طعم چربی، کشف شد؛ راه‌حلی تازه برای مبارزه با چاقی

محققان دانشگاه پوردو موفق به کشف ششمین مزه شده‌اند که «طعم چربی» نام دارد و می‌تواند به عنوان کلیدی برای حل معضل چاقی مورد استفاده قرار بگیرد.

ایسنا نوشت:
چربی در حال حاضر مثل طعم‌های شیرین، تلخ، شور، ترش و اومامی (طعم خوشایند) است و طعم منحصر بفرد و ناخوشایندی است که «Oleogustus» نامیده شده است.

پروفسور ریچارد مت از دانشگاه پوردو اظهار کرد: چربی مزه‌ای متفاوت از دیگر مزه‌ها دارد. نتایج بررسی در بین زنان و مردان نیز نشان داده است که چربی طعمی تلخ و آزاردهنده دارد و برای افراد گاهی ناخوشایند است.

محققان گفتند: شناسایی طعم و مزه جدید در مبارزه با چاقی و افزایش وزن، مؤثر بوده و راهی برای کاهش ابتلا به بیماری‌های قلبی است.

یافته‌های این بررسی در مجله Chemical Senses منتشر شده است.

۲۱۲۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 438383

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 5 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • علی IR ۱۵:۲۵ - ۱۳۹۴/۰۴/۳۱
    8 1
    بنام خدا تندی فلفل و دیگر تندی ها جزو کدام یک از طعم ها هستند؟ همچنین گوارایی که معمولا برای آب بکار می بریم؟
  • شانلی IR ۱۷:۴۲ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۱
    5 2
    شیرین و تلخ و شور و ترش، طعم نیستن؛ مزه هستن
  • بی نام A1 ۰۷:۰۴ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۲
    4 1
    اون طعم تاخوشایند رو نفهمیدم یعنی چی؟ مثلا شبیه به چه طعمیه؟؟ و اینگه طعم "گس" ایا جزو طعمها نیست؟