مهر نوشت: جانشین فرماندهی نیروی انتظامی با اعلام اینکه ماموران پلیس برای برقراری امنیت از جان مایه می‌گذارند، افزود: برای برگزاری هر دو انتخابات امسال در آماده‌باش کامل قرار داریم.

سردار اسکندر مومنی صبح امروز در مراسم صبحگاه مشترک یگان‌ها و رسته‌های فرماندهی انتظامی تهران بزرگ که در مقر ستاد فرماندهی تهران بزرگ برگزار شده بود، ضمن تشکر از تلاش‌های ماموران پلیس و تبریک هفته نیروی انتظامی به خانواده بزرگ نیروی انتظامی، فاجعه کشتار حجاج در منا را تسلیت گفت و افزود: هفته نیروی انتظامی، هفته بزرگداشت نیست، بلکه هفته ارائه خدمات بیشتر به شهروندان است.

وی، پلیس را اجتماعی‌محور و امنیت‌محور برشمرد و افزود: پلیس اجتماعی پلیسی است که با همه مردم سر و کار دارد و باید رفتار و سلوکش به گونه‌ای باشد که مردم از دیدن پلیس احساس آرامش کنند.

سردار مومنی، اجتماعی بودن پلیس را در زمره اقتدار داشتن پلیس برشمرد و افزود: اقتدار سخت پلیس فقط مربوط به هنجارشکنان و قانون‌شکنان است که بی‌نظمی را از حد و مرز گذرانده و باعث ایجاد ناهنجاری در کشور می‌شوند.

وی گفت: امنیت یک محصول اجتماعی است که با همکاری و حضور مردم در برنامه‌های پلیس به دست می‌آید و پایدار می‌شود. امنیت باید از نقطه صفر مرزی تا عمق شهرها به یک میزان وجود داشته باشد و تک‌تک مردم امنیت را احساس کنند.

جانشین فرماندهی ناجا با برشمردن تهدیدها و خطراتی که در پیرامون مرزهای کشور وجود دارد، افزود: به برکت رهبری مقام معظم رهبری، پلیس توانسته است همواره دربرقراری امنیت کوشا و در صف اول از جان‌گذشتگی باشد.

سردار مومنی در ادامه با خطیر برشمردن فعالیت‌های پلیس پایتخت در انجام ماموریت‌های گوناگون افزود: هر اتفاقی که در پایتخت رخ می‌دهد همه کشور را درگیر می‌کند، از این رو فعالیت شبانه‌روزی ماموران پلیس پایتخت و فرماندهی سردار ساجدی‌نیا بر کسی پوشیده نیست.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، امنیت و سلامت را در یک زمره قرار داد و افزود: در حال حاضر با توجه به رویکرد امنیت‌محور پلیس و وجود پلیس اجتماعی، شاهد رشد امنیت و احساس امنیت و کاهش وقوع جرم در جامعه هستیم.

جانشین فرماندهی ناجا، فعالیت شبانه‌روزی ماموران پلیس پایتخت در برقراری امنیت را مثبت ارزیابی کرد و ضمن تشکر از فعالیت‌های رده‌های تخصصی پلیس، اظهار داشت: در تمام ساعات شبانه‌روز نیروی انتظامی در سراسر کشور و به ویژه تهران بزرگ باید در صحنه حاضر باشد تا نعمت آسایش را برای مردم فراهم کند.

سردار مومنی در بخش دیگری از سخنان خود با اعلام اینکه از بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به طور متوسط هر سال یک انتخابات مهم در کشور برگزار می‌شود، گفت: در زمستان امسال نیز دو انتخابات پیش‌رو داریم که برای برگزاری این انتخابات از مدتها پیش برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شده و برای اجرای هر چه بهتر این انتخابات در آمادگی به سر می‌بریم.

وی گفت: در تمام نظرسنجی‌ها بحث مبارزه با مواد مخدر و جمع‌آوری معتادان متجاهر جزو دغدغه‌های مردم و مطالبات آنها از ماموران پلیس برشمرده شده است. برای پلیس جمع‌آوری معتادان کاری ندارد، اما بحث مواد مخدر از بحث‌هایی است که احتیاج دارد همه دستگاه‌های متولی در امر مبارزه با آن دخیل باشند. پلیس می‌تواند در کمتر از چند ساعت همه معتادان را جمع‌آوری کند، اما این معتادان باید به کجا تحویل داده شوند؟

جانشین فرماندهی ناجا با اشاره به موفقیت‌های پلیس در امر مبارزه با مواد مخدر افزود: در سال گذشته ۲۰ درصد در زمینه کشفیات مواد مخدر رشد داشته‌ایم که حدود ۸۰ درصد از این کشفیات در مرزهای شرقی و استان‌های حاشیه‌ای بوده است. نیروی انتظامی در بحث مبارزه با مواد مخدر با تمام توان در صحنه حاضر شده است، اما در بحث جمع‌آوری معتادن نمی‌توانیم نگاه پاکسازی داشته باشیم؛ در بحث معتادان با انسان طرف هستیم و باید با حفظ کرامت انسانی با معتادان برخورد شود. متاسفانه گاهی دستگاه‌های متولی نگهداری از معتادان نیز با زبان انتقادی فعالیت‌های عمده پلیس در برخورد با معتادان را به باد انتقاد گرفته و پلیس را به کم‌کاری متهم می‌کنند.

سردار مومنی در پایان ضمن تبریک هفته نیروی انتظامی به جان‌برکفان نیروی انتظامی که شبانه‌روز برای برقراری امنیت در جامعه تلاش می‌کنند، افزود: امیدواریم میزان رضایتمندی مردم از فعالیت‌های پلیس روز به روز بیشتر شود.

۴۷۴۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 465051

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 8 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۶:۳۹ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۶
    2 0
    زندان که هست
  • رضا IR ۱۰:۳۷ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۲
    0 0
    "می توانیم در چند ساعت همه معتادان را جمع‌آوری کنیم، اما به کجا تحویل دهیم؟ " واضح است: معدومشان کنید تا لااقل جلوی گسترش آن گرفته شود، یک عده هم که بفهمند بعد از دستگیری، نابود خواهند شد، به سمتش نمی روند فقط ایجاد ترس بیشتر و اثری نماندن از معتاد فقط ترس و وحشت مردم از عواقب کشتن معتادان، می تواند جامعه را نجات بخشد گاهی کشتن ده هزار معتاد یا به دریا انداختن همگی معتادها، چاره کار است