روزنامه جوان نوشت:

عبدالله گنجی مدیر مسئول روزنامه جوان به تقسيم‌بندي جريان اصلاح‌طلب پرداخت و عنوان كرد: جريان اصلاحات را نبايد يكپارچه ديد، چراكه اين جريان يك طيف اصلاح‌طلب و يك طيف تجديدنظرطلب دارد كه جريان تجديد نظر طلب نيز دو نحله فكري دارد كه شامل جمهوري‌خواه و مشروطه‌خواه هستند.
گنجي تصريح كرد: در نحله فكري مشروطه‌خواه، اين جريان وجود ولايت فقيه را مي‌پذيرد اما جايگاه آن را يك جايگاه تشريفاتي تعريف مي‌كند. يعني قرائت آنان از ولايت فقيه يك قرائت سلطنتي است نه حكومتي. . . در سوي ديگر جريان جمهوري‌خواه به صورت عيان نظام ديني را قبول ندارد و دين را از سياست جدا مي‌داند. همچنين اين جريان پذيرش روحانيت در جامعه را تنها از طريق صندوق مي‌پذيرد.
وي سپس ادامه داد: جريان جمهوري‌خواه، معتقد به تشكيل هسته‌هاي ذي نفوذ در كشور براي واگذاري مسئوليت‌ها به مردم است و عملاً به دنبال سكولاريزم هستند. اين طيف جمهوري‌خواه قرابت بسيار زيادي با اپوزيسيون خارجي دارند و قابل تشخيص نيستند.  گنجي در بخش پاياني سخنان خود در تشريح ديگر ابعاد جريان جمهوري‌خواه عنوان كرد: جمهوري‌خواهان معتقدند اسلام احكام اجتماعي ندارد و دين يك موضوع فردي و خصوصي است، اخلاق را موضوعي فرا‌ديني مي‌دانند و معنويات آنها از معنويات سكولاريسم گرفته شده است.

مدير مسئول روزنامه جوان  نظام جمهوري اسلامي، ولايت فقيه، امام (ره)، قانون اساسي و سياست‌هاي كلي نظام را اصول اصلي انقلاب دانست و اين اصول را شاقول تصميم‌گيري در خصوص گروه‌ها و جريان‌ها عنوان كرد.
وي به ذكر نمونه‌اي از شناخت سطحي و انديشه‌اي پرداخت و گفت: در نگاه ما رئيس‌جمهور ولايي كسي است كه به دنبال سياست‌هاي كلي نظام بدود، اما برخي فكر مي‌كنند كه رئيس‌جمهور ولايتمدار كسي است كه دست آقا را ببوسد.

 

1717

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 376220

برچسب‌ها