روزنامه اعتماد در یک مطلب طنز نوشت:


حالا كه اكبر تركان گفته جز در صنعت آبگوشت بزباش و قرمه‌سبزي هيچ صنعت ديگري در حد و اندازه دنيا نداريم وظيفه ما حكم مي‌كند ضمن احساس تكليف براي حضور در عرصه صنعتي كشور راهكارهايي براي برون رفت از اين وضعيت و رونق‌بخشي به حوزه صنعت ارايه كنيم. بهترين روش براي برون رفت از اين وضعيت همانا به كارگيري يك كارشناس مجرب جهت مديريت صنعتي است. لذا با بررسي‌هاي فني و ژئوشكمي نفرات ذيل را به عنوان سردمداران هر صنعت پيشنهاد مي‌كنيم:
صنعت قرمه‌سبزي: براي جلوگيري از اختلال در وجهه صنعتي قرمه سبزي يك مدير كاربلد براي اين بخش پيشنهاد مي‌شود. علي مطهري با توجه به كله‌يي كه بوي قرمه‌سبزي‌اش در فرسنگ‌ها دورتر شنيده مي‌شود بهترين فرد براي مديريت و روزآمد كردن اين صنعت اساطيري است:
صنعت آبگوشت بزباش: براي ادامه موفق فعاليت صنعتي در اين حوزه بهترين نفر همان وزير علوم و فناوري است كه بايد بزبياري‌هاي اين حوزه را هرطور شده رفع و رجوع كند.
صنعت جگر: در اين صنعت با دو روش جگر هموژنيزه پخته شده و نيز روش غير پاستوريزه جگرت را خام خام بخورم مواجه هستيم. با موكول كردن توافق جامع به خرداد ١٣٩٤ در هر دو روش مي‌توان از مديريت دكتر ظريف استفاده كرد.
صنعت سيب زميني: براي اين صنعت به علت تعدد نامزدها بين طيف مخالف توافق هسته‌يي اخير، اجماع صورت نگرفته و بايد منتظر بمانيم ببينيم كي بالاخره موفق به اخذ تصميم و يكپارچگي مي‌شوند و صنعت سيب زميني را از اين بلاتكليفي نجات مي‌دهند.
صنعت آش كشك خاله: بهترين گزينه روي ميز براي سر و سامان دادن به وضعيت صنعت مهم و البته حياتي‌اش كشك خاله – كه بخوريم و نخوريم پاي‌مان حساب مي‌شود – سرافراز، رييس سازمان صداوسيما، است. ايشان در توليد‌ش كشك خاله و خوراندن آن به مردم تبحر خاصي دارند.
صنعت خورشت كنگر: يكي از بهترين متخصصان تهيه خورشت كنگر و استفاده ابزاري از لنگر همانا حداد عادل است. از هر انگشت ايشان يك خورشت مي‌ريزد و تداوم ايشان در اين صنعت حيرت‌برانگيز است.
صنعت خوراك برياني: كليه مردم ايران به واسطه برياني بيش از حد از استادان و آشپزان ماهر اين صنعت هستند .
صنعت آشي كه يك وجب روغن روي آن است: اين صنعت هم مدعي زياد دارد اما كسي كه توانسته در جايگاه اول چنين صنعتي مستقر شود همانا محمود احمدي‌نژاد است. كه هنر ايشان بر كسي پوشيده نيست و صنعتش نيز عيان و هويداست
صنعت آش پشت پا: سعيد مرتضوي با تخصص ويژه در پشت پا زدن و پشت پا خوردن يكي از مشهورترين افراد در اين صنعت ديرپا و كهن محسوب مي‌شود.

17302

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 387113

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 8 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۳:۵۰ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۵
    26 15
    خیلی بی مزه بود.
  • بی نام IR ۰۴:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۵
    14 16
    عالی بود
  • بی نام IR ۰۷:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۵
    24 1
    اشتباه کردید .... جناب ضرغامی که امتحانش را پس داده باید مسئول آش کشک خاله شود
  • بی نام A1 ۰۸:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۵
    9 13
    یسیار زیبا.لذت بردم.
  • بی نام A1 ۰۹:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۵
    16 10
    وصنعت چرت نویسی به خبرانلاین
  • با نام A1 ۰۷:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۸
    13 5
    خیلی سطحی بود...خداییش برای این نوشته ها پول هم میگیرن ؟
  • ايران IR ۰۴:۳۰ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۲
    2 1
    خيلي بيخود بود ابروي طنز و طنز نويسان را با اين سبك نويسي مي بريد