مهر نوشت: سازمان ملی استاندارد اعلام کرد که روغن‌های کنجدی که به روش سنتی و در حضور مشتری روغن‌گیری می‌شوند، نباید از سوی مردم مصرف شود.

سازمان ملی استاندارد در اطلاعیه‌ای نسبت به مصرف روغن‌های کنجدی که به روش سنتی روغن‌گیری می‌شوند، هشدار داد.

در این اطلاعیه آمده است: با توجه به گسترش روغن گیری دانه های روغنی به ویژه کنجد به روش سنتی با عنوان «روغن گیری در حضور شما» از هموطنان درخواست می شود به دلایل عدم اطمینان از مواد اولیه مصرفی مناسب از نظر نوع دانه و احتمال بالا بودن میزان آلودگی میکروبی از جمله کپک زدگی، سموم قارچی مانند آفلاتوکسین و شرایط نامناسب نگهداری مواد اولیه، از مصرف این روغن‌ها خودداری کنند.

مردم به دلیل عدم رعایت بهداشت دستگاه های روغن کشی طبق معیارهای استاندارد ملی، وجود برخی ناخالصی های مضر در محصول نهایی مانند فلزات سنگین و همچنین فسادپذیری روغن استحصالی بویژه در اثر شرایط نامناسب بسته بندی و نگهداری، از خرید و مصرف این گونه روغن ها خودداری و از انواع روغن بسته بندی شده دارای علامت استاندارد معتبر استفاده کنند.
22539

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 483952

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 6 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۸:۰۷ - ۱۳۹۴/۰۹/۰۹
    7 0
    خطاب به اداره استاندارد: از این محصولات تو که مثلا استاندارد داره بهتره.کدومش رو میگم؟خب آبلیمو و لبنیات و پفکها و رب و روغنهای نباتی و قطعات یدکی خودرو ......
  • ناشناس A1 ۰۸:۵۲ - ۱۳۹۴/۰۹/۰۹
    5 0
    چرا از تولید و عرضه آن جلوگیری نمی کنین؟؟؟؟ استاندارد وظیفه اش را نمی تونه انجام بده یه نفر رو گذاشتن رئیس استاندارد که فقط شعار بده
  • احسان A1 ۰۹:۰۱ - ۱۳۹۴/۰۹/۰۹
    12 2
    حالا نه که به علامت استاندارد شما خیلی میشه اعتماد کرد