خبرگزاری مهر نوشت:

جلسه 175 کمیته فرهنگ و تمدن اسلام و ایران شورای عالی انقلاب فرهنگی، به ریاست دکتر علی اکبر ولایتی در محل دبیرخانه این شورا برگزار شد. دکتر ولایتی در این جلسه گفت: تاریخ نگاری رسمی حاکم بر غرب وانمود می‌کند که در هزار سال قرون وسطی در اروپا، همه جهان در تاریکی و جهالت فرو رفته بود و ما سعی داریم تا این انگاره غالب را عوض کنیم.

وی افزود: در دوره قرون وسطی که کل غرب و اروپا در سیاهی و تاریکی فرو فته بود، مسلمین مشعلدار علم و فرهنگ بودند و به عنوان مثال در همین دوره در حوزه علم ریاضیات بیش از 1300 دانشمند برجسته تربیت شده‌اند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: در اواخر دوره قاجار و کل دوره پهلوی با برنامه‌ریزی استعمارگران، در نظام آموزشی کشور این تفکر غلط ترویج شد که ایرانیان و مسلمین تا پیش از آشنایی با دستاوردهای تمدن غرب، یک قوم بدوی و دور از هرگونه مظاهر علم و تمدن بوده‌اند، در حالی که مسلمانان تاریخی خلاف این موضوع را اثبات می‌کند.

دستور بعدی جلسه کمیته فرهنگ و تمدن اسلام و ایران، پیگیری موضوع همایش «پزشکی در فرهنگ و تمدن اسلام و ایران» بود که حجت‌الاسلام دکتر طه هاشمی معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی که مسئولیت برگزاری این همایش را بر عهده گرفته است، گزارشی پیرامون این موضوع ارائه کرد.

در پایان جلسه هم گزارش ادامه اقدامات انجام گرفته پیرامون همایش گرامیداشت حکیم ناصرخسرو ارائه شد.

/6262

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 397195

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 5 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۲:۰۹ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۶
    3 0
    البته ایرانی های مسلمان.لطفا چاپ کن.
  • بی نام A1 ۱۲:۱۱ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۶
    3 0
    بنده از میزان علاقه جناب ولایتی به تاریخ مطلع هستم و اطلاعات ایشانرا در این زمینه واقع دوست دارم
  • بی نام A1 ۲۰:۱۶ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۶
    2 1
    اون دانشمندان مسلمان هیچ چیزی رو از یونان نگرفتند ؟
    • بی نام A1 ۰۶:۳۹ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۷
      3 1
      اقای ولایتی من این کامنت بالایی رو نوشتم که نشون بدم باید منطقی باشید بعضی از علوم رو ایرانیها و مسلمانها رشد دادند ولی بازهم نمیشه تاثیر غرب در دوره رنسانس و یونان باستان در گسترش فلسفه رو نادیده گرفت