همانگونه که در قرآن آمده است مرگ حق است و همه از خداییم و به سوی او باز می گردیم.خوشا به حالی کسانی که در این دنیا راه درست را طی کردند از جمله اینها دکتر مظفر کریمی بود که دیشب دار فانی را وداع گفتند.

دیشب که از بیرجند به فرودگاه مهرآباد تهران رسیدم ساعت حدود نه شب را نشان می داد.در مسیر فرودگاه به منزل بودم که یکی از دوستان با وفایم آقای اسماعیل گرجی پور مدیر کل بیمه های اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به من زنگ زد.صدای لرزانی داشت وگفت خبر بدی دارم و آن این که دکتر کریمی به دلیل سکته قلبی در بیمارستان شریعتی بستری است و به کما رفته است و پزشکان در حال انجام اقدامات درمانی هستند برای سلامتی اش دعا کنید.رسیدم منزل و با آقای دکتر حبیب جباری تماس گرفتم و این خبر تلخ را به ایشان دادم قرار گذاشتیم که با هم به بیمارستان برویم.در حال آماده شدن برای رفتن به بیمارستان بودم که مجدد آقای گرجی پور تماس گرفتند وگفتند دیگر بیمارستان نیایید و دکتر کریمی ساعت 10 شب فوت کرد.
ایشان در آذرماه 1346 در روستای اسفاد، از توابع شهرستان زیرکوه (خراسان جنوبي) به دنیا آمد. در پنج سالگی به مکتبخانه رفت و قرآن را نزد مکتبدار روستا آموخت. دوره ابتدایی را در دبستان اسفاد گذراند و برای دوره سه ساله راهنمایی ناچار بود هر روز فاصله شش کیلومتری اسفاد تا آبیز قدیم را ـ همراه با بقیه دانش آموزان اسفادی ـ پیاده طی کند.پس از آن برای گذراندن دوره دبیرستان به قاین رفت. دوره چهار ساله دبیرستان در رشته تجربی، در دبیرستان دکتر شریعتی قاین، برای ایشان پر از خاطره های شیرین و بیاد ماندنی بود. در همين مدت موفق شد حضور در جبهه هاي دفاع مقدس را در كنار بسيجيان عزيز تجربه كند كه جزء شيرين ترين خاطره هاي زندگي ایشان بود.در سال 1365 پس از قبولی در کنکور سراسری، به تهران آمد و چهار سال بعد با مدرک کارشناسی در رشته مدیریت بهداشت و درمان از دانشگاه علوم پزشکی ایران فارغ التحصيل شد و برای گذراندن دوره خدمت نیروی انسانی به نیشابور رفتم حاصل دو سال کار و زندگی در نیشابور براي ایشان تجربه های شغلی مفیدي بود كه به گفته خودش بعدها بسيار به كارش آمد.در آذرماه 1371 ـ در حالي كه چهارماه از تولد اولين فرزندش مي گذشت ـ برای ادامه تحصیل در دوره كارشناسي ارشد (دانشگاه علوم پزشكي ايران) به تهران آمد و همان سال در سازمان تأمین اجتماعی کشور استخدام شد. در سال 1375 در دوره دکترای تخصصی (Ph.D) مديريت بهداشت و درمان پذيرفته شد و در سال 1379 آن را به اتمام رساند.
از سوابق ایشان می توان به : مدیر گروه مطالعات اجتماعی موسسه پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، مدیرکل بیمه‌های اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ، مشاور معاونت فنی و درآمد سازمان تامین اجتماعی و تالیف کتاب های: بیمه درمان روستاییان ایران، جایگاه بیمه خدمات درمانی در نظام جامع تامین اجتماعی اشاره کرد پژوهش بسیاری در این حوزه انجام داده وگزارش های کارشناسی و تحلیلی متعددی از ایشان تهیه و به چاپ رسیده است.برخی از این پژوهش ها عبارتند از: تامين اجتماعي براي بيكاران،طرح بيمه بازنشستگي پايه (همگاني)، اصلاح قانون بيمه بيکاري، آثار اجتماعي هدفمندسازي يارانه ها، آسيب شناسي قوانين نقل و انتقال سوابق بيمه شدگان، الزامات تشكيل سازمان بيمه سلامت، فعاليت هاي اقتصادي صندوق هاي بازنشستگي، الگوي پيشنهادي نظام تأمين اجتماعي چند لايه براي ايران و...
صداقت، مسئولیت پذیری ، تعهد سازمانی، دغدغه توجه به حقوق مردم، صراحت و شفافیت، نگاه کارشناسی، احترام به همکاران، خانواده دوستی و ... برخی از ویژگی های این انسان بزرگ بود.گر چه بقول خودش همین صداقت و شفافیت و بیان دیدگاههای کارشناسی چوبش را خورده است اما هیچ گاه ناراحت نبود.گرچه در این اواخر خیلی آزارش دادند اما باز هم می گفت که برای ساخته شدن کشور باید تلاش صادقانه کنیم و تحمل این ناملایمات هم بخشی از این فرایند است. حدود بیست سال است که ایشان را می شناسم وچند سال هم توفیق همکاری مستقیم با همرا داشتیم ودر بسیاری از همایش های علمی که برگزار می کردم ایشان یکی از همراهان همیشگی من بودند.
در گذشت این عزیر را که به درستی دائره المعارف تامین اجتماعی کشور بوده، ازطرف خود و جامعه مددکاران اجتماعی ایران به خانواده محترمش و دوستانش وهمکارانش تسلیت می گویم.به راستی که :
هرگل که بیشتر به چمن می دهد صفا/ گلچین روزگار امانش نمی دهد
سید حسن موسوی چلک
مددکار اجتماعی

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 417708

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 13 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • حبیب جباری A1 ۱۰:۴۸ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۹
    11 0
    عزیزی از یاران دیرین چه زود هنگام سفر کرد چگونه گویم که روح دکتر کریمی پرواز کرد چگونه این مصیبت را واگویم که کریمی از این دنیا رفت با چه زبانی این درد و ضایعه را بیان کنم که دکتر مظفر کریمی در اوج توانایی و درخشش علمی و عملی قلبش از تپش ایستاد قلبی که برای کاهش آلام آحاد جامعه بویژه کارگران و محرومان از بیمه های اجتماعی می تپید ، نگو که خود در معرض خطر بود. کریمی متخصصی متعهد از خطه محرومان کشور بود و همواره مدافع حقوق و منافع محرومان. او تا روز آخر عمر کوتاه پرثمرش ، در همه حال و در همه جا و هرمنزلی که عوض کرد صادق ، درستکار و وفادار حق و حقیقت بود. او به تمام معنی کارشناسی عالی رتبه و مشاوری متخصص و متهعد بود. روح و روانش شاد.
  • مسعودکاظمی IR ۲۰:۵۷ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۹
    7 0
    ایشان از افتخارات زادگاهم ،روستای اسفاد بودند... خداوند بیامرزدشان
  • حسین ابراهیمی A1 ۰۶:۴۹ - ۱۳۹۴/۰۳/۰۴
    5 0
    هجران آن عزیز سفرکرده برای همه ی ما اندوهبار بود و جانکاه... خداوند خانواده ،بستگان وهمه دوستانش را صبر عطا فرماید...