مهر نوشت: جزئیات حادثه درگیری شبانه در کارواش سعادت‌آباد در جلسه علنی شورای شهر تهران مورد بررسی قرار گرفت.

 درگیری شبانه در مسجدی در منطقه ۲ تهران که سبب جراحت برخی از کارگران کارواش سعادت‌آباد شده بود، موضوع اصلی صحن علنی شورای شهر تهران بود.

در ابتدای جلسه رحمت‌الله حافظی رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران نسبت به این اتفاق واکنش نشان داده و این حمله شبانه را مشابه حملات دوران مشروطیت توصیف کرد و درخواست کرد عاملان این اتفاق مورد رفتاردرمانی بر اساس مبانی دینی و اخلاقی قرار بگیرند.

همچنین احمد دنیامالی رئیس کمیسیون عمران شورای شهر تهران با اشاره به حادثه سعادت‌آباد، گفت: من یکی از افرادی بودم که نسبت به این اتفاق واکنش نشان دادم اما نباید به گونه‌ای رفتار کنیم که فضا برای دشمنان نظام فراهم شود.

وی ادامه داد: شهردار تهران دستور پیگیری این موضوع را داده اما بعضی با پررنگ کردن این حادثه، زمینه تبلیغات علیه نظام را فراهم می‌کنند.

دنیامالی درخواست کرد: شورا و شهرداری با تعامل، این موضوع را به نتیجه برسانند.

در ادامه غلامرضا انصاری عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران نیز درخواست کرد: هرچه سریعتر وضعیت حادثه سعادت‌آباد مشخص شود و با حادثه‌سازان این اتفاق برخورد شود.

همه را با یک چوب نرانیم

حبیب کاشانی نیز در خصوص این حادثه با بیان اینکه در بد بودن این حادثه شکی نداریم، گفت: همانطور که سایر اعضا اشاره کردند باید مشخص شود چگونه سودجویانی ۱۲ تا ۱۳ سال از املاک شهرداری استفاده کرده و آن را متصرف شده‌اند. متاسفانه با وجود آنکه مأموران با حکم قضایی وارد ملک شده، از تمکین به حکم قانون نیز خودداری کرده و مأموران شهرداری را نیز مصدوم کرده‌اند اما در این چند روز به گونه‌ای هجمه علیه شهرداری ایجاد شده که آن سوی داستان در نظر گرفته نشده است و حتی اعضای شورا این اتفاق را بربریت و مشابه حوادث مشروطه توصیف می‌کنند. این افراد همان افرادی هستند که در زمان سیل و زلزله پای کار هستند. نباید این‌گونه با یک چوب همه آنها را برانیم.

ناصر امانی نماینده شهرداری در شورا نیز با بیان اینکه توصیف این اتفاق با حوادث مشروطه مناسب نیست، گفت: این نطق‌ها ما را یاد نطق‌های حماسی قبل از انقلاب می‌اندازد. در این حادثه چه کسی احمدشاه است و چه کسی چماق به دست؛ این نوع مثال زدن و مقایسه درست نیست. در این شهرداری ۶۰ هزار نفر خدمت می‌کنند و اگر خطایی هم اتفاق افتاده باید مرجع قضایی در خصوص آن خطا اظهارنظر کند.

در ادامه این جلسه فیضی رئیس سازمان بازرسی شهرداری تهران نیز به پیشینه زمین مورد اختلاف در سعادت‌آباد پرداخت و گفت: این ملک در ازای واگذاری بخش‌هایی از زمین مسجدی در بلوار دریا از سوی شهرداری به این مسجد واگذار شده بود. در سال ۸۲ از شهردار وقت تهران درخواست می‌شود در قبال این زمین سه راهکار را انتخاب کند؛ نخست در قبال این زمین، زمین دیگری داده شود، دوم آنکه پروانه تجاری صادر شود یا زمین دیگری در سطح منطقه به این مسجد واگذار شود که شهردار وقت تهران موافقت می‌کند ۳۲۹۷ متر زمین به تولیت این مسجد واگذار شود که تا این انتقال به صورت سند نبوده و تنها صورتجلسه آن موجود است. سال ۹۲ شهردار وقت منطقه نگاهش به این زمین تغییر می‌کند. در میانه توضیحات سازمان بازرسی شهرداری، هادی ساعی اعلام می‌کند دلیل این تغییر نگاه، افزایش قیمت زمین در این سال است.

فیضی ادامه می‌دهد: پس از آن تلاش برای رسیدن به تفاهم از دو سو بی‌نتیجه می‌ماند تا اینکه در این سال شهرداری این زمین را به فروش می‌رساند، اما مسجد از آن زمان حاضر نیست ملک فروخته شده را به صاحب آن واگذار کند. حتی شهرداری پیشنهاد داده در قبال این زمین تا مبلغ ۲۵ میلیارد تومان پرداخت شود. ادعای هیات امنای مسجد آن است که ملک مربوط به آتش‌نشانی و زمینی که تبدیل به معبر شده، متعلق به مسجد است و زمین فعلی در قبال این دو قطعه زمین واگذار شده، به مسجد داده شده است.

رئیس سازمان بازرسی شهرداری تهران همچنین اضافه کرد: مسجد ۵۰ درصد از این زمین را به یک واحد فرهنگی فروخته است و ۵۰ درصد باقی‌اش را تبدیل به کارواش کرده در حالی که تنها مجوز ۲۰۰ متر تجاری را دارد.

وی با اشاره به شب حادثه و ورود مأموران شهرداری به این زمین، گفت: لحظه ورود افراد شهرداری به این زمین درست نبوده و مورد تائید ما نیست و به صورت تهاجمی بوده است، اما کارگران کارواش نیز با سنگ و چوب آماده مقابله با مأموران شهرداری را داشته‌اند.

چمران نیز در ادامه درخواست کرد: نسبت به این مسئله با انصاف سخن گفته شود، اما امکان برخورد با این حادثه با تدبیر بیشتر بود و می‌توانستند با روش‌های مسالمت‌آمیز این موضوع را ختم به خیر کنند.

وی از ورود سازمان بازرسی به این پرونده خبر داد و گفت: کمیسیون نظارت شورا به همراه معاونت نظارت نیز این موضوع را پیگیری می‌کنند.

 

 

۴۲۴۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 508311

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 7 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 12
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ایرانی US ۰۸:۲۶ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    55 1
    بار اول شهرداری تهران نیست این کارها
  • م A1 ۰۸:۳۱ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    37 0
    یک نفر جواب بده چرا این ماموران که میگن قانونی هم رفتن چرا شب رفتن؟ مگه ساعت اداری رو ازشون گرفته بودن در نتیجه شهرداری داره دروغ میگه
  • بی نام A1 ۰۹:۰۲ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    22 1
    یک بار برای همسر من هم که مزون لباس دارد این اتفاق افتاد ابتدا مامور شهرداری آمد و گفت باید تا پایان هفته آینده مزون لباس را با توجه به اینکه ملک سند اداری ندارد و تحت عنوان موقعیت اداری است تعطیل کنید. ما رفتیم یک ربع سکه به این مامور عزیز دادیم و قضیه به مدت حدود 3 4 ماه فیصله پیدا کرد. یک روز صبح یک نفر دیگر از ماموران شهرداری امد و درب مزون را زد وقتی خانمم درب را باز نکرد درب را از لولا در آوردند و همه وسایل مزون را در حالیکه چند خانم مشغول پرو لباس بودند بهم ریختند و در را بردند. دوباره رفتیم شهرداری و با خواهش و تمنا درب را گرفتیم و اجاره را فسخ کردیم و تمام. جالبه بعد از ما یک نفر برای آرایشگاه آمده اجاره کرده در حالیکه هنوز ملک سند تحاری ندارد....
  • علی A1 ۰۹:۰۸ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    22 0
    به صرف اینکه نباید دشمنان شاد شوند ، نمیشود حق را ناحق کرد و هر اتفاقی را مسکوت گذاشت .
  • بی نام A1 ۰۹:۲۸ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    11 2
    این که ملک دیگری را بدون اجازه وی بفروشید جرم هست
  • مهدی IR ۰۹:۳۰ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    13 1
    فیلم موجود نشان دهنده اونه آقایون از واثعیت ماجرا بی خبرند و متاسفانه این اقدام و ماست مالی اعضا برجسته شورا در ایام اله دهه فجر که قیام علیه ظلم بود اوج بی سلیقگی مسئولین شورای شهر تهرانه. با این وصف بنظر باید در شهرداری معاونت ضربت علیه متصرفان املاک شهرداری ایجاد بشه.
  • بی نام A1 ۰۹:۳۵ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    24 0
    آقای دنیا مالی اگر شما حمله کنندگان را به مراجع قانونی معرفی کنید و از ان ها حمایت نکنید و مسئولین شهرداری اون منطقه را عرل کنید دیگر برای همه حتی دشمنان بهانه ای نمی مونه
  • بی نام AT ۱۰:۳۰ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    30 0
    در فیلم هم مشخصه که ماموران به قصد تخریب و قبل از روبرو شدن با کارگران با لگد و چماغ به در میزنند و شیشه ها را خرد میکنند این رفتارها هیچ تو جیهی نداره اونم از شهرداری که سابقش خرابه و بعدم اون کارگر بیچاره چه گناهی کرده که باید لت و پار بشه و آیا باید وایسه و از ماموران کتک بخوره ؟
  • بی نام IR ۱۰:۵۳ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    36 0
    این وظیفه دادستان محترم هست وارد عمل بشه و قضیرو پیگیری کنه و با خاطیان برخورد کنه و نه شهرداری. چون خود شهرداری یک طرفه قضیه دعواست و هیچ موقع نمیتونه بدرستی قضیرو قضاوت کنه.
  • علی IR ۱۸:۲۶ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    10 0
    فقط جای تاسف دارد تحت هیچ شرایطی رفتار مامورین شهرداری قابل دفاع نیست واین موضوع اولین بار نیست واخرین نخواهد بود. .. جا دارد شورا جدی تر برخورد کند
  • بی نام A1 ۰۵:۳۶ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    5 0
    شهردار تهران و شهردار منطقه به طور قطع باید در دادستانی جوابگو و شورای شهر نسبت به این هجوم و بی انظباطی قاطع باشد و تغییر شهردار منطقه و توبیخ کتبی شهردار تهران و درج در پرونده نسبت به گماردن این گونه افراد بی کفایت در مدیریت شهری اقدام و در رسانه ها اعلام کنند
  • بی نام A1 ۱۱:۴۸ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    2 0
    ناحیه داخل شهرک 13 آبان شهرداری منطقه 20اقدام به تخریب محوطه پارکینک ومحوطه جلوی درمانگاه واقع در بازار آهن صالح آباد شرقیآهن مکان در سحرگاه 14 بهمن وقبل از شروع به کار بازار نموده که پس از اعتراض هیئت مدیره شرکت آهن مکان قبول کرده اند که در صورت پس گرفتن شکایت آهن مکان کلیه خسارت را که ایجاد کرده اند بازسازی کنند. حال سوال از شورای محترم شهر وعلی الخصوص آقای کاشانی مدافع ضرب وشتم صورت گرفته این است که چرا شهرداری بدون حکم ودر صبح زود ودر غیبت مغازه داران آهن مکان این کار را کرده واگر کار قانونی بوده چرا به شرط پس گرفتن شکایت حاضر به جبران خسارت شده است؟آیا این از مسئو لیتهای شورای شهر نیست که گردنکشیهای گردن کلفتهای بیسواد شهرداری را کنترل کنند ؟