افرادی که وارد چهارمین دهه از زندگی می شوند باید در برخی از نگرش های اقتصادی پیشین تجدید نظر کنند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، زندگی در دوران نوجوانی و اوایل دوران جوانی حداقل از نظر مالی خوشایند است چرا که اگرچه درآمد فرد در این سنین چندان زیاد نیست و عمدتا به پول توی جیبی وابسته است اما نیازهای فرد نیز قابل کنترل هستند و حداقل نگرانی کمی نسبت به آینده وجود دارد. در همین دوران باورهایی مربوط به مسایل مالی در فرد شکل می گیرند که البته باید تا پیش از سی سالگی آن ها را رها کرد، در غیراینصورت شاید خسارت هایی به زندگی مالی فرد وارد شود. وبسایت بیزنس اینسایدر، فهرستی از باورهایی را تهیه کرده که باید تا پیش از سی سالگی با آن ها خداحافظی کنید. به همین خاطر شاید بتوان گفت که مخاطب این مطلب کسانی هستند که آرام آرام به سی سالگی نزدیک می شوند.

1- تا زمانی که حقوقم کافی است، ایرادی ندارد که از شغلم متنفر باشم

در سنین پایین کسب درآمد و کار کردن به خودی خود جذاب است چرا که باعث می شود فرد در میان همسالانش از دست به نقدی بیشتری برخوردار شود به همین خاطر جوانان معمولا توجه چندانی به ماهیت شغلی که انجام می دهند ندارند، اما برای یک زندگی طولانی مدت، انجام کاری که آن را دوست ندارید یا از آن متنفر هستید بیش از حد زجر آور خواهد بود. پس اگر شغلی دارید که شما را آزار می دهد، شاید بهتر باشد آن را تغییر دهید. اگر از شجاعت کافی برای این کار برخوردار نیستید، مرور زندگی افراد موفق که در جوانی راه خود را انتخاب کرده اند، می تواند الهام بخش باشد.

2- لازم نیست حواسم به دخل و خرجم باشد

غیرمسوولانه خرج کردن بخشی از زندگی در نخستین سال های جوانی است. اینکه ندانید چقدر پول در حسابتان دارید و یا ناگهان همه پولتان را صرف خرید یک تبلت بکنید، در دوران بیست سالگی مشکل چندانی را ایجاد نخواهد کرد اما هنگامی که به سی سالگی نزدیک می شوید، ادامه این روند غیرممکن خواهد بود. پس اگر در اواسط دهه سوم زندگی به سر می برید، بهتر است نوشتن مخارج، مرور دایم موجودی حساب و کارهایی کسل کننده از این دست آغاز کنید و پس از آن سراغ پس انداز کردن بروید. چاره ای نیست، باید پس انداز کردن را بیاموزید.

3- برای سرمایه گذاری کردن بی تجربه هستم

در دورانی که میلیاردهایی مانند مارک زوکربرگ (موسس فیس بوک) در آن حضور دارند، دیگر حرف زدن از اینکه جوانان نمی توانند در  مسایل مالی موفق شوند چندان قابل دفاع به نظر نمی رسد. پس دلیلی ندارد از سرمایه گذاری هراس داشته باشید، و البته به خاطر داشته باشید که سرمایه گذاری کردن بدون مطالعه و دانش همواره خطرناک است، ربطی هم به سن و سال ندارد.

4- می توانم مثل سابق غذا بخورم

این توصیه ارتباطی با مسایل مالی ندارد اما شاید تناسب اندام فرصت های شغلی بهتری را برای شما به همراه بیاورد. وقتی فرد 30 ساله می شود، متابولیسم بدن او نیز کاهش می یابد و در نتیجه فرد اگر در تغییری در شیوه غذا خوردن ایجاد نکند، اضافه وزن پیدا خواهد کرد. به همین خاطر در چهارمین دهه زندگی، دیگر نمی توان مانند گذشته ها پرخوری کرد و چاق نشد. پس تغییر در شیوه غذا خوردن را نیز در برنامه کاری خود قرار دهید.

3535

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 385998

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 2 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 15
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • علی A1 ۰۶:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
    83 4
    خدمت هموطنان جوانم عرض می‌کنم که قدر وقتتون رو بدونید. اگر مثل من به سی و چند سالگی برسید و صدها کار نیمه تمام داشته باشید، تک‌تک ثانیه ها برایتان ارزش پیدا می‌کند. پس در دوره جوانی به فکر باشید تا در میان سالی راحت زندگی کنید
    • بی نام A1 ۰۹:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
      40 62
      شما مارک زاکربرگ رو فرد موفقی می دونید ؟ کسی که یک میلیارد ادم بیکار رو پشت کامپیوتر جمع کرده ترول و مزخرفات برای هم ارسال کنند کار مفیدی انجام داده ؟ در ضمن چرا پست پاسپورتها بسته هست ؟
    • محسن GB ۱۱:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
      12 2
      علی آقای عزیز، یه جوری به جوانها نصیحت میکنی که فکر کردم حداقل 50 رو داری ولی بعدش خودت نوشتی سی و چند سالمه پس من که نزدیک به 48 سال دارم باید برم واسه خودم قبرستون جا رزرو کنم موفق باشید
  • مسعود IR ۰۷:۲۲ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
    35 8
    29 سال سن دارم ...ترسیدم که دارم وارد 40 سالگی میشم ...
    • بی نام IR ۰۸:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
      70 10
      توي اين يكسال باقي مانده از 29 تا 40 سالگي يه مقدار روي رياضيت هم كار كن
  • بی نام IR ۰۷:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
    این چیزهایی که نوشتین برای کشورهای پیشرفته است. برای ماها تنها توصیه اینه که سعی کنید پارتی و آشنا گیر بیارید تا بیشتر بخور بخور کنید. باقی قضایا فدای سرت
    • بی نام IR ۰۸:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
      20 33
      دوست عزیز مثبت اندیشی اولین گام در موفقیته.
  • بهروز A1 ۰۸:۵۴ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
    44 8
    26 سالمه.با این وضع اقتصادی همین حالا از زندگی و آینده ناامید شده ام...
  • بی نام A1 ۰۸:۵۴ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
    55 1
    بهترین پاسخی که برای مطلب فوق بخصوص بند 1 و 3 به ذهنم میرسد : "صدات از جای گرم در میاد" . در جائیکه هیچ گزینه شغلی نداری یا فقط یک گزینه وجود دارد و یا سرمایه ای در دست نیست چگونه میتوان تغییر شغل و سرمایه گذاری و برنامه ریزی اقتصادی موفقی را دنبال کرد ؟؟؟
  • بی نام IR ۰۹:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
    41 3
    سلام ، در آینده بیشتر حسرت کارهایی را میخورید که انجام نداده اید تاکارهایی که کرده اید. بجنبید
  • مهدی A1 ۱۰:۲۴ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
    19 20
    24 سالمه و سرمایه ام اونقدری هست که تا اخر عمرم کار نکنم . در ضمن در سن 18 سالگی هم پدرم را از دست داده ام و فقط با 10 میلیون تومن کارم را شروع کرده ام و در ادارات هم کلی فحش و بی محلی به من کرده اند اما کار کرده ام و اصلا پارتی هم نبوده . متاسفانه جوانان ما به جای اینکه کار کنند و امیدوار باشند فقط نق می زنند و نق می زنند ..
    • شاهین A1 ۱۰:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
      15 7
      برای موفقیت باید 3 کار کرد؛ تلاش،تلاش و تلاش... بقیش با خداست.
    • بی نام A1 ۱۰:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
      35 0
      مگه کارت چی بوده که ظرف مدت 6 سال بی نیاز از کار کردن شدی به ما هم بگو ؟
    • بی نام A1 ۱۲:۳۲ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
      13 0
      از هموطن عزیزم "مهدی" میخوام که نحوه ی کار و تلاششو بگه و همچنین شغلش رو معرفی کنه تا بقیه جوونای عزیز هم استفاده کنن ، الگو بگیرن و با کار و تلاش به دستمایه ی حلال و خوبی دست پیدا کنند .متشکرم .
    • فرهاد A1 ۰۴:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۹
      6 4
      هرکسی باید راهشو خودش پیدا کنه، الگو و نمونه چیه دیگه؟ مگه خیاطیه