ایسنا نوشت: مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو بر تولی‌گری وزارت بهداشت در سلامت جامعه تاکید و به برخی برنامه‌های این وزارتخانه جهت افزایش ایمنی و سلامت مواد غذایی اشاره کرد.

دکتر هدایت حسینی در نشست خبری که به مناسبت روز جهانی غذا در مشهد برگزار شد، با بیان اینکه دو نوع آب‌ بسته‌بندی داریم، عنوان کرد: آب‌های معدنی از عمق زمین استخراج می‌شوند و بدون هیچ‌گونه فناوری بسته‌بندی شده و به مشتری عرضه می‌شوند، اما آب‌های آشامیدنی برای پاکسازی مراحلی را طی می‌کنند.

وی ادامه داد: بنا به دستور وزیر بهداشت در تابستان صدها نمونه از کارخانجات آب‌های معدنی مورد ارزیابی قرار گرفت و در پی این اقدام 12 واحد تولیدی عدم انطباق موارد بهداشتی داشتند که خطوط این واحدها متوقف شد و در حال حاضر دو تا سه واحد تولیدی مسائل و مشکلات خود را حل کرده و آماده توزیع آب‌ها هستند.

حسینی به لغو مجوز آب معدنی دماوند اشاره و تصریح کرد: در حال حاضر آب اشامیدنی این کارخانه اعتباربخشی مجدد شده و آماده تولید است.

وی با بیان اینکه در سال گذشته طرحی با نام ارتقای سلامت آبلیمو اجرایی شد، عنوان کرد: نمونه‌برداری‌های متعددی توسط دانشگاه‌های علوم پزشکی و سازمان غذا و دارو بررسی شد که در این راستا 51 نام تجاری با معیارهای این سازمان‌ها انطباق نداشته و پرونده آنها برای رسیدگی به مراجع قضایی فرستاده شد که پروانه برخی از آنها نیز باطل شد.

حسینی گفت: در حال حاضر سه خط تولید نیز در این زمینه متوقف شده‌اند و در بازار محصول آبلیمو که غیرمجاز باشد، وجود ندارد. افراد نباید کالاهایی که فاقد پروانه بهداشت هستند را استفاده نکنند. همچنین از خرید اقلام فله‌ای که از بهداشت آنها مطمئن نیستند نیز باید خودداری کنند. استاندارد استفاده نمک در جهان پنج گرم است، در حالی که میزان استفاده این ماده در ایران به 13 گرم رسیده است.

۴۷۴۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 467643

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۲:۲۶ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۱
    10 0
    پس اون ابلیمو ها که مزه اسید میدند چی هستند؟
    • بی نام A1 ۱۳:۱۱ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۱
      7 0
      اونها اسید هستند دیگه
  • کوروش درخشان IR ۱۲:۳۳ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۱
    8 0
    چرا سازمان تعزیرات حکومتی وارد کنندگان کالا و تولید کنندگان داخلی کالا را ملزم به نصب برچسب قیمت بر روی همه نوع کالا اعم از غذایی ، دارویی ، موبایل و .... نمی کند؟، چرا سازمان غذا و دارو کالاها را ملزم به داشتن برچسب کد 10 رقمی صحت کالا و با امکان استعلام پیامکی نمی کند؟ چرا ....؟ چون آنوقت نمی توانند پشت میزشان بنشیند و استراحت کنند ...
  • بی نام GB ۱۶:۱۲ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۱
    0 0
    ایران مساوی است با بهشت تولید کنندگان تقلبی