علی ربیعی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در رابطه با مصادیق فساد توضیح داد.

علی ربیعی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از یک فساد در وزارت کار رونمایی کرد که بر اساس آن خانه ای در محدود ونک با ارزشی معادل 106 میلیارد تومان به قیمت 30 میلیارد تومان فروخته شده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین علی ربیعی، در همایش ملی ارتقا سلامت اداری و مبارزه با فساد در سالن اجلاس در رابطه با جزییات این موضوع که در سالهای اخیر رخ داده بود، گفت: « خانه ای متعلق به یکی از سازمان های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را در منطقه ونک که ارزش آن 106 میلیارد تومان بوده به قیمت 30 میلیارد تومان به یک خانم فروخته بودند. همچنین برای انجام یک سرمایه گذاری فردی یک میلیارد تومان آورده داشته و در مقابل از سازمان های یادشده 99 میلیارد تومان دریافت کرده و منافع 100 میلیارد تومان را 50 - 50 بین خود تقسیم کرده اند.»   

او در این رابطه به مثال دیگری اشاره کرد و جزییات آن را اینگونه شرح داد: « همچنین مدیر شرکتی که یکهزار میلیارد تومان فروش داشته این مبلغ را که سود آن 220 میلیارد تومان بوده در حساب خود نگه داشته و زمانی که می خواستیم جلوی تداوم این کار را بگیریم آنقدر مدعی پیدا شد که حتی می خواستند مدیر ما را به علت پیگیری به زندان بیاندازند.  » 

در ادامه بخش هایی از توضیحات وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی آمده است: 

*فساد موضوعی است که در همه جوامع وجود دارد اما کشورهایی که دارای حکومت های استبدادی هستند، به دلیل آنکه فساد به طور عام در ساختار قدرت است مبارزه با آن دشوارتر می شود. 

*فساد فرآیند است و آنچه کشور ما در مبارزه با این موضوع ضربه خورده به طور عام شعارهای سیاسی بوده است.

*مبارزه با فساد نیاز به برنامه درازمدت و نهادسازی دارد و باید آن را تبدیل به جنبش اجتماعی کنیم. 

*هیچکس فساد را ملزم توسعه نمی داند و امروز بر اصل این دیدگاه معتقدند که فساد توسعه را ناکارآمد می کند. 

*فساد با کاهش رفاه رابطه تنگاتنگ دارد. فساد می تواند در یقه آبی ها(حقوق بگیران) و یقه سفیدها (عوامل در قدرت) مشاهده شود اما در یقه آبی ها این نوع فساد کمتر است. 

*فساد در میان یقه سفید ها به دلیل آنکه به مبادی قدرت اتصال دارند، به مراتب پیچیده تر است که این نوع فساد کار دولت ها را مشکل تر می کند. 

*مبارزه با فساد نیاز به زمان طولانی دارد و افرادی که با 'بگم بگم های سیاسی' می خواهند در ظاهر با فساد مبارزه کنند، نمایشی بیش نیست زیرا این گروه فساد را عمیق تر می کنند و هیچگاه اسامی مفسدان از جیب آنها بیرون نمی آید. 

*مبارزه با فساد باید به شکل ساختاری صورت گیرد، ساختارها درست تنظیم و مزایده ها و مناقصه ها برای اجرای طرحهای بزرگ روشن و شفاف برگزار شوند. 

 

3939

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 389119

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 8 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۱:۳۲ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
    46 69
    دولتی هاکه خودبوجودآورنده فسادندخودشان مدعی شده اند
  • مهدی A1 ۱۳:۵۰ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
    70 1
    چشم همه روشن این همه فساد،رشوه دزدی و....سرهمه آقایون سلامت مردم که هیچ کجا حساب نیستند.سرآقازاده ها سلامت.همه چی به سلامت.
  • فرزاد IR ۱۵:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
    142 6
    دولت خدمتگذار و پاک :
    • بی نام A1 ۱۷:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
      21 2
      امیر کبیر ثانی
  • بی نام EU ۲۱:۳۶ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
    63 1
    جناب اقاي ربيعي عزيز انها که بگم؟ بگم؟ هاي سياسي ميگفتند, نه ظاهرا قصد مبارزه با فساد داشتند ونه دنبال نمايش بودند فقط قصد رد گم کردن وپنهان کاري داشتند
  • بی نام IR ۰۷:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۸
    10 7
    در نظام اسلامی خانه 106 میلیاردی هم وجود دارد ما که در شهرستان هستیم برای خرید آلونک 50 میلیون تومانی سگ دو می زنیم . اصلا اختلاف طبقاتی وجود ندارد نه............
  • آگاه A1 ۱۵:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۹
    6 0
    آیا درفروش شرکت مخابرات عادلانه عمل شده است؟