اقتصاد مقاومتی، پایان بخش به همه این بحث هاست.
شمخانی ادامه داد: ما روزهای آغاز جنگ راهبرد نداشتیم که چگونه پیش برویم، ولی وقتی راهبرد پیدا کردیم، با دلیل و منطق توانستیم عملیات های مختلف را با موفقیت انجام دهیم.
وی عنوان کرد: بر این اساس، اقتصاد مقاومتی پایان بخش به این نوع سوالات و پوزیشن های روشنفکرانه است. ضمن این که در این مقطع جایی که می تواند استقلال کشور را تضعیف کند، اقتصاد است.
دبیر شورای عالی امنیت ملی متذکر شد: تئوری وابستگی و استقلال در عرصه اقتصاد، تعیین کننده وفاداری به انقلاب و امام و خون شهدا است.
شمخانی تاکید کرد: کسی که علم اقتصاد مقاومتی را بر می دارد، به دنبال این است که از استقلال ایران دفاع کند. بنابراین هم علم برداری درست و هم مراقبت از کار درست، وظیفه مهمی است که این جنبش می تواند آن را رهیابی کند.
وی در ادامه گفت: من نمی گویم تعامل وجود نداشته باشد، تعامل با وابستگی دو موضوع جداگانه است. حفظ روحیه انقلاب با حفظ تمرکز بر توان داخلی در 23، 24 بند اقتصاد مقاومتی می تواند ایران آینده را مستقل و الگو بسازد.
دبیر شورای عالی امنیت ملی تصریح کرد: جهت گیری اصلی اقتصاد مقاومتی، قانومندی و انضباط مالی، مقابله با قانون گریزی و فساد اداری و مالی است.
شمخانی با انتقاد از وضعیت معوقات بانکی، عنوان کرد: یکی از چیزهایی که امروز می گویند رقمش دو برابر درآمد نفتی است، فرار مالیاتی است.
وی با بیان این که جهت گیری اقتصاد مقاومتی، توسعه درونزا و کاهش وابستگی به نفت است، اظهار داشت: در این مسیر باید به سمت حداکثرسازی توان تولید و فروش برویم.
دبیر شورای عالی امنیت ملی با بیان این که قیمت نفت را پایین آوردند که به ما ضربه بزند، اما این می تواند یک فرصت برای کشور باشد، عنوان کرد: تسهیل مقررات، قوانین، افزایش سهم نیروی انسانی در تولید، از جمله رویکردهای اقتصاد مقاومتی است.
شمخانی متذکر شد: به نظر می رسد یک سری راهکارهای اساسی باید برای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی دنبال کنیم.
وی ادامه داد: دو سال از ابلاغیه اقتصاد مقاومتی می گذرد و دیگر باید از حالت بنر و شعار عبور کنیم. تمام کسانی که می توانند برای کشور ثروت تولید کنند و منابعی در اختیار دارند، اعم دانشگاه، حوزه و مجلس باید بتوانند تولید ثروت کنند و هر کسی در زندگی شغلی خود باید اقتصاد مقاومتی را تجلی دهد.
دبیر شورای عالی امنیت ملی عنوان کرد: ما باید برای تحقق اقتصاد مقاومتی، بهره وری را ارتقا دهیم. ما از حالت کمیته امدادی باید بیرون آییم. این افتخار نیست برای یک استان که بگوید من افراد در نوبت در کمیته امداد دارم. ما باید مردم را توانمند کنیم.
شمخانی با تاکید بر تقویت رقابت پذیری در اقتصاد، مبارزه با فساد، حمایت همه جانبه و هدفمند از صادرات کالا و خدمات، تقویت فرهنگ جهادی در اقتصاد، شفاف سازی و روان سازی نظام توزیع و پیگیری و اجرای نقشه علمی، خاطرنشان کرد: مسیر طول و درازی در مرکزیت کشور، در دورترین نقطه مرزی، در صنایع بالادستی، در بخش خدمات، کشاورزی و بانکداری نیاز داریم که حال که از سه فقره مشکلات اقتصادی، تحریم، سیاست و ساختار عبور کردیم، باید به تصحیح سیاست در عمل و تصحیح ساختار برای رهاسازی اقتصاد به سمت مردم به عنوان اولویت ملی بپردازیم.
وی تاکید کرد: حال باید دعواهای جناحی خود را کنار بگذاریم و اقتصاد مقاومتی را به عنوان شعار رقابت در نظر بگیریم.
22535

کد خبر 517843

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 1 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۸:۰۶ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۹
    23 0
    سردار اگر معنی علم اقتصاد را بلد بودیم اگر رقابت را درک می کردیم اگر از بهره وری سر در می آوردیم مملکت به اینجا نمی رسید. اسم های عجیب و قریب درست کنیم اقتصاد مقاومتی یعنی چه؟
  • کمالی EU ۰۸:۳۳ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۹
    12 0
    در اقتصاد ایران اگر برای فرار مالیاتی وعدم توزیع رانت توسط دستگاههای دولتی چاره اندیشی شود نوددرصد مشکلات اقتصادی حل شده است و
  • بی نام IR ۰۹:۲۰ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۹
    4 1
    تمام فرارهای مالیاتی توسط دولت و دستگاههای دولتی و شبه دولتی است وگرنه مردم مالیات می دهند . اگر انها مالیات می دادند اقتصاد مقاوم میشد و نیاز به شعار اقتصاد مقاومتی نبود
  • بی نام IR ۱۹:۵۴ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۹
    0 0
    اینکه دولت با کسری منابع مالی مواجه است درست اما با فشار مضاعف به تولید کنندگان وضعیف کردن انها وفرستادن شان به بانکها عاقبتش میشود وضعیت فعلی انها هم تا یه وقتی طاقت میاورند بعد یاسرمایهاشان میشود سپرده بانکی یا میرود بسمت دلالی و یا کارهای واسطه ای .کدامیک از بزرگان اقتصاد دولت تا کنون توانسته اند بدون استفاده ازروابط ومثل یه تولید کننده عادی با همه مشکلاتش یه کار گاه ده نفری را اداره کنند با شجاعت تمام بسمت حمایت از تولیدکنندگان قدم بردارید تا اثار شگفت انگیز انرا در حتی کوتاه مدت ببینید ازما گفتن بود