آیت الله محمود امجد با بیان اینکه درس عاشورا، «مدارا» بود، از اینکه از برخی منابر به اشخاص محترمی فحش می دهند، انتقاد کرد.

به گزارش خبرآنلاين، اين استاد اخلاق که سخنران مراسم عزاداري منزل محمد هاشمي عضو پيشين مجمع تشخيص مصلحت و رئيس اسبق صداوسيما بود، تاکيد کرد: حفظ نظام از اوجب واجبات است تا هرج و مرج نشود. لازمه اين کار هم باز کردن فضاي نقد است. اگر نقد در جامعه نباشد و رسانه ها آزاد نباشند، همه چيز ساقط مي شود.

آيت الله امجد که نظام جمهوري اسلامي ايران را نظامي بي نظير مي خواند که توسط عالمي بزرگ به نام «امام خميني(ره)» بنا نهاده شده است، ادامه داد: انقلاب که شد من فکر مي کردم که «اسلام» به کشور ما آمده است. حکومت ما حکومت خوبي است اما افسوس که برخي در آن بدي مي کنند تا اين تصور از اذهان پاک شود که اين نظام، نظام اسلامي است و براي احياي دين خدا است.

به گفته وي، کسي که روي حق پا بگذارد، ولو اينکه اعلم علما هم باشد، نبايد مراد قرار بگيرد و نبايد از او پيروي کرد. چون حق کشي کرده است. او خطاب به عزاداران عاشوراي حسيني در اين مراسم گفت: نگاه نکنيد که عمامه برخي به اندازه گنبد امام زاده است! عمامه که نشانه علم و تقوا نيست. نگاه کنيد ببينيد که حق مي گويد يا نه.

آيت الله امجد در ادامه تاکيد کرد: در روضه ها نبايد خلاف عقل و شرع حرفي زد. نبايد براي در آوردن اشک ملت، حرف هايي زد که واقعيت ندارد. من چند سال پيش از همين منبر به مداحي گفتم اين شعر را که «او مي بريد و من مي بريدم، او از حسين سر، من غير از او دل و....» را نخوان. آخر اين چه حرف هايي است که به حضرت زينب نصبت مي دهيد؟ امام حسين به خواهرش گفت به خيمه ها برگرد و او هم رفت. ديگر اين حرف ها چيست که مي سازيد؟ حتما بايد امام حسين (ع) را له کنيد تا مردم گريه کنند؟ متاسفم که روضه ها و نوحه ها اينقدر پوک شده اند. شما يک ليوان آب را هم که مي بينيد به ياد تشنگي امام حسين مي افتيد و دلتان مي گيرد و گريه مي کنيد. آخر اين چه کاري است که براي گرياندن مردم، به امام دروغ مي بنديد؟

بر اساس اين گزارش حجت الاسلام فاطمي نيا نيز به سياق هر سال در اين مراسم سخنراني کرد. او از اهميت حديث کسا سخن گفت و به نقل از برخي مقتل هاي معتبر، نحوه خداحافظي دختر امام حسين با او در ظهر عاشورا را روايت کرد.

2727

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 470918

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 1 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • المستور IR ۰۷:۵۶ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۲
    54 3
    وقتی بزرگان دین وکشور.ازتهمت زنندگان وبددهنان تبری نجویندودرمقابل بداخلاقی به بزرگان حتی بفرض بروز اشتباهازنگرانی درخطرافتادن جایگاه دینی وکشوری. به سادگی بگذرندواخلاق قربانی سایرشقوق زندگی گرددگریزوانحراف دردین پیداخواهدشدکه احترام حرم بامتولی است
  • بی نام IR ۰۸:۱۴ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۲
    52 2
    کاملا درست است. شکوه و عزت امام و حق بودن راهی که ایشان در آن گام می زد خط قرمزی ست که در هیچ نوحه ای نباید مخدوش گردد. برای درآوردن اشک مردم امام و خاندانش را ذلیل نکنید که خدا شما را نمی بخشد. حسینع بزرگ بود و در مرگ هم بزرگ بود و این مرگ بود که در برابر شکوه انسان کامل مرد.
  • فاطمه A1 ۰۸:۱۵ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۲
    52 2
    خدا حفظشون کنه
  • بی نام A1 ۰۹:۰۶ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۲
    2 1
    وقتی بزرگان به همچین کسانی که حرمت عزای حسینی رو نگه نمی‌دارند تذکر نمیدن بایدم هرروز هتاک تر و پرروتر بشوند
  • بی نام IR ۰۹:۱۷ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۲
    1 5
    یعنی چه که به اشخاص محترمی فحش می‌دهند؟ یعنی اگر کسی از نظر شما محترم نبود می‌شود بر سر منبر به او فحش داد؟ وقتی استادان اخلاق حوزه اخلاق را به خودی و غیرخودی، محترم و غیر محترم و ... تقسیم می‌کنند، وای به حال دیگران
  • بدون نام ۱۰:۱۵ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۲
    3 1
    ملت ايران بعدازرحلت امام،لگدمال شدن ارزشهايي راكه امام برايش خون دلهاي بسيارخورد،بسيارديده اندآنهم ازجانب كساني كه پس ازامام ميراث داراوشده اند!ساليان سال است به ادبياتِ بيگانه بااسلام وامامِ اين مدعيان دروغين خط امام عادت كرده ايم!!
  • حميد IR ۱۱:۴۶ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۲
    7 4
    ايشان مصداق واقعيِ ايت الهي برايِ روشنگري مردم ميباشند مخصوصا شب هاي قدر سخنراني استاد در كوي دانشگاه به روحِ من جلا ميدهد
  • بی نام A1 ۱۷:۰۸ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۲
    1 0
    درس عاشورا، «مدارا» بود