تسنیم نوشت:

آیت‌الله حائری شیرازی عضو مجلس خبرگان رهبری و استاد اخلاق دولت احمدی‌نژاد  با انتقاد از اینکه احمدی‌نژاد توجه لازم را به کلاس اخلاق نداشت، گفت: آنگونه که شهید رجایی به مباحث اخلاقی دل می داد و مطلب را دنبال می کرد، آقای احمدی نژاد چنین احساس نیازی نمی‌کرد و در برخی موارد ممکن بود از مشایی بیشتر از بنده و امثال آقای آقاتهرانی، تاثیر بگیرد. متاسفانه ایشان در اکثر مواقع بعد از اینکه کلاس تمام می‌شد، به هیئت دولت می‌رسید.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه علما باید حرمت هم را حفظ کنند، گفت: اینکه برخی از بزرگان علیه آقای هاشمی حرف‌هایی می‌زنند، و آقای هاشمی هم کم‌لطفی می‌کنند، درست نیست چون مردم روحانیت را الگوی خود قرار می‌دهند؛ ایشان به آقای هاشمی می‌گوید، غافل و آقای هم هاشمی هم به ایشان می‌گوید روحانی کم‌فروش.

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: نباید برخی حرف‌های آقای هاشمی را شنیده و برخی دیگر را نشنیده بگیریم. درباره آن نامه بدون سلام که در سال ۸۸ خطاب به رهبر معظم انقلاب نگارش شد هاشمی عجله کرد اما اینکه برخی می‌گویند ایشان قصد داشت با این کار به انقلاب ضربه بزند، درست نیست.

آیت‌الله حائری شیرازی در پاسخ به سوالی درباره تحریف امام، تصریح کرد: اولا باید بگویم در رابطه با امام و خط مشی آن باید تنها حرف رهبر حجت است. ما نمی‌دانیم چرا برخی اینگونه صحبت می‌کنند. فرض بر اینکه آنچه درباره امام می‌گویند همان باشد که آنها گفته‌اند. خب امروز حرف چه کسی حجت است؟ امروز تنها حرف و مشی رهبر معظم انقلاب اسلامی حجیت دارد.

وی با اشاره به شخصیت‌ آیت‌‌الله مصباح به اختلاف وی با هاشمی رفسنجانی، گفت: بنده آیت‌الله مصباح را صد در صدمتدین و درست کار می‌دانم و اعلمیتش را تائید می‌کنم اما از جهتی معنایش این نیست که آقای هاشمی را در دیانت سست می‌دانم، آقای مصباح، مطهری زمان ما است و در اخلاص کم نظیراست و اما این معنایش این نیست که هاشمی دنیا پرست و و ریاست طلب است.

این استاد حوزه در ادامه با بیان اینکه مخالفت با تندروی علیه احمدی‌نژاد به معنای حمایت از او نیست، گفت: معتقدم احمدی نژاد فعلی همان احمدی نژاد سابق است و آن دوره هم همین وضعیت را داشت و اکنون هم همانگونه است، ایشان نه سقوط کرد و نه صعود؛ احمدی‌نژاد دلش می خواست در دوره ریاست جمهوی خدماتی انجام دهد ولی شتابش زیاد بود و علت شتابش نیز به این خاطر بود که زمان ظهور را نزدیک می دید و دلش می خواست قدم هایی را بردارد و احساس می کرد وقت زیادی نداریم و از آن جهت هم بود که وزرایش را عوض می‌کرد و بابت همین ها بود که می گفت تعارف با کسی نکنیم.

1717

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 435914

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 7 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۳:۳۳ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۳
    74 8
    فقط همین ، استاد عزیز توجیه این همه خسارت را با این استدلال که چون دلش میخواست زود نتیجه بگیره شما رفع و رجوع میکنید؟ این همه خسارت به کشور را کی قراره جبران کنه ؟ شما که از نزدیکان دولت قبل بودید که اصلا گردن نمیگیرید و با این توجیه ها فقط میخواید خودتون را رها کنید ، اینجا که پاسخگو نبودید ، شاید در آخرت همگی پاسخ ضربات وارده به کشور را در محضر عدل الهی بدید. آمین
  • بی نام IR ۰۷:۲۶ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۵
    3 1
    اقای محترم به جای اینکه کا ها دولت قبلرا توجیه کنید بهتر است بگوید شما واقایا مصباح و تهرانی چقدر تلاش کردید احمدی نژاد را از اشتباهاتش اگاه کنید شما هم به ذهنیت وی دامن زدید واطاعت از او را. اطاعت ازخدا دانستید .اقای حایری استاد مطهری واقعا باهمچین پدیده ای چطور برخورد میکرد چرا با تشبیه بی جا به استاد ودرک وی توهین میکنید .چرا اینقدر دیر به یادتان امده که به هاشمی نباید توهین شود.
  • دانشجو IR ۰۸:۰۰ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۵
    2 1
    عزیز دل من، کی و کجا گفته باید کارهای کلان و دولتی را بدون تصمیم گیری و مشورت انجام بدهی. مثل این است که بگویی هر لحظه مهمان می آید و سعی کنی با عجله همه چیز را آماده کنی و هیچ چیز را هم نتوانی درست آماده کنی. غذایت نپزد، میوه ها نشسته و گل آلود باشد، خانه ریخت و پاش باشد، خودت کر و کثیف باشی. درست این است که الان کاری که در دستت است را به بهترین وجه و با مشاوره از بزرگان انجام بدهی.