ایرنا نوشت:رئیس مجلس انتقال آب از گرجستان به ایران را یکی از طرح‌های قابل انجام میان ایران و این کشور دانست

 علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه دیدارهایش در حاشیه چهارمین اجلاس سران کشورهای جهان در دیدار با "دیوید اوسو پاشویلی" رئیس مجلس گرجستان، این کشور را دوست خوب ایران عنوان و از سطح مناسب روابط دو کشور استقبال کرد.

وی با بیان اینکه روابط صمیمانه بین دو کشور می‌تواند زمینه‌ساز گسترش روابط فرهنگی و اقتصادی شود، از گسترش و توسعه روابط پارلمانی ایران با گرجستان استقبال کرد.

رئیس مجلس با بیان اینکه طرح انتقال گاز ایران به اروپا از طریق گرجستان می‌تواند برای این کشور نیز مفید باشد، نسبت به انجام این پروژه اظهار امیدواری کرد.

لاریجانی همچنین انتقال آب از گرجستان به ایران را طرح دیگر قابل انجام در زمینه گسترش مبادلات اقتصادی دو کشور عنوان کرد و افزود: با انتقال آب از گرجستان به ایران، می‌توان مشکل برخی مناطق ایران مانند دریاچه ارومیه که از کم‌آبی رنج می‌برد را مرتفع کرد.

همچنین "دیوید اوسو پاشویلی" رئیس مجلس گرجستان نیز با بیان اینکه ما نیز این دو مقوله را که قبلا از طرف ایران مطرح شده بود، بسیار جدی گرفته‌ایم، گفت: در تدارک سفر نخست وزیر گرجستان به ایران هستیم و دولت گرجستان کارگروهی برای توسعه روابط با ایران تشکیل داده است که معاون نخست وزیر این کشور، رئیس این کارگروه و برخی وزرای مهم مانند وزیر انرژی و وزیر خارجه و برخی مدیران پروژه‌های زیر ساختی عضو این کارگروه هستند.

وی ابراز امیدواری کرد با سفر آتی این هیئت گرجستانی به ایران این موضوعات مورد بررسی دقیق قرار گیرد و اجرای آن زودتر عملی گردد.

رئیس مجلس گرجستان با بیان اینکه در محافل اقتصادی و رسانه‌ای این کشور، موضوع انتقال آب به ایران مدت‌هاست که مطرح است، گفت:‌ مسئولان و کارشناسان اقتصادی با توجه به منابع سرشار و مازاد آب در این کشور از پروژه انتقال آب به کشورهای همسایه استقبال می‌کنند.

"پاشویلی" همچنین ضمن تبریک توافق هسته‌ای ایران و 1+5، ایران را کشور قدرتمند و با ثبات منطقه توصیف کرد و ابراز امیدواری کرد روابط دو کشور در همه زمینه‌ها ارتقا یابد.

 

1717

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 453331

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 6 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۷:۱۰ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۱
    5 2
    این طرح ها کارشناسی شده است دیگه؟؟؟؟از گرجستان؟؟؟هزینه این طرح صرف بهینه سازی سیستم ابیاری کشاورزان منطقه و سایر طرحای منطقی و عملیاتی بشه قابل اعتماد تر هست
  • بی نام A1 ۱۷:۳۴ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۱
    12 4
    چرا ما باید هزینه کشاورری کردن یک عده را بدهیم؟ اب دریاچه را پس بدین هزینه تراشی هم نکنین.
    • ایرانی A1 ۰۹:۴۹ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۲
      6 7
      کاملا موافقم. آب دریاچه رو برای کشاورزی مصرف کردن و خیلیها پولهای کلان از این بابت به جیب زدن. یک بخشی از آب رودخانه های دریاچه رو به تبریز بردن. مگه ما این کارها رو کردیم که حالا باید پولش رو بدیم؟ پس مسئولین اون منطقه داشتن چیکار میکردن؟ وقتی سد میسازن و روی دریاچه پل میزنن، فکر این جاها رو هم میکردن.
  • بی نام A1 ۱۷:۴۱ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۱
    9 2
    واقعا کسی نمی دونه که اب دریاچه به مرز نمک اشباع رسیده و در چنین شرایطی اب در دجه حرارت کمتر سریع تر تبخیر میشه و تنها راه نجات دریاچه باید از غلظت نمک کاست .
    • بی نام A1 ۰۷:۳۰ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۵
      3 0
      کاملا موافقم که بهترین کمکی که برای نجات دریاچه ارومیه میشه انجام داد کاهش غلظت نمکه اما دریاچه ارومیه به مرز اشباع نمک نرسیده بلکه از اول و در زمان پر آب بودن هم از نظر میزان نمک اشباع بوده و بیشتر نمکش مربوط به ذخیره های نمک داخل خود دریاچه است و از بیرون وارد دریاچه نشده