ایسکا نیوز نوشت:

سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: بعد از پیگیری های متعدد قرار شد پرونده بورسیه ها در اختیار نمایندگان مجلس همچنین کمیسیون آموزش قرار بگیرد. برای همین شکایت هایی که در این خصوص به کمیسیون اصل 90 شده است این کمیسیون هم وارد این موضوع شده است.

قاسم جعفری، سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی در رابطه با پرونده بورسیه های غیرقانونی گفت: منظور از بورسیه های غیرقانونی را متوجه نمی شوم، اما بحث بورسیه ها پیگیری های فراوانی شده است. بنابر لطف دولت گذشته مقرراتی وجود داشته است و افرادی بر اساس آن جذب و مشغول شده اند. همچنین دوستانی ایراداتی را نسبت به این موضوع مطرح کردند و در چند مرحله مجلس وارد این قضیه شد و کمیته هایی در زمان دکتر فرجی دانا، دکتر نجفی و همین طور دکتر فرهادی تشکیل شد تا این موضوع را مورد بررسی قرار دهند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی در ادامه افزود: بعد از پیگیری های متعدد قرار شد این پرونده در اختیار نمایندگان مجلس همچنین کمیسیون آموزش قرار بگیرد. برای همین شکایت هایی که در این خصوص به کمیسیون اصل 90 شده است این کمیسیون هم وارد این موضوع شده است.

جعفری در پاسخ به این سوال که چه تعداد از افراد بورسیه هایشان دچار مشکل است گفت: این اعداد و ارقام را باید از خود وزارت علوم پرسید زیرا من از تعداد افراد آگاهی و اطلاعی ندارم. البته به نظر من کمیسیون اصل 90 در این باره بهتر می تواند اعداد و ارقامی ارائه دهد.

سخنگوی آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس اظهار داشت: کمیسیون اصل 90 در این باره بررسی های دقیقی انجام داده است. زیرا رئیس کمیسیون اصل 90 اعلام کرده است مواردی که دارای مشکل حقوقی در بحث بورسیه هااست خودشان حکم صادر خواهند کرد. زیرا خود کمیسیون اصل 90 هم ماهیت حقوقی و قضایی دارد و اگر در جایی در این پرونده ها جرمی رخ داده باشد خود کمیسیون اصل 90 آن موضوع را به دستگاه قضایی ارائه می کند.

جعفری در پاسخ به این سوال که برخی می گویند یک تعداد از افراد بورسیه شده ها از خانواده های دولت قبل هستند یا خیر گفت: تا زمانی که در این باره مستندی صادر نشود نمی توان حرف و ادله دقیق و درستی عنوان کرد و به نظر من باید قانون اجرا شود، اما این سیستم اشتباهی بود که در کشور اجرایی شد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی در ادامه افزود: باید مستند و ادله های قانونی از سوی مطرح کنندگان این موضوع ارائه شود حال فرقی نمی کند که این افراد از خانواده های دستگاه قضا، مجلس و یا دولت باشد. این مسائلی که برخی افراد در این خصوص عنوان می کنند، اما این مسائل سیاسی و حاشیه ای بود که وزیر علوم را داخل این قضیه انداخت در صورتی که می شد این مسائل اتفاق نیافتد به نظر من مسائل اساسی تری در کشور وجود داشت و دارد تا این مسائل حاشیه ای.

4646

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 414174

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 3 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۸:۵۹ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۶
    14 1
    همین که همه مردم منظور از بورسیه ها ی غیرقانونی را متوجه شده اند کافیست.
  • دکتر علی A1 ۰۸:۵۹ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۶
    18 1
    مسائل حاشیه ای؟؟؟ مشخص است که آقایون هیچ ارتباطی با مراکز دانشگاهی ندارند که بفهمند چه بلایی با این موضوع بر سر دانشگاه ها آمده... شاید هم معتقدند که اصولا دانشگاه و تحصیلات عالیه یک موضوع حاشیه ای است که در این صورت براشون واقعا متاسفم.
    • بدون نام ۱۰:۰۱ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۶
      1 0
      ما چقدر مردم ساده اي هستيم ك منتظريم ي مشكل ك ب مسولين ربط داره تو ايران ب نتيجه برسه
  • امین RO ۰۹:۳۹ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۶
    1 0
    یه داستان جالب. تو اتوبوس نشستی. تو یه بازه یکی دو هفته ای از این شهر به اون شهر میری فرم پر میکنی پول واریز میکنی مصاحبه میری و چند ماه با استرس منتظر میمونی ببینی جایی قبول میش یا نه. حالا بگذریم چخ استرسی واسه کنکور کشیدی چقد درس خوندی. بعدش اگه قبول بشی میای میبینی همکلاسیت بدون کنکور با یه نامه راحت و بدون دردسر نشسته صندلی کناریت تازه محلتم نمیذاره آخه هییت علمی هم شده با همون نامه. جلبتر اینکه به عنوان نخبه هم سهمیه داره طرح سربازیشو تو اتاق خوابگاه میگذرونه. و من تو اتوبوس به این فکر میکنم که از سال ۸۸ تا حالا دارم ءزمون میدم. خدایا خودت به داد ما حاشیه ها برس