مهر نوشت: عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی از نامه دو کمیسیون امنیت و فرهنگی مجلس به رئیس جمهور در خصوص لزوم اقدامات عاجل برای مدیریت فضای مجازی خبر داد.

محمدحسن آصفری با اشاره به جلسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی برای بررسی عملکرد و برنامه‌های شورای عالی فضای مجازی، گفت: طی سه سالی که از عمر شورای عالی فضای مجازی می‌گذرد، جلسات این شورا بسیار سرد برگزار شده است. امروز بیش از ۱۰ میلیون نفر در کشور از تلگرام استفاده می‌کنند،متاسفانه جمهوری اسلامی برای  مدیریت این فضا دیر بیدار شده  و در حالی که استفاده از فضای مجازی همه‌گیر شده است، ما تازه به دنبال توسعه پهنای باند هستیم و اقدامی در راستای تامین محتوا برای این فضا و مدیریت آن انجام نمی‌دهیم.

وی با انتقاد از برنامه‌های دولت برای گسترش فضای مجازی بدون تولید و مدیریت محتوا، گفت: این موضوع به عنوان یک تهدید در کمیسیون امنیت ملی بررسی شد.

آصفری با بیان اینکه در این جلسه دبیر شورای عالی فضای مجازی، مسئولانی از وزارت ارتباطات، وزارت ارشاد و سازمان صدا و سیما حضور داشتند، گفت: در خواست کردیم که شورای عالی مجازی در راستای مدیریت این فضا وارد شود، زیرا اگر این شورا به عنوان یک فرصت از فضای مجازی بهره نگیرد، این فضا به یک تهدید جدی تبدیل خواهد شد.

عضو کمیسیون امنیت ملی اظهار داشت: بر اساس آمارهای مسئولان، در فضای بازیهای رایانه‌ای و انیمیشن، ایران ۹۹ درصد محصولات را وارد می‌کند و تنها یک درصد تولید داخلی وجود دارد که آن هم کپی‌برداری از خارج است.  مجموعه زیرساخت سالیانه ۱۲ هزار میلیارد تومان از فضاهای مجازی درآمد دارد، اما یک ریال از این درآمد در راستای تولید محتوا و مدیریت این فضا استفاده نمی‌شود.

عضو کمیسیون امنیت ملی تصریح کرد: مقرر شد نامه‌ای توسط کمیسیون فرهنگی و امنیت ملی در خصوص لزوم اقدامات لازم برای مدیریت فضای مجازی و تولید محتوا به رئیس جمهور نوشته شود. در این نامه تاکید شده است صرفا با فیلترینگ نمی‌توان فضای مجازی را مدیریت کرد، بلکه باید با تولید محتوا در برنامه‌ریزی از این فضا در راستای اهداف و آرمان‌های نظام استفاده کرد.

2727

 

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 472948

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 17 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۷:۵۷ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۸
    4 0
    به هر حال جای خوشحالی است افراد و طیفی که استراتژی سانسور در قبال تکنولوژی های مختلف ازقبیل ماهواره و اینترنت داشتند و دارند الان به این عقیده رسیده اند که با فیلترینگ تکنولوژی نمی توان با آن مقابله کرد راستی یک فکری هم به حال یوتیوب بکنید تا مردم راحت تر از این شبکه استفاده کنند
  • رضا IR ۰۸:۳۳ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۸
    3 0
    با فیلتر شدن فضای مجازی مخالفم اما چطور شد مجلس تو دولت نهم و دهم هزاران وبسایت فیلتر شد جیکش در نیومد ؟ انتخابات مجلس کی بود؟؟؟؟