به گزارش خبرآنلاین استان قزوین به نقل از روابط عمومی استانداری ،"مرتضی روزبه" ظهر امروز چهارشنبه در اولین جلسه شورای استاندارد که در استانداری برگزار شد، با بیان این مطلب افزود: از پیگیری اداره استاندارد برای کیفی سازی شیرینی سنتی به ویژه باقلوای قزوین سپاسگزاریم و اصرار داریم این موضوع به نتیجه برسد و ما نیز بتوانیم کالاهایی مانند سوهان قم، گز اصفهان، باقلوا و پشمک یزد را با برند سازی به صورت استاندارد تولید و عرضه کنیم.
استانداربیان کرد: بادیدگاه کارشناسی و استفاده ازنظر قنادان و استادکاران باید سه نوع باقلوای ممتاز، معمولی و عالی را معرفی کنیم و با دادن مجوز و کارت مهارت فنی به کیفی سازی شیرینی سنتی کمک کنیم.
وی اضافه کرد: باید دید در اقتصاد مقاومتی دنبال چه هستیم و با در نظر گرفتن نقش شیرینی سنتی در اشتغال و اقتصاد برای بهبود این وضعیت اقدام کنیم که برای اجرایی شدن آن باید قنادان همراهی و مشارکت کنند.
روزبه اظهارداشت: تمام کسانی که در تولید شیرینی سنتی قزوین فعال هستند باید به کیفیت محصول و استاندارد بودن آن توجه کنند و برای شروع کار می توان تعداد محدودی قنادی را ملزم به دریافت مجوز استاندارد کرد تا بتدریج این موضوع فرهنگ سازی و شده و توسعه یابد.
وی گفت: در این زمینه باید تولیدکنندگان خانگی و سنتی نیز مورد توجه قرار گیرند و فرصت پیدا کنند تا خود را با شرایط استاندارد هماهنگ کنند.
استاندار تصریح کرد: در خصوص نان هم هنوز نتوانسته ایم یک نانوایی نمونه که پخت بهداشتی و کیفی دارد را معرفی کنیم و فقط به وزن نان و قیمت توجه کرده ایم و به دلیل نداشتن نظام تشویق هنوز کار به سرانجام نرسیده است.
استاندار تصریح کرد: آسانسور از موضوعات مهمی است که با سلامت مردم ارتباط نزدیک دارد و باید به هشدارها و توصیه های اداره استاندارد در رفع نواقص آن توجه جدی شود و به ویژه ادارات بسرعت ایراد فنی آسانسورهای خود را برطرف کنند.
روزبه گفت: در خصوص بازرسی از مخازن CNG که ایراد دارد باید تمهیدات لازم اندیشیده شود و با هماهنگی سازمان تاکسیرانی این موضوع در خودروهای عمومی و تاکسی ها با جدیت دنبال شود.
وی افزود: قطع گاز جایگاه های CNG دارای اشکال منطقی نیست که مردم دچار مشکل شوند اما باید اخطار لازم را بدهیم و اگر توجه نشد آمادگی داریم در همان محل نسبت به صدور مجوز برای جایگاه جدید اقدام کنیم.
استاندار قزوین بیان کرد: در شرایطی که شاهد گسترش بیماری هایی چون سرطان، ناباروری و ام اس هستیم نمی توانیم نسبت به تولید غذای سالم بی تفاوت باشیم و اگر همچنان آمار سرطانی های استان بالا برود بیانگر بی کفایتی مدیران استان است.
وی افزود: موضوع تولید غذای سالم در استان باید به شدت مورد توجه قرار گیرد و با خودداری از دادن آمار بیماری ها موضوع از بین نمی رود لذا باید نظارت و بازرسی خود در مزارع و باغات را بیشتر کنیم و اجازه ندهیم فاضلاب در مزارع سیفی و سبزیجات وارد شود و سلامت مردم را به خطر بیندازد.
استاندار بیان کرد: سرمایه گذاری هنگفتی در بخش بهداشت شده اما باید در حوزه جهاد کشاورزی استان هم سرمایه گذاری کنیم تا سم و کود شیمیایی کمتر مصرف شود و هنگامی که ۲۰ سال یک مرکز محل تجمع زباله می شود باید امروز منتظر بیماری های گوناگون مانند سرطان هم باشیم.
وی گفت: بی توجهی به سلامت مردم در تولید غذای سالم به نوعی مرگ خاموش است که به افزایش نزاع، عصبانیت، خشونت جامعه دامن زده است.
نظر شما