کیهان نوشت:رئیس اسبق هیئت مدیره شرکت نفتی پتروپارس گفت با 3 میلیارد دلار به دفاع از کشور در سال‌های دفاع‌مقدس پرداختیم و با 3 میلیارد کالاهای اساسی برای زنده ماندن مردم را تأمین کردیم.

بهزاد نبوی از متهمان فتنه 88 که مدتی است از زندان آزاد شده، ضمن سخنانی در موسسه دین و اقتصاد به نحوه مدیریت کشور در دوره جنگ پرداخت و فصل مشبعی دراین‌باره سخنرانی می‌کرد. وی با اشاره، به کاهش قیمت نفت در سال‌های پایانی جنگ گفت: خدا حفظ کند آقای زنگنه را که آن روزها جوان‌تر و شادابتر بود، موقع نوشتن این استراتژی در اتاق جلسه‌ اقتصاد راه می‌رفت و می‌گفت ما داریم «امت‌ هوازی» تربیت می‌کنیم. یعنی امتی که هیچ‌چیز جز هوا نخورد. واقعا هم آن استراتژی همین بود و شرایط بسیار سختی داشتیم. البته ما بسیار حساس بودیم که سهم کالای اساسی دست نخورد حتی به قیمت تعطیلی بسیاری از کارخانه‌های کشور، چون نمی‌شد و واقعا پول نبود و ممکن بود مشکلات قحطی و گرسنگی پیش آید. مجبور بودیم از همه چیز بگذریم و سه میلیارد کالای اساسی را بدهیم برای زنده ماندن مردم و سه میلیارد جنگ برای دفاع از کشور.
بازی بهزاد نبوی با اقتصاد دوران دفاع مقدس در حالی است که وی در دوره اصلاحات به همراه برخی شرکا، هیئت نفتی پتروپارس را راه انداخت که به واسطه حمایت‌های ویژه دولت وقت و مساعدت زنگنه وزیرنفت، امتیازات 7-8 میلیارد دلاری را حائز شدند و این در حالی بود که امثال بهزاد نبوی مدعی بودند پتروپارس شرکت غیردولتی غیرخصوصی(!) است. این استدلال بهزاد نبوی در سال‌های 82-83 پس از آن مطرح شد که صاحب‌نظران و منتقدان می‌پرسیدند اگر این شرکت خصوصی است، چرا قانون برگزاری مناقصه از سوی دولت دور زده شده و رانت به این شرکت واگذار شده و اگر دولتی است، چرا در انگلیس به ثبت رسیده و رئیس هیئت‌مدیره آن همزمان نایب رئیس مجلس نیز هست و دو شغله می‌باشد؟!
اعتراض‌ها به عملکرد بهزاد نبوی وتیمش تا آنجا شدت گرفت که وی در اردوی دفتر تحکیم وحدت با پرسش‌های چالش‌برانگیز مواجه شد اما به جای پاسخ دادن به سؤالات دانشجویان گفت من بستنی خودم را می‌خورم، شما هم بستنی‌تان را بخورید و به این حرف‌های محافظه‌کاران اهمیت ندهید!
پس از آن نیز حجاریان خطاب به دانشجویان تحکیم گفت شما زیاد دویده و درگیر شده‌اید و حالا ضرورت دارد مدتی به دانشگاه برگردید و کار تئوریک بکنید!
با این اوصاف به نظر می‌رسد آقای بهزاد نبوی به جای نحوه اداره اقتصاد کشور در سال‌های دفاع مقدس یا ستایش از عملکرد زنگنه، باید درباره این قبیل عملکردهای سؤال‌برانگیز که با قرارداد فاجعه‌بار کرسنت ادامه پیدا کرد و در یک قلم - به تصریح علی جنتی وزیر ارشاد- موجب زیان 14/5 میلیارد دلاری به کشور شد توضیح بدهد؛ به ویژه اینکه وی آن هنگام نایب رئیس مجلس ششم بود.

2929

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 464244

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 2 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۶:۱۶ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۲
    21 3
    اولا که عمو بهزاد درست گفته. دوران جنگ واقعا دست اندکاران مدیریت جهادی کردند. گرچه برای مردم ایستادن در صف ها سخت بود اما کسی گرسنه نماند و جنگ هم مدیریت شد. در ثانی ایشان شرکت تاسیس کرده. مگه تخلف کرده؟در دوران ایشان دکل نفتی گم شد یا اینکه نفت فروختند و پولش را گم کردند؟ جواب این سئوالات رو بده. تشویش اذهان می کنی کیهان.