آمارهای رسمی از کاهش ۲۲.۹ درصدی واحدهای مسکونی پیش‌بینی شده برای احداث ساختمان توسط شهرداری تهران در نیمه اول امسال حکایت دارد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بررسی نتایج طرح «گردآوری اطلاعات پروانه‌های ساختمانی صادر شده توسط شهرداری‌های کشور» در نیمه‌ اول سال۱۳۹۳ نشان می‌دهد در نیمه‌ اول سال ۱۳۹۴، تعداد ۳۷۶۵۶ واحد مسکونی در پروانه‌های صادرشده برای احداث ساختمان از سوی شهرداری‌ تهران، پیش‌‌بینی شده که نسبت به نیمه‌ اول سال قبل حدود ۲۲.۹ درصد کاهش داشته است. ‌متوسط تعداد واحد مسکونی برای هر یک از این پروانه‌ها ۸.۴ واحد بوده است.

مجموع مساحت زیربنا در پروانه‌های احداث ساختمان‌ صادرشده از سوی شهرداری‌ تهران در نیمه‌ی اول سال ۱۳۹۴ بالغ ‌بر ۶/ ۶۷۰۶ هزار مترمربع بوده که نسبت به نیمه‌ اول سال قبل حدود ۲۶.۴ درصد کاهش داشته است. متوسط مساحت زیربنای این دسته از پروانه‌ها در دوره‌ مورد بررسی حدود ۱۴۹۰ مترمربع بوده است.

مجموع مساحت زمین پروانه‌های صادر شده برای احداث ساختمان در حدود ۴.۱۳۹۳ هزار مترمربع بوده که نسبت به نیمه‌ اول سال قبل ۲۶.۹ درصد کاهش داشته است. متوسط مساحت زمین در هر پروانه احداث ساختمان ۳۱۰ مترمربع بوده است.

توزیع پروانه‌های ‌احداث ‌ساختمان برحسب تعداد طبقات بنای آن‌ها در نیمه‌ی اول سال ۱۳۹۴ نشان می‌دهد که در حدود ۰.۴ درصد این پروانه‌ها برای احداث ساختمان‌های یک طبقه، ۰.۷ درصد برای احداث ساختمان‌های دو طبقه، ۱.۷ درصد برای احداث ساختمان‌های سه طبقه، ۵/۵ درصد برای احداث ساختمان‌های چهار طبقه ۹۱.۷ درصد برای احداث ساختمان‌های پنج طبقه و بیش‌تر صادر شده است.

در نیمه‌ اول سال ۱۳۹۴، تعداد ۱۷۹۰۸۹ واحد مسکونی در پروانه‌های صادرشده برای احداث ساختمان از سوی شهرداری‌های کشور، پیش‌‌بینی شده که نسبت به نیمه‌ اول سال قبل حدود ۳.۶ درصد کاهش داشته است. ‌متوسط تعداد واحد مسکونی در هر پروانه‌ احداث ساختمان ۲.۹ واحد بوده است.

در نیمه‌ اول سال ۱۳۹۴ صادر شده که نسبت به نیمه‌ی اول سال قبل حدود ۸.۱ درصد افزایش داشته است. مجموع مساحت زمین در پروانه‌های صادر شده برای احداث ساختمان در نیمه‌ی اول سال ۱۳۹۴ حدود ۹. ۲۲۴۲۱ هزار مترمربع بوده که نسبت به نیمه‌ اول سال قبل ۷.۸ درصد افزایش داشته است. متوسط مساحت زمین در هر پروانه احداث ساختمان ۳۶۲ مترمربع بوده است.

توزیع پروانه‌های ‌احداث ‌ساختمان برحسب تعداد طبقات بنای آن‌ها در نیمه‌ی اول سال ۱۳۹۴ نشان می‌دهد که در حدود ۲۹.۳ درصد این پروانه‌ها برای احداث ساختمان‌های یک طبقه، ۲۵.۷ درصد برای احداث ساختمان‌های دو طبقه، ۱۵.۳ درصد برای احداث ساختمان‌های سه طبقه، ۹.۷ درصد برای احداث ساختمان‌های چهار طبقه و  ۲۰ درصد برای احداث ساختمان‌های پنج طبقه و بیش‌تر صادر شده است.

22339

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 509693

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۶:۱۰ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    43 6
    چرا رغبتی وجود ندارد ؟ جواب : چونکه بانکها 25 درصد سود بی درد سر میدهند . پس کسی مجبور نیست دنبال درد سر و قهر و ناز خریدار و کارگر و پیمانکار و شهرداری و مالیات و غیره بدود .
    • بی نام US ۱۶:۳۸ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
      1 4
      اولا شهر برای شما نیست و شهرداری هر جور که دلتان خواست نباید مجوز بده،دوم این که خیلی ها دارند مالیات می دند پس چرا شما نمی خواید مالیات بدید،سوم این که کارگر کار کرده و پولش را می خواد قرار نیست که برای شما مجانی کار کنه و چهارم این که خریدار حق داره که قهر و ناز کنه چون داره سرمایه یک عمر تلاشش را صرف خرید اپارتمان نمیکنه باید مراقب باشه
  • بی نام DE ۱۶:۲۵ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    24 4
    به سمت هتل سازی بروید.
  • کاظم IR ۱۶:۴۰ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    7 2
    این همه مسکن خالی داریم. از مسکن مهر گرفته تا بالا. حالا بسازیم، کی میخره؟؟؟؟؟؟؟
  • بی نام EE ۲۰:۵۲ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    7 5
    منظور رکود در بساز و بنداز
  • بی نام A1 ۰۴:۰۱ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    8 0
    چون بازار کار و حقوق دستمزد بسیار نا هماهنگه
  • مسعود EU ۱۳:۱۲ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    4 0
    وقتی مردم پول ندارن خونه بخرن و قدرت خرید ندارند ..فروشنده به کی میخواد بفروشه ؟؟
  • نوبخت جاسم IR ۱۹:۰۱ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    1 1
    اقا منازل مسکونی خالی خیلی وجود دارد و سرمایه گذاری بر روی مسکن اصلا منطقی نیست