فروش کودکان به قیمت ۴ تا ۱۰میلیون تومان در تهران/ فاطمه‌دانشور: زنی با ۵۰مرد مجردِ معتاد زندگی می‌کرد!

یک عضو شورای شهر تهران در آنتن زنده تلویزیون اعلام کرد زنی را می شناسند که فرزندش را فروخته و با ۵۰ مرد در یک خانه مجردی زندگی می کند. این بخشی از آسیب هایی بود که فاطمه دانشور اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین در این چند روز اخباری درباره خرید و فروش نوزادان منتشر شده است. شب گذشته محمدحسین رنجبران سردبیر گفتگوی ویژه خبری ابعاد این موضوع را با حضور فاطمه دانشور رئیس کمیته اجتماعی شورای شهر تهران روشن کرد. در این برنامه به صورت تلفنی رئیس پلیس پایتخت، حسین ذبحی معاون دادستان کل کشور و مسعودی فرید معاون سازمان بهزیستی حضور داشتند. 

آنچه در پی می خوانید مشروح میزگرد گفتگوی ویژه خبری بود.

خبرها وقتی رصد می کردیم تک و توک در سالهای گذشته بحث خریدو فروش نوزادان بوده ولی در یک هفته گذشته اخبار زیادی در این باره منتشر شده که منشا آن شما هستید. اتفاق خاصی افتاد که فعال شدید؟
دانشور:
این موضوع واقعیت دارد و برای حلش باید مسئله بیان شود. موضوع تازه نیست و این پدیده را بارها و بارها شاهد بودم که در اقصی نقاط کشور به خصوص در تهران اتفاق افتاده. در شورای شهر که وارد شدم عینی تر اینها را دیدم. در بازدیدهایی که سمن ها از مناطق آسیب داشتند، خبر فعالیت هایشان را می دادند و به وضوح صحبت از خرید و فروشش نوزادان می شد.

چه پیگیری هایی داشتید؟
دانشور:
از طریق مسئولان پیگیر بودم. دو ماه پیش آمار اینها زیاد شد. ماموران شهرداری متکدی ای را گرفتند که بچه ای را در بغل داشت که ۳ روز بود فوت شده بود و هنوز با آن داشت گدایی می کرد. من یک پیامک به آقای نهاوندیان رئیس دفتر رئیس جمهور زدم و گفتم فکری برای کودکان این شهر که در پارکها متولد می شوند، بکنید. بخش زیادی از این مشکل درباره انباشتگی است. من نماینده مردم هستم و حرفی را بیخود نمی گویم. اگر گزارشهای سمن ها از اتفاقاتی که در حاشیه شهر می افتد، نبود و گزارشهای شهرداری نبود، به این صراحت حرف نمی زدم.

موضوع فعالیت باندها در این مسایل را از کجا دریافت کردید؟
دانشور:
این بخش باید با مداخله پلیس پیگیری شود. دکتر هاشمی وزیر بهداشت همکاری کردند و مکاتبه ای با بیمارستانهایی که زنان کارتن خواب و خانمهایی که روابط خارج از نکاج دارند و باردار می شود، کردند و مادرانی که معتاد بودند و مصرف دوگانه هروئین و شیشه داشتند و بعضا مبتلا به HIV بودند در این بیمارستانها پذیرش می شدند. این خانم ها مراحل را طی می کنند. این اتفاق مال دو هفته پیش است. ایشان بچه اش را می فروشد؛ وقتی مددکار پیگیری کرد به زندگی این خانم رسید. این خانم در یک خانه مجردی بین ۵۰ مرد داشت زندگی می کرد که مصرف کننده و حامل مواد مخدر بودند. زمانی که مددکار با این اوباش حرف می زد، آنها با چاقو سرشان را می خاراندند و جواب می دادند. محیط اینقدر ناامن بود.

گزارش به پلیس دادید؟
دانشور:
ما گزارش را به شهرداری دادیم و این نهاد هم شروع به مداخلات با نیروی انتظامی کرده و البته این مسایل با موقعیت ضرب و جرح جواب نمی دهد.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ به صورت تلفنی وارد شد.
شما تاکید کردید که برای همین منظور جلسه داشتید و پیگیری کردید و گفتید اگر به صورت باندی باشد، پیگیری و برخورد می شود؟
فرمانده پلیس تهران بزرگ:
اشاره شد به جلسه ای که با عزیزان داشتیم. ۳ روز پیش با برخی از مسئولان شهر تهران جلسه داشتیم. از نمایندگان مجلس و دعوت از دو نفر از اعضای شورای شهر نیز صورت گرفت.

خانم دانشور دعوت نبودند؟
فرمانده پلیس تهران بزرگ: خیر. دو نفر از آقایان را دعوت کردیم و برخی از معاونان شهرداری و قوه قضاییه که نمایندگانشان حضور پیدا کردند ولی از شورای شهر آقای طلایی و آقای ناصحی دعوت بودند که حضور پیدا نکردند. قرار بود بیایند ولی گفتند کار برایشان پیش آمده و نیامدند. جلسه خوبی بود و بحث فقط وضعیت زنان نبود، بلکه معتادان متجاهر و متکدیان بود. این به پلیس چندان مربوط نمی شود مگر زمانی که قوه قضاییه دستور بدهد. همه عزیزان قولهای خوبی دادند. جلسه عملیاتی بود و معاون دادستان حضور داشتند و با دادستان نیز صحبت کردیم و ایشان ۳ نفر از معاونان خود را در این باره گذاشتند.

شما ازدیاد خرید و فروش نوزادان را تایید می کنید؟
فرمانده پلیس تهران بزرگ:
با شهردار فردای آن روز جلسه داشتیم و با قولهای مساعد همه دوستان وضعیت مطلوبی را در آینده نزدیک داشته باشیم. بی رودربایستی باید صحبت کنم.

این برای ما هم ناراحت کننده است ولی وظیفه داریم حساس سازی کنیم.
فرمانده پلیس تهران بزرگ:
این را اشاره کنم که هر دفعه از طرف صدا و سیما کسی صحبت می کند مسایلی را مطرح می کند ولی بعد کسی پیگیری نمی کند. این موضوع بار اول نیست اینطور مطرح می شود. ۴ سال پیش من اعلام کردم در ارتباط با خانمهای معتاد متجاهر نزدیک به ۱۰۰ نفر در پارکهای تهران بیشتر نیستند و معتادان متجاهر مرد هم بیش از ۵ هزار نفر نیستند. بعد از گذشت ۴ سال ما بیش از ۱۵۰۰ نفر خانم معتاد متجاهر و بیش از ۱۵ هزار نفر معتاد متجاهر مرد داریم. ولی هیچ اقدامی صورت نگرفته. قطعا بدانید دو سال دیگر چند هزار نفر به اینها اضافه می شود. ولی مشکلی را حل نمی کنند. باید فکری در این باره کرد. عمده بحث این است که می گوییم خانمها معتاد شده. بعد می گوییم سن اعتیاد خانمها کم شده. بعد می گویند اینها خانمهای آسیب دیده هستند. بعد می گویند اینها ایدز دارند. بعد هم می گویند اینها در کنار خیابان فوت کرده اند.

در یک هفته اخیر خانم دانشور را هم دعوت می کردید. شما چرا اطلاعات را هنوز در اختیار پلیس نگذاشتید؟

دانشور: هیچکس در شورای شهر در آسیبهای اجتماعی به اندازه من ورود نکرده. مسایلی را به صورت تخصصی در آسیبهای اجتماعی دارم برای برنامه ششم هم لازم است. چرا یکی از مشکلات حل نشده؟ چون در اسناد بالادستی برنامه های توسعه اول تا پنجم به آن نپرداختیم. باید در برنامه ششم، باید دستگاه بهزیستی تقویت شود.

چرا اطلاعات را به پلیس ندادید؟
دانشور:
به عنوان عضو شورای شهر، مسایل را در اختیار شهرداری گذاشتیم و رئیس سازمان رفاه و مشارکتهای اجتماعی شهر تهران که آقای هوشیار است، اطلاعات را به پلیس داده.

این اطلاعات در اختیار شما قرار گفته؟
فرمانده انتظامی تهران بزرگ:
خیر، این اطلاعات به دست ما نرسیده. به آقای هوشیار هم که در جلسه بود، گفتیم چیزی نداد. اگر این اطلاعات به پلیس برسد سریعا رسیدگی می شود. ما در همه حوزه ها اطلاعات داریم. این کودکان را که سر راه می گذارند ما اطلاعاتش را داریم. اطلاعات مشکلات بیمارستانها را داریم. حتی آمار کودکانی که معتاد هستند و از پدر و مادر بیمار یا معتاد به دنیا می آیند را می دانیم. حتی در بهزیستی هم این کودکان را جدا می کنیم. هر اطلاعاتی را که در اختیار ما بگذارند، رسیدگی می کنیم.

دانشور: این موضوع را ۱۰ سال است دنبال می کنیم. پلیس نمی تواند به تنهایی این مشکل را حل کند. بعضا من به سختی می توانم این مسئولان را ببینم. فریاد کشیدم که بیایید این اطلاعات را از من بگیرید. راهکار اصلی، هماهنگی بین بخشی بهزیستی، شهرداری، وزارت کار، آموزش و پرورش، بهداشت و درمان است. چند بخش باید درگیر شوند که این موضوع رفع شود. این خیلی باید به صراحت مطرح شود. این هماهنگی بین بخشی را باید ایجاد که قدرت دستش است. باید نهاد ریاست جمهوری وارد شود.

شما گفتید سختگیری های بهزیستی باعث فروش نوزادان شده؟
دانشور:
بله. رقمهای فروش نوزاد سالم بین ۴ تا ۱۰ میلیون است.

حبیب الله مسعودی فرید معاون اجتماعی بهزیستی به صورت تلفنی وارد برنامه شد.

شما بحث سختگیری هایتان را قبول دارید؟
فرید:
نه، این را قبول ندارم. از تعداد بچه هایی که در سال پذیرش می کنیم حدود ۸۵ درصد پدر و مادر مشخص و در اصل سرپرست غیر موثر دارند. به این راحتی نمی توان اینها را واگذار کنیم. برای هر بچه که قابل واگذاری است ۷ خانواده متقاضی داریم که باید اینها را از لحاظهای مختلف بررسی کنیم. بخشی از این بررسیها را نیز قوه قضاییه انجام می دهد. ما مسئولیم این مسایل را داشته باشیم چون ممکن است یک بچه برود بعد از یک سال او را برمی گردانند که خیلی آسیب می بیند. باید دید چرا افراد می خواهد بچه شان را بفروشند؟ عامل اول اعتیاد است. عوامل دیگر هم مسایل اقتصادی است برای کسی که می خواهد بچه شان را بفروشد. درباره این خانمها، عامل اصلی اعتیاد است که توان فکر کردن را از خانمها می گیرد.

شما افزایش خرید و فروش را شما در تهران و مشهد تایید می کنید؟
مسعودی فرید:
موارد خرید و فروش در استانهای مختلف به ما هم رسیده. این خرید و فروش جرم است و کسی که اطلاع دارد باید به ناجا اعلام کند.

به لحاظ قانونی، قوانین محکمی برای برخورد داریم؟

مسعودی فرید: بله نیروی انتظامی در همان محل صورتجلسه می کنند و بچه به بهزیستی واگذار می شود. اگر دوستان موارد را به پلیس یا قوه قضاییه اطلاع دهند، ما وارد می شویم. هر کودکی که اطلاع داده شود، به راحتی پذیرش می شود.

دکتر ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت آمارها سیاه نمایی است و درست نیست. آیا اینطور است؟
مسعودی فرید:
آمار و اطلاعاتی به ما داده شده ولی آمار دقیق نداریم. این آمار نباید دست بهزیستی باشد. باید نیروی انتظامی و قوه قضاییه داشته باشد.

آمار را کجا باید دربیاورند؟
دانشور: مددکاران بهزیستی و سمن ها باید داشته باشند.

مسعودی فرید: نه به این صورت نیست. بهزیستی که نمی تواند همه گوشه های شهر را نگاه کند تا ببیند جرم واقع شده یا نه. سالانه ۱۰۰۰ کودک وارد سیستم نگهداری می شود که ۸۵ درصد اینها سرپرست غیر موثر دارند و همگی را نمی گوییم معتاد هستند. بلکه مثلا جرم یا مشکل حاد روانی دارند.

حسین ذبحی معاون دادستان کل کشور به صورت تلفنی وارد گفتگو شد.

می گویند آمار در این زمینه نیست. به عنوان معاون دادستان کل، آمار را چه کسی باید داشته باشد؟
ذبحی:
ابتدائا در خصوص آمار، دستگاه های متولی که وظیفه جمع آوری کودکان خیابانی و بی سرپرست را دارند، مانند بهزیستی باید آمار را داشته باشند. بحث کودکان خیابانی یا بی سرپرست و بدسرپرست و سواستفاده های اینها در دو محور قابل بررسی است. یکی اینکه کودکان به لحاظ اینکه مادران آواره، کارتن خواب و فراری از خانه و بیمار هستند، این فرزندان به لحاظ اصل موضوع که اعتیاد و کارتن خوابی است، در مظان آسیب قرار می گیرند و خودشان و زندگی شان را نمی توانند تامین کنند چه رسد به نگهداری بچه ها. بحث آنها در مقوله معتادان خیابانی و کارتن خواب است. ستاد مبارزه با مواد مخدر و دستگاه های متولی نسبت به جمع آوری اینها اقدام می کنند. فرزندان در اختیار این مادران دو نوع هستند. یک دسته متعلق به مادران هستند. به لحاظ اینکه مادرها صلاحیت و توان نگهداری ندارند، بر اساس ماده ۱۱۷۲ قانون مدنی و مواد ۴۰ تا ۴۳ قانون حمایت از خانواده مصوب ۱۳۹۱ باید بعد از جمع آوری اینها از طریق بهزیستی و مراجع قضایی نسبت به تعیین سرپرستان صاحب صلاحیت اقدام شود.

قوانین فعلی بازدارندگی لازم را دارد؟ برخی قوانین می گوید خرید و فروش کودک بین ۱ تا ۲ میلیون تومان بیشتر جریمه ندارد؟
ذبحی:
از بعد قضایی اگر نگاه کنیم یک امر است. ولی این یک آسیب اجتماعی است که باید مدیریت و ساماندهی شود. بچه ها باید به افراد دارای صلاحیت داده شود. گروه دیگر از این کودکان متعلق به مادران نیست. این کودکان به عنوان کودکان بی سرپرست مشمول حمایت قانونی هستند. باید این بچه ها را از افراد بگیرند تا در اختیار بهزیستی باشد تا به متقاضیان بدهند. بعد دیگر متکدیان هستند. در این بحث که افرادی اینها را عامل تکدی می کنند، یک مقوله مجزاست. بحث تکدی گری یک جرم و معضل اجتماعی سازمان یافته است. چون آحاد مردم از روی رقت و صدقه، کمک های زیادی به گدایان می کنند اشخاصی این افراد را در اختیار می گیرند و با سواستفاده از مادران و بچه ها گروه های سازمان دهی شده درست می کنند. باید اینها با بررسی های اطلاعاتی شناسایی شوند و عواملشان مجازات شوند.

لایحه ای را ۷ سال پیش قوه قضاییه داده است و در کمیسیون حقوقی در حال بررسی است و نتیجه این تشکیل شورای عالی حل مشکلات کودکان و نوجوانان است. ظاهرا در مجلس نهم هم تصویب نخواهد شد. در حالی که تصویب این کمک به حل مشکلات می کند. شما چرا پیگیری نکردید؟

ذبحی: لوایحی که از قوه قضاییه ارسال می شود پیگیری ما را به دنبال دارد. تصویب قوانین بهتر، راهگشا خواهد بود ولی این به این معنی نیست که در حال حاضر ما قانون نداریم. ما در جریان تصمیمات و پیشرفتها هستیم. آنچه به عنوان تکدی در جامعه است، یک بعد هماهنگی می طلبد ولی باید فرهنگسازی شود تا مردم با حس رقت و کمک به این افراد باعث رونق کار آنها نشوند. یک و نیم سال قبل بود که شهرداری تهران پلاکاردهایی را نصب کردند که تذکر می داد به این افراد کمک نشود. بررسی کارشناسی نشان داد در تمام محلاتی که این تابلوها بود، متکدیان حضور ندارند.

دانشور: مهمترین و فوری ترین راهکاری که می توانیم داشته باشیم تشکیل فوری یک کمیته برای این کودکان است. این کمیته در هر جایی که تشکیل شود فایده ندارد. تنها باید در نهاد ریاست جمهوری تشکیل شود که قدرت دارد. مثلا گفتند دو نفر از اعضای شورای شهر به یک جلسه دعوت شدند و نرفتند. جایی باید این جلسه باشد که مسئولان حضور داشته باشند. نقش مددکاری اجتماعی نیز نباید فراموش شود. اینها قدرت مداخله و اختیار ندارند. قانون باید درست شود. باید کارت شناسایی مخصوص داشته باشد و سریع نشان دهد ورود جدی و سریع کند. یک بچه ۴ ساله سر این قضیه فوت کرد.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ: ورود جدی ما جمع آوری است و لذا شهرداری و بهزیستی باید ورود کند. پلیس آمادگی دارد که در کمتر از ۴۸ ساعت اینها را در سطح شهرها و تهران جمع آوری کند. این جلسه اخیر پرثمر بوده و انشاالله تا هفته های آتی وضعیت مطلوبی را داشته باشیم. بیایید یک فکری به حال زنان آسیب دیده کنیم تا مشکلات بچه ها نیز حل شود.

مسعودی فرید: بچه هایی که به ما داده می شود، از طریق قوه قضاییه می آیند. ممکن است بچه ای به ما داده شود و برخی داده نشود. لذا اصل این آمار در قوه قضاییه است.

۴۷۲۳۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 477676

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 3 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 38
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • f IR ۰۶:۵۳ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۲
    409 6
    چرا کسی دلواپس نمی شود
    • ممد EE ۰۹:۱۳ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۲
      164 2
      واضحه چون نون توش نیست ولی تو دلواپسی های دیگه هست
    • محمد A1 ۰۹:۱۴ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۲
      111 3
      عزیزم این چیزا که دل واپسی نداره دلوپسی جلی دیگسسسسس
    • بی نام A1 ۰۹:۳۱ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۲
      69 7
      نظرات کاربران قابل تامل هست ولی متاسفانه مثبتو منفی هاچندساعت دیگه برعکس میشود
    • امیر تبریز اوغلی IR ۰۷:۴۸ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۳
      8 10
      اگر نظرات واقعی تایید شود.. اگر......................
    • روح الله A1 ۰۷:۲۳ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۴
      2 0
      چه قدر ساده تشریف دارید دوستان وقتی دلواپس میشوند که منافعشان در خطر باشد مثل کمپین تحریم خودرو دلواپسیشان را ندیدید ؟خداوند شر منفعت طلبان دلواپس را به خودشان برگرداند و رسوایشان کند و چهره واقعی ایشان را نمایان فرماید
  • مریم A1 ۰۶:۵۴ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۲
    328 3
    ماموران شهرداری متکدی ای را گرفتند که بچه ای را در بغل داشت که ۳ روز بود فوت شده بود و هنوز با آن داشت گدایی می کرد... آدم از این درد بمیرد رواست
    • نظر US ۰۷:۳۵ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۲
      87 4
      این متکدیان بجه هارو اجاره میکنن باید پولش در بیاد یا نه ؟؟
  • بی نام A1 ۰۷:۰۹ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۲
    بله دیگه فقط بلدن بشینن طرحهای خانه نشین کردن زنان و محدودیت در دستیابی به امکانات تحصیلی و شغلی برای زنان برای افزایش زورکی جمعیت بپیچند اصلا کیفیت جمعیت که مهم نیست
    • بی نام A1 ۰۷:۴۷ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۲
      توهم زدی؟
    • بی نام FI ۱۴:۳۸ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۲
      53 3
      ایشان حق مطلب را گفتند جناب بی نام 17:11 شما یا واقعا خوابی یا خود را به خواب زده ای
    • بی نام IR ۰۶:۳۳ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۳
      1 20
      چه ربطی داشت..؟
  • مخاطب DE ۰۷:۱۶ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۲
    131 1
    کاش واقعا رسیدگی کنند و حرف نباشه
  • سیما A1 ۰۷:۲۷ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۲
    67 1
    کاش مسولان ی کاری میکردن....چرا کسی بفکر نیس...ما ها ک کاره ای نیسیم لااقل اونایی ک مسولن ی فکری بردارن....................
    • علی RO ۱۱:۴۷ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۲
      33 1
      همش منتظریم یکی کاری بکنه. شما که دلت میسوزه یا خود م چه کار کردیم؟ این آدمها رو میبینیم راهمون رو کج میکنیم.
  • ط کارگر IR ۰۷:۲۷ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۲
    104 3
    کاش آقای رییس جمهور و فرمانده سپاه و رییس مجلس و رییس قوه قضائیه هم این مطالب را میخواندند. ولی ...
  • بی نام IR ۰۷:۳۵ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۲
    60 2
    کی می خواهند بپذیرند از راههای علمی مشکلات جامعه حل خواهد شد مگر کشورهای توسعه یافته وضعشان بد است نمونه آن همین کشورهای اسکاندیناوی لذا این وضعیت اعتیاد جوانان و کارتن خوابی و امثالهم خود معلول هستند و علتهای بیشماری دارند اصلا چرا نمی پرسند یک معتاد چرا معتاد می شود باید بپذیریم یکی از علتهای اساسی اعتیاد جوانان نبود آینده چه از نظر اقتصادی و چه از نظر شغل و ازدواج و... سرکوفتهای خانواده که دلایل آن هم معلوم است با این وضعیت روابط خارجی و اقتصادی و دزدهای بیت المال جالب آنکه اکثر شان هم از فیلتر گزینش عبور کرده اند و مثلا خودی بوده اند آنقدر فشار روی جوانان است که تنها راه عبور از آن را در اعتیاد می بینند همه هم که انیشتین نیستند که بتوانند در این مواقع تصمیمات عقلانی بگیرند
  • بی نام IR ۰۷:۴۷ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۲
    108 2
    آقایون این وضع پایتخت ام القری است هی بچسبین به برجام و دعواهای سیاسی ؛ چه موافق و چه مخالف. کی میخواین یه فکر درست و درمون برای این فاجعه ها بکنین وقتی امیرالمومنین دربارۀ خلخال دزدین از پای زن یهودی اونجور حرف میزنه شما حضرات واسه این آسیب های اجتماعی تو اون دنیا چه جوابی دارین؟
    • بی نام A1 ۱۱:۵۰ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۲
      23 0
      احسنت هموطن
  • بی نام A1 ۰۷:۵۳ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۲
    82 0
    این همه جوان بیکار و درس خونده کسی یادشون نیست توقع دارید به 4 تا معتاد که آخرش کناریکی ازجوب ها می میرندکسی توجه کنه .بیشتر به عنوان کانون بیماری ایدزو .. بهشون نگاه می کنند . ازدید خیلی ها نبودشون بهترازبودنشنه . کاری هم نمیشه براشون کرد لااقل اون کسایی که سالهاست گرفتارن . دیگه اراده نمونده که ترک کنند و دیگه بدن سالمی ندارن که برگردن به زندگی . ببین این بنده خدا به کجا رسیده کارش که حاضر شده با 50 تا اوباش یه جا زندگی کنه . چی میشه گفت ؟ فعلا پول حرف اول و آخر رو می زنه نه رحم و مروت . این دنیایی که خودمون درست کردیم و همیشه هستن کسایی که قربونی بشن . هرچند همه خودشون رو مقصرمی دونند
  • بی نام IR ۰۸:۱۰ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۲
    6 101
    همه اش الکیه یه عده دارند با این حرفها بهره برداری سیاسی و فریب مردم برای بزرگ کردن خودشون میکنند
    • ناشناس A1 ۰۸:۲۶ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۲
      63 1
      لطفا چاپ کنید خواهشن.واقعا واستون متاسفم شما کجا زندگی میکنید ؟ چرا سرتون رو مثل کبک میکنید تو برف و تنها چیزی که واستون مهمه صحبت کردن با آمریکا ست ولی این همه فساد اجتماعی و اقتصادی اصلا اهمیتی برای شما نداره و حتی به این سطح میرسه که میگین همش الکیه. جناب با اینکه دوستان شما در جبهه پایداری از امار هم هراس دارند یک نیمچه امارهایی هست همین چند روز هست که از طرف سازمان بهزیستی اعلام شد سن اعتیاد در دختران به 13 سال رسیده و یک عالمه آمار وحشتناک که اینجا نمیشه گفت...
    • بی نام A1 ۰۳:۴۸ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۳
      18 0
      بیا توو خیابون تا ببینی همه ش واقعیه
  • بچه های زمین IR ۰۸:۱۲ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۲
    83 1
    آقای دکتر توکلی نماینده اصولگرا مجلس در برنامه یک شنبه شب پاسش شبکه یک گفتن مسئولان پولدار به درد مردم نمی خورن و شایسه مسئولیت نیستند. دم خانم دانشور گرم که علی رغم پولدار بودن و زن بودن تنها نماینده زنی است که مسئله بغرنج بچه های خیابانی و بدون کمترین ماس مالی عیان کردن. اگرچه باور من این است که نتیجه ای ندارد و کک مسئولین هم نمی گذد اما شاید اتفاقی رخ دهد.
    • بی نام IR ۰۵:۴۵ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۷
      0 0
      اتفاقا فقط مسئولان پولدار و چشم و دل سیر به درد مملکت میخورن چون اونی که پول نداره وقتی مسئول میشه اول به فکر اینه که از کجا و چطوری بدزده تا پولدار بشه و وقتی برای مردم نمیزاره.
  • مجتبي IR ۰۸:۴۹ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۲
    48 0
    من خيلي از اين گدا ها رو شبها جلوي در داروخانه هاي شبانه روزي تهران مي بينم كه با يه بچه به گدايي مشغولند ادم دلش براي اون كودك مي سوزه واقعا انقدر سخته برايي مسولين كه نمي تونند مشكلي به اين سادگي رو حل كنند اسممونم گذاشتيم مسلمون..........
  • بی نام RO ۰۸:۵۴ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۲
    64 0
    مردم هم خیلی مقصر هستن تا یه بچه میبینن سر چهارراه آخی آخی راه میندازن و پول میدن بهش وچون پول هست گروه های تبهکار بچه های بیشتری رو وارد این کار میکنند و چه بلاهایی سر این بچه ها که نمیاد دولت هم به وظیفه اش که جمع آوری و اسکان این بچه ها هست عمل نمیکنه یه بچه حتما نباید بی سرپرست باشه تا تحت پوشش قرار بگیره بچه های بد سرپرست به کمک بیشتری احتیاج دارن
  • بی نام IR ۰۹:۰۶ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۲
    54 1
    قابل توجه دلواپس ها
  • بی نام RO ۰۹:۲۶ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۲
    32 1
    این مساله خیلی جدی است و باید پیگیری شود حد اقل در حد برخورد سریع با تهیه کنندگان برنامه فیتیله که بسیاری از مسئولین وارد شدند....
  • بی نام IR ۱۳:۴۱ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۲
    17 0
    مشکل ازدواج پنجاه جوان ایرای حل شده. یدون وام ازدواج مسکن و در کمال آرامش در حضور دیگران.
  • بی نام A1 ۱۶:۰۱ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۲
    13 1
    چرا زمان احمدی نزاد یک گزارش از تلویزیون پخش نشد ...چرا دولت فعلی بجای اختصاص دویست میلیارد تومن مبلغی برای ساماندهی این افراد اختصاص نمیده؟؟
  • بی نام A1 ۱۶:۴۴ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۲
    12 1
    اونها خودشون خواستند بیکاری ما رو چی ؟؟ بیکاری رو هم خودمون خواستیم اول به فکر جوانان سالم باشین بعد ........
  • بی نام IR ۱۸:۱۴ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۲
    22 1
    به نظر من ما مردم خیلی مقصریم اگر ما به گدایان پول ندهیم انها هم چنین شبگه هایی برای پول دراوردن درست نمی کنند صدا وسیما هم بیشتر باید در این باره برنامه درست کند
    • بی نام A1 ۰۳:۴۹ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۳
      9 1
      اگر ما به گدا پوب ندیم کسی به بچه ها تجاوز نمیکنه؟ اگر ما به گدا پول ندیم پدر معتاد دختر 9ساله شو شوهر نمیده؟
  • علی RO ۰۶:۰۲ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۳
    1 3
    عمل بازدارنده، این ناهنجاری از روی جامعه تصویب قانونهای سختگیرانه مثل "اعدام" است. این پدیده شوم ناهنجاریهای گوناگونی را به شیوه های بسیار مخرب و خطرناک بر اثر گذشت زمان بر روی جامعه می گذارد و این عمل با جنایت هیچ منافاتی ندارد افراد فرصت طلب همواره در کمین برای کسب درآمد ناپاک و خرید و فروش نوزادان هستند. تکدیگری هم چهره شومی است که جامعه ایرانی را تیره و تار کرده و باعث انحرافات بیشتر شهری شده است. هر چه نیروی انتظامی به تثبیت امنیت می اندیشد آنان آنرا خنثی می کنند مسئولان بازدارندگی انحرافات شهری هم نمی توانند با این پدیده شوم خود را بیش از حد درگیر کنند این مسیر نیاز به اقدام مشترک کل متولیان را می طلبد قانونهای از تاریخ مصرف گذشته هم بیشتر باعث ادامه در ایمیل بعدی می باشد
  • علی RO ۰۶:۰۳ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۳
    2 1
    قانونهای از تاریخ مصرف گذشته هم بیشتر باعث می شود که فرصت طلبان مثل قارچ سر از زمین در آورند. عدم برخورد با این ناهنجاریها نیز در برداشت عموم جامعه حکایت از بی کفایت خواهد بود متکدیانی وقتی جلوتر از قانون عمل میکنند تصویت احکام سختگیرانه و بازدارنده نیز با توجه به شرایط احساس می شود و مردم نیز از هاج و واج ماندن رهایی می یابند
  • zahra A1 ۰۶:۳۰ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۳
    10 0
    اگر کسی تصمیم داشته باشد از بهزیستی سرپرستی بچه ای را درخواست کند هزار شرط دارد اما ببینید چه چیزها فاش می شود که ریشه های کهنه دارد . کمی شرم کنید . به خاطر روح پاک این بچه ها .
  • دانش اموز IR ۰۴:۵۴ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۶
    0 0
    باتوام برادري كه ميلياردها پول ما واين بچه هارو برداشتي ورفتي نوش جونت